Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Zuid Polen

<<

Kexter

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 753

Geregistreerd: 03 Sep 2013 18:29

Bericht 23 Mrt 2017 07:23

Zuid Polen

Hoi allemaal,

Gisteren heb ik vliegtickets geboekt naar Katowice. We gaan 2 weken met 7/10 mensen naar polen. We vliegen naar katowice. Dan gaan we met de bus naar Krakau en daarna willen we met huurauto's via de zoutmijn naar het tatragebergte en bielsko-biala en dan door naar katowice.

Is dat een leuke route voor een zeer sportieve vriendengroep? We willen het liefst mountainbiken/wandelen/berg beklimmen/lekker eten en wat steden bekijken.

Heeft er iemand nog leuke tips of goede plekken voor overnachten? We kijken vooral naar airbnb omdat we met zo'n grote groep zijn. Maar misschien is er nog wat anders leuks.

Ik ben benieuwd
November 2021 <3
<<

Jeanette

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 955

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:31

Bericht 23 Mrt 2017 17:21

Re: Zuid Polen

Krakau is geweldig! :)
Zakopane schijnt echt super mooi te zijn. Helaas ben ik daar zelf niet geweest.
<<

Amandine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3947

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:35

Bericht 24 Mrt 2017 06:30

Re: Zuid Polen

Bij Zuid Polen moet ik ook aan Zakopane denken. Heb het voorbij zien komen bij 3 op reis en het zag er mooi uit. Misschien een idee om die aflevering terug te kijken?
Afbeelding

Afbeelding
<<

Kexter

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 753

Geregistreerd: 03 Sep 2013 18:29

Bericht 24 Mrt 2017 07:28

Re: Zuid Polen

Dankjulliewel!

Ik heb de aflevering al gekeken en zakopane stond heel hoog maar het schijnt in het hoogseizoen echt een gekkenhuis te zijn kwa drukte dus ik ga nog even kijken of er ook een leuke andere plaats is daar in de buurt. Of misschien toch 3 nachten gewoon naar zakopane.

Polen is wel heel groot haha.
November 2021 <3
<<

Vanya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3701

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:43

Bericht 26 Mrt 2017 18:01

Re: Zuid Polen

Wat leuk dat jullie naar Polen gaan!

Krakau is echt een aanrader, zo'n geweldige stad! Ik heb er een reisrubriek over geschreven, misschien vind je daar wat tips:
reisrubriek-25-krakau-t17637.html?hilit=reisrubriek

In Katowice zelf ken ik niets, we zijn er met de bus door gekomen toen we Auschwitz bezochten. Voor de rest zijn we in Krakau gebleven omdat daar al genoeg te doen was. Zakopane wilde ik ook aanraden maar zijn we zelf niet meer aan toe gekomen, hetzelfde geldt voor de zoutmijnen.
If you cannot do great things, do small things in a great way.
<<

rapa nui

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3122

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:35

Bericht 26 Mrt 2017 18:58

Re: Zuid Polen

Ik weet niet wanneer je naar Zakopane wilt. Ik ben er ooit in juli/augustus geweest en we konden in file door stadje naar ons hotel. Een zaterdagmiddag in de Kalverstraat is tegenwoordig misschien nog rustiger in de winkelstraat, bij restaurants ed. Het was echt een gekkenhuis, zo belachelijk druk, ik kon er de humor wel van inzien omdat ik het echt niet zo druk had verwacht. Misschien als je er gaat wandelen valt het onderweg met de drukte wel mee. Het was verder wel leuk en gezellig maar echt belachelijk veel toeristen.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. – Mark Twain

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers