Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 10:26

Kajaka: wat een heerlijk mannetje! Inderdaad onvoorstelbaar dat hij in je buik heeft gezeten. Zo heb ik ook vaak naar F. zitten kijken in het begin.
Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat met jullie!

Pineco: klinkt heftig wat er met jou aan de hand is! Ik kan me voorstellen dat je beroerd slaapt tussen al die baby's. Ik hoop voor je dat je vandaag naar huis mag! Lekker weer dicht bij je dochters en man zijn.

Ooh la la: wat een pijn zul jij hebben. Spieren verrekt en telkens moeten hoesten... Lukt het rusten wel een beetje? Fijn dat de kleine meid het goed doet.

Stokstaartje: dat gevoel wat je beschrijft is hier niet herkenbaar. Maar uit verhalen van anderen zou dit volgens mij best het begin kunnen zijn. Spannend!

Hier eindelijk weer een goede nacht gehad. Gisteravond F. voor het eerst ingebakerd. Het arme ding was gewoon oververmoeid. Nu hopen dat dit werkt. Verder gaan we ook meer rust en regelmaat creëren. Dit heeft ze volgens mij hard nodig.
Het knopen van de draagdoek kan ik trouwens alleen! Gister was F. telkens klaarwakker en steeds aan het huilen en haar in de draagdoek doen was het enige wat ik nog kon doen en dat lukte gelukkig! Ze werd ook meteen rustig en heeft 2x over heerlijk geslapen.

Hoe gaat het met Mzcharlotte? Heb haar al even niet meer zien reageren volgens mij!

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 10:45

Goedemorgen!

Hier ben ik ook weer eens, op de tweede dag van mijn verlof. Gister lekker opgeruimd en schoongemaakt in huis, mijn moeder kwam me helpen dus we hebben aardig wat werk kunnen verzetten. Vandaag houd ik dus een relaxdagje. Mijn man heeft allerlei leuke adventures voor me op de computer gezet, dus ik denk dat ik daar maar eens aan ga beginnen.

Verder had ik gister weer een afspraak bij de verloskundige en alles was helemaal in orde. Bloeddruk was goed en ze heeft een echo gemaakt om de grootte en de ligging te bepalen. Ons mannetje lijkt net iets onder het gemiddelde te groeien en ligt met zijn hoofdje al mooi diep in het bekken.

Ik ga proberen om op iedereen te reageren, hoop dat ik niemand vergeet!

@ Kajaka: Wat een prachtig mannetje hebben jullie! :heart: Fijn dat alles goed gaat en je been ook opknapt.

@ Ooh la la: Wat naar van het hoesten. Heb je al noscapine geprobeerd? Ik heb het net even voor je nagezocht en volgens het farmacotherapeutisch kompas mag je dit veilig gebruiken tijdens de zwangerschap.

@ Tsjip: Wat fijn dat het inbakeren lijkt te werken voor jullie dochter! En wat goed van het knopen van je doek. Heb je van tevoren geoefend? Ik heb voor de grap wel eens geoefend met een teddybeer maar vind het dan toch lastig.

@ Stokstaartje: Spannend, hoop voor je dat het een teken is.

@ Le chat noir: Vervelend dat er nu toch een groeivertraging lijkt te zijn. Maar dat de navelstrengdoorbloeding normaal is is wel een postitief teken toch? Fijn dat ze jullie in ieder geval goed in de gaten houden!

@ Happydobby: Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Geniet van je gezin! :cheering:

@ Pineco: Bah, niersteenkolieken, dat klinkt heel heftig. Hoop dat ze je goed van de pijn af kunnen helpen en dat je snel weer terug naar huis mag.

@ Chipa: De 40 weken gepasseerd, kan me goed voorstellen dat het steeds spannender wordt. Hoop dat je je kleintje gauw in je armen hebt!

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 10:50

Mouette: ik heb vorige week 2x met mijn man erbij geoefend. Ik hield F. vast en hij gaf mij de banden aan. Ik wilde nog vaker met hem erbij oefenen maar dat kwam er steeds niet van. Ach en als je moet dan lukt er vaak veel meer.
Geniet van je relaxdag! Nu kan het nog! ;) klinkt heel stom maar ik kan mij al bijna niet meer voorstellen hoe het is om een hele dag niets te doen.

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 12:05

aah wat stom zie net dat ik helemaal geen reactie op kajaka heb getypt:

Kajaka: Wat een prachtig mannetje zeg! En wat fijn dat het iets beter gaat met je been en vooral dat de pijn in elk geval weg is! Fijn dat hij goed aan de borst drinkt en maar 1 dagje bijvoeding nodig had. Ik heb nu juist het tegenover gestelde. Kan me niet voorstellen dat ik over korte tijd mijn dochter in mijn armen zal hebben en niet meer in mijn buik..

Tsjip: he ja nu je het zegt. Zal ze stiekum aan het bevallen zijn?? Ben benieuwd! Wat fijn dat jullie heerlijk hebben geslapen. Lijkt erop dus dat het inbakeren helpt! En erg fijn dat je nu alleen de doek kan knopen! Die krampen tja ik weet het niet. Wij hebben zelf wel het idee vanaf het begin al dat het de 12de geboren wordt dus het zou kunnen hahaha. Enige nadeel is dat het dan wel erg druk wordt met verjaardagen. Hebben namelijk de 10de en de 13de ook al een verjaardag. Nou ja we zullen het zien hihi. Als ze net zo eigenwijs is als mama trekt ze zich daar helemaal niks van aan!

Mouette: oeh lekker verlof! Zo te horen heb je dat relaxdagje wel verdiend!! Fijn dat alles goed gaat met de kleine man en dat hij al aan het indalen is! Geniet van je verlof!

@All: mijn vriend is zoals het nu lijkt ook 1 a 2 weken vrij van zijn werk. Kan zijn dat hij tussendoor een dagje moet werken als ze het qua bezetting niet rond krijgen,maar dat is te overzien. Hij kan namelijk heeeel erg moeilijk vrij krijgen...Gelukkig zijn ze hier wat schappelijker mee.

Vandaag eindelijk het proefkaartje binnen bij de drukker die vrijdag al opgestuurd zou zijn (wat ik overigens niet meer geloof).

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 12:16

Hier is Ruben net opgehaald door mijn moeder. Mijn man heeft een cursus vandaag dus ik ben alleen met Mirthe. Heerlijk! Even genieten van mijn meisje ♥.
Maar idd Mouette, het is cliché, maar geniet van je rust!
Ik ga nu voor het eerst douchen met Mirthe, ben benieuwd!

Chipa MELDPLICHT!

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 13:05

Hier een goede nacht gehad. J. Moet wel gewekt worden voor de voeding en goed aanhappen doet hij ook niet. Zelfde beeld als zijn broer haha. Heb al wat met de hand gekolfd en we hebben veel huid op huid contact.

Inmiddels ben ik alweer uit bed, zelf gedoucht, heerlijk. Ik lees wel mee maar reageren op telefoon is veel werk.

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 13:10

Wat goed HD! Hoe gaat het met je wond? Lekker dat je een goede nacht hebt gehad, dat kun je wel gebruiken. Wat vindt M. van zo'n broertje?

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 13:44

Ik ben bevallen! Zie mijn eigen topic. Ik moet nog bijlezen, maar dat komt wel weer. Vanmiddag gaan we uit het ziekenhuis.

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 14:49

Ook hier gefeliciteerd!

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 14:50

Steep: oeh wat fijn zeg even alleen met je kleine meid. Geniet er van.

Chipa: idd steep meldplicht!

Happydobby: dat klinkt goed! Fijn dat je je al zo goed voelt om dat allemaal te doen!

CHarlotte: JAAAAH daar is tie dan!! Van harte gefeliciteerd! Toen tsjip zei waar is charlotte eigenlijk had ik meteen zoiets van volgens mij is die aan het bevallen hahaha. Neem je tijd en geniet van je gezinnetje

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 16:15

Charlotte: gefeliciteerd! Fijn dat jullie vanmiddag naar huis mogen!
Happydobby: fijn dat je je al goed genoeg voelt om dat te kunnen doen!
Tsjip: fijn dat het inbakeren goed lijkt te werken.
Stokstaartje: is de proefdruk in orde of moet je nog het een en ander aanpassen? Wij hebben twee proefdrukken besteld na de eerste keer was ik nog niet helemaal tevreden. Nu wel :wink:
Mouette: fijn dat je nu verlof hebt! Ik heb zelf sinds dinsdag verlof en het bevalt mij prima tot nu toe haha.

Wat zijn er al veel dames bevallen inmiddels. Leuk! Ik word door jullie alleen nog maar meer nieuwsgierig naar ons kleintje. Hier verder weinig bijzonderheden. Morgen weer een echo. Als ze dan nog steeds in een stuit ligt (wat ik wel vermoed) dan moeten we gaan bedenken of ik een draaipoging wil of niet. En gaan nadenken over een geplande keizersnede. Ik vind het toch wel spannend allemaal.

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 17:01

Het viel me gisteren ook al op dat Charlotte er niet was maar dat kan een keertje natuurlijk. Toen ze er vanmorgen weer niet was vond ik het verdacht haha!

Maar het lijstje is weer bijgewerkt in de openingspost! Waar zijn Theezakje en Snack a Jack eigenlijk? Of lees ik over ze heen?

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 18:27

Ik meld me! Nog geen babynieuws. reageer vanavond. Even wat uitgebreider

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 19:21

Theezakje schrijft mee in onze fb groep. Ik denk dat ze te druk is voor het forum.

We mogen als het goed is morgen ochtend naar huis :dance:

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 20:45

@mzcharlotte: gefeliciteerd! Had het bij jou ook nog niet verwacht zeg, net als bij happydobby

@stokstaartje: voor jou gaat het nu ook opschieten!

Vandaag met man en F naar een indoorspeeltuin geweest. Ik heb heerlijk vanaf het terras zitten toekijken hoe de mannen aan het spelen waren :thumbup: . Daarna naar de verloskundige. Volgende afspraak ik over een week. Dan krijg ik een echo om te kijken of er nog voldoende vruchtwater is en eventueel strippen. Ben benieuwd of het nog zo lang duurt. 16 jan is wel volle maan....ook nog geen voortekenen. Wel gevoelige buik als de baby beweegt. Doet soms echt zeer!

Re: Winter 2013/2014 mama's!

09 Jan 2014 23:27

16 januari is een prachtige datum, dan worden de allermooiste kindjes geboren ;)

Re: Winter 2013/2014 mama's!

10 Jan 2014 08:54

Dan gaan we 16 januari proberen printje :thumbup:

Re: Winter 2013/2014 mama's!

10 Jan 2014 09:43

isabel: Poeh dat zijn wel heftige keuzes. Ik duim dat de beeb dan niet meer in stuit ligt zodat je daar niet meer over hoeft na te denken!. Het is gewoon een voorbeeld kaartje zoals ze in de boeken staan dus niet gepersonaliseerd zeg maar. Ik zag het kaartje bij de VK in de wachtkamer en had er foto's van gemaakt. Zo kon hij hem ook nog even zien.

HappyDobby: hopelijk mogen jullie vandaag naar huis of zijn jullie misschien al wel onderweg naar huis!

Chipa: klinkt als een superfijne dag chipa! Fijn dat je nog lekker kunt gaan genieten en lekker weggaat. Zo wil ik het eigenlijk ook doen als ik wel overtijd ga....Het gaat voor mij idd nu ook echt opschieten...En dat van die bewegingen zijn heel erg herkenbaar!!

Printje: ik ben dan eigenlijk uitgerekend op die datum hahaha

All: We hadden omdat het zo lang duurde met het voorbeeldkaartje alvast de kaarten besteld zodat ik de enveloppen alvast had en daar mee kon beginnen. Die waren gisteren dus ook binnen en jaja je raad het al de verkeerde kleur enveloppen erbij besteld. Standaard zijn ze wit en ik wilde fuchsiakleur. Dus nu kan ik nog steeds niet beginnen.

Hopelijk hebben ze die gisteren besteld zodat ze vandaag hopelijk binnen komen en ik in het weekend er mee bezig kan. Anders zal het pas maandag of dinsdag worden....Voelt niet echt prettig allemaal dat het allemaal zo lang duurt want mijn vriend en ik denken vanaf begin af aan al dat ze zondag geboren gaat worden. Zegt niks dat weet ik wel hahaha. Doordat ik het proefkaartje heb kan ik nu gelukkig wel al spelen met hoe de tekst erop komt. Want die hebben we zo goed als klaar....

Re: Winter 2013/2014 mama's!

10 Jan 2014 10:00

Ow nog even wat de VK zei over de krampen:
Toen ik begon over de krampen begon zij meteen over een mogelijke blaasontsteking dus ik moest daar ter plekke plassen. Stickie erin en had geen blaasontsteking. Bij navraag wat het dan kon zijn was het volgens haar voorwerk. Hoorde bij de voorbereiding op de bevalling. Kwam ik bij de assistente en die zei nou meis ik zou rond deze termijn eerder aan wat anders denken hahahaha. Dus kan alle kanten op nog.

Re: Winter 2013/2014 mama's!

10 Jan 2014 12:39

Ik wacht nog op bloeduitslagen, naar huis is dan vanavond vanwege crematie van oma. Dan ben ik in elk geval niet alleen thuis.

Re: Winter 2013/2014 mama's!

10 Jan 2014 13:39

He bah wat vervelend dat je daar nu niet naar toe kunt. Heel veel sterkte vandaag!

Hier heb ik net heeele leuke etiketten gemaakt voor op de enveloppen van de geboortekaartjes! Nu maar verder met de tekst...

Re: Winter 2013/2014 mama's!

10 Jan 2014 13:46

@ HD: hopelijk zijn de bloeduitslagen goed!

@ stokstaartje: lekker aan het nesteldrangen? haha. Had ik toen bij F ook. Alles moest en zou tot in de puntjes in orde zijn. Zelfs nog met weeen (wat ik toen niet herkende als weeen) staan stofzuigen want er mocht geen kattenhaar op de bank liggen ;) Maar is inderdaad wel fijn als de praktische zaken zoals de geboortekaartjes geregeld zijn.

@ all: vanmorgen F naar het kdv gebracht. Daarna even wat strijkwerk verricht en naar het winkelcentrum geweest. Nog maar even een rokje en een jurkje voor de kleine meid gekocht. Dat zo nog even snel wassen en dat was het dan wel voor vandaag. Haal ik F weer lekker vroeg op.
Slaap trouwens erg onrustig sinds een paar weken. Last van tintelende vingers 's nachts, veel plassen en maagzuur. Nog geen actie wat betreft een naderende bevalling. Ik ga echt voor 16 januari :) Op zich wel prima hoor, heb ik lekker een weekje langer verlof en wil vanaf 1 mei dan 3 dagen ipv 4 dagen gaan werken dus zou best goed uitkomen allemaal.

Re: Winter 2013/2014 mama's!

10 Jan 2014 15:00

hahaha ja ben lekker aan het nesteldrangen idd! Als het aan mij ligt heb ik de tekst en indeling daarvan ook al klaar hahaha. Alleen vriendlief moet het nog even 'goedkeuren', maar denk dat dat wel goed komt. Grootste gedeelte had ik al klaar. Was meer even kijken hoe het op het kaartje stond zeg maar. En hij vond de etiketten ook leuk dus dit vast ook wel haha.

Iritant he die tintelende vingers. Ik heb het ook heel erg al weken. Komt door vocht. Heb tintelende vingers/armen (oftewel symptomen carpaal tunnelsyndroom). Ik heb triggervingers (allemaal), komt ook door vocht. Mijn handen voelen aan als reuma handen. Kan mijn vingers soms dagen niet helemaal krom maken tot een vuist...En natuurlijk maagzuur, pijnlijke liezen, pijnlijke gewrichten, dikken enkels/benen, last van mijn buik 's nachts, moeite met omdraaien door de buik en natuurlijk niet te vergeten het vaak plassen hahaha. Zo dat was wel weer genoeg geklaag hahaha...

Re: Winter 2013/2014 mama's!

10 Jan 2014 16:20

AAArgh wat een lul van een vent. Bel ik of de enveloppen binnen zijn heeft ie ze vandaag pas besteld. Dus ik zeg waarom dan? Omdat hij daar gister niet meer aan toe was gekomen. En dat hij dat ook gezegd heeft. Dus ik zeg ehm nee, nou dan hoop ik maar dat ik dit weekend niet beval. Zegt hij doodleuk, maar dan zijn de enveloppen ook nog wel op tijd ja. Ik had echt zoiets van pardon! Dus ik zeg ja ik moet ze ook nog allemaal schrijven he. Dus dankzij die lul heb ik op zijn vroegst maandag de enveloppen. Maar ben bang dat het dinsdag wordt aangezien ik net op internet heb gevonden dat bij DHL maandag niet wordt gezien als werkdag en post nl ook geen post meer op maandag bezorgd

Re: Winter 2013/2014 mama's!

10 Jan 2014 16:24

@stokstaartje, daarom doen wij kaartje2go.
Sturen Excel bestand mee met adressen. Scheelt veel tijd.

Wij gaan naar huis, zodra mijn vriend terug is van de crematie.
Plaats een reactie