Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Werk & studie biechttopic

<<

Burgemeester Julia

Bericht 31 Aug 2013 23:18

Werk & studie biechttopic

In dit topic kun je terecht om anoniem iets te vragen of op te biechten over dingen betreffende werk en studie. Dit kan onder het biechtaccount. Wil je reageren op een biechtje maar dit liever ook anoniem doen? Hiervoor kun je het Anoniem Antwoord acoount gebruiken

Biechtaccount
Gebruikersnaam: Biechtje
Wachtwoord: ikbiechtop

Anoniem Antwoord account
Gebruikersnaam: Anoniem Antwoord
Wachtwoord: anoniemantwoord

Let op: Zowel het Biechtje account als het Anoniem Antwoord account mag alleen in de biechttopics gebruikt worden. Posts onder één van deze accounts buiten deze topics worden verwijderd.

Wees je ervan bewust dat de Burgemeesters IP-adressen kunnen zien en ook kunnen zien welke forummer daarbij hoort. We gaan uiteraard discreet met deze informatie om.

Hou er ook rekening mee dat je als biechtje herkend kunt worden aan je situatie en/of schrijfstijl.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4033

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 13 Sep 2013 10:50

Re: Werk & studie biechttopic

Even onder het biechtaccount vanwege eventuele meelezers.
Mijn vriend wil graag een nieuwe baan. Hij is momenteel leidinggevende maar hij wil graag iets meer verantwoordelijkheid. Hij is nu uitgenodigd op een gesprek voor een bepaalde functie, maar ik vind het echt een belachelijke baan. Het is meer een bijbaan dan een echte baan. Hij moet leden werven voor een bepaalde club (kan niet teveel uitweiden hier, dus ik hoop dat jullie een beetje begrijpen wat ik bedoel). Zoals ik het begrijp betekent het echt dat hij de straat op moet en moet flyeren etc. Dat is toch geen baan voor een volwassen vent?
Ik heb hem al gezegd hoe ik erover denk, maar hij wil het toch graag proberen omdat het hem wel leuk lijkt. Hij heeft het idee dat het flyeren op straat maar een klein onderdeel is van het werk, maar zoals ik het begrijp is dat echt wat de functie inhoudt.
Hij durft nu niet meer te bellen om navraag te doen en hij moet precies op een gesprek op een dag dat we al een andere afspraak hadden staan. Ik vind dat hij wel moet bellen, als het dan inderdaad inhoudt wat ik denk dan kan hij het gesprek bij voorbaat al afzeggen en hoef ik onze (belangrijke) afspraak niet te verplaatsen.
Beetje stom verhaal misschien, maar ik baal er gewoon van dat hij altijd van die rare dingen wil. Waarom kiest ie niet gewoon een normale baan?
<<

Anoniem286

Bericht 13 Sep 2013 12:31

Re: Werk & studie biechttopic

Biechtje: heeft je man inmiddels het gesprek al gehad en hoe is het gegaan? had hij van te voren nog contact opgenomen?

edit: haha ik zag je registratiedatum aan voor de post datum. Hij heeft het gesprek natuurlijk nog niet gehad haha. Maar het klinkt inderdaad niet als een baan voor een volwassen vent, hoe jij het schetst. Ik zou het inderdaad toch nog wat meer stimuleren dat hij telefonisch contact opneemt. En anders de andere afspraak maar verzetten, als hij zo enthousiast is, dat is ook wat waard toch.
Laatst gewijzigd door Anoniem286 op 13 Sep 2013 12:33, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem12

Bericht 13 Sep 2013 12:32

Re: Werk & studie biechttopic

De biecht is van vanochtend Highway :P
<<

Anoniem286

Bericht 13 Sep 2013 12:33

Re: Werk & studie biechttopic

Ik zag het ja :P
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4033

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 13 Sep 2013 13:02

Re: Werk & studie biechttopic

Het is al opgelost. Mijn vriend vond het stom om te bellen terwijl hij de afspraak al gemaakt had, dus hij heeft zojuist onder een andere naam gebeld met de vraag of hij meer informatie kon krijgen over de vacature (haha ik moest heel erg lachen toen hij dit zei!). Het blijkt inderdaad een baan voor vooral de avonden en weekenden (25 uur per week), waarbij hij voornamelijk op straat moet werken. Hij zag gelukkig zelf ook in dat het niets voor hem is en gaat straks het gesprek toch maar afbellen.
<<

Anoniem170

Bericht 17 Sep 2013 20:25

Re: Werk & studie biechttopic

We hebben een nieuwe collega, ze werkt nu sinds juni bij ons.
Ik werk op een debiteurenadministratie, we gaan over afsluitingen van oa gas en elektra. Vaak zijn het niet de meest vrolijke gesprekken die je hebt met klanten.
Maar die nieuwe collega is echt een ramp. De eenvoudigste dingen kan ze nog niet, telkens weer opnieuw uitleggen..Natuurlijk is het niet erg dat ze dingen vraagt, maar het kwartje valt gewoon niet. In het begin deed ze telefoon, wat ook gewoon bij de werkzaamheden hoort. Dat was een ramp, ze ging bijna huilen als de klant boos werd, ze moest om de haverklap de klant in de wacht zetten waardoor die klanten ook steeds geirriteerder raakten. Nu is ze naar onze leidinggevende gegaan dat ze geen telefoon meer wilde doen en dat doet ze nu ook niet meer. Over een paar weken komt er een geheel nieuw systeem en daar zijn de trainingen ook volop van bezig. Ook hebben we nog heel erg veel achterstallig werk om die overgang goed te laten verlopen. Alleen probleem is, ze kan echt zo weinig, nu moeten we helemaal omslachtig gaan doen om haar ook nog iets te laten doen. Voor ons is dit totaal niet efficient, kost alleen maar meer tijd. Maar om haar met alles mee te laten doen is ook geen optie, dan vraagt ze echt continu alles en maakt ze ook veel fouten wat wij dus moeten oplossen en dat nog meer tijd kost. Het probleem is ook, als gevolg van dat nieuwe systeem is onze leidinggevende er ook bijna niet en krijgt hij er ook weinig van mee
Als ze iets vraagt en we uitleg geven herhaalt ze ook constant wat je zegt. Sommige dagen, echt het frustreert me gewoon zo enorm :nopompom:
<<

Maddie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5419

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Woonplaats: Noord Holland

Bericht 17 Sep 2013 20:57

Re: Werk & studie biechttopic

Jeetje Roos, wat ontzettend raar dat die collega mag blijven, terwijl ze gewoon weigert een deel van de functie uit te voeren en het andere gedeelte gewoon niet kan. Echt ongelofelijk! En dat terwijl er zoveel mensen zonder baan thuis zitten die het misschien wel goed kunnen uitvoeren. Het lijkt mij echt mega frustrerend! Zit er helemaal geen vooruitgang in? Heeft iemand dit wel eens met de leidinggevende besproken? Of met haar zelf?
Augustus 2012
Augustus 2014
Mei 2016
<<

Anoniem170

Bericht 17 Sep 2013 21:23

Re: Werk & studie biechttopic

Nou ik denk dat mn leidinggevende wel weet dat het niet werkt, als hij er af en toe is (tegen einde van de werkdag en zij al weg is) worden er weleens opmerkingen gemaakt dat ze zo weinig snapt en dat ze zelfs de simpelste handeling niet kan. Maar hij reageert er niet op.. Collega's hebben wel eens aangegeven dat het niet gaat, maar dan zegt hij van: geef haar de tijd, straks met nieuwe systeem gaat vast beter
Ik weet gewoon nu al, het wordt niet beter..Nu laten we haar bijvoorbeeld administratiekosten cancelen als een vordering naar de deurwaarder gaat. Dat zijn 2 klikken, ze moet dan op het kopje administratie kosten cancelen en een aantal administratiekosten cancelen. Als een klant voor 100 euro aan administratiekosten heeft moet je ook tot dat bedrag cancelen. Kind kan de was doen zou je zeggen. Maar nee... dan doet ze bijvoorbeeld de helft zodat wij de rest alsnog kunnen doen. Het is gewoon mega onefficient, want het snelste werkt gewoon alle handelingen zelf doen die bij indienen horen en niet eerst die klant op een lijst zetten en dan wachten tot die administratiekosten zijn gecanceld door haar en dan pas weer verder.
Als je haar aanspreekt op haar fouten kijkt ze je glazig aan: ah dus moet alles cancelen. Vervolgens doet ze weer fout :nopompom:
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4033

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 18 Sep 2013 20:08

Re: Werk & studie biechttopic

Al een aantal weken is het erg rustig bij mij op het werk. Zelfs zo erg dat ik eigenlijk heel de dag een boekje (vakliteratuur) zit te lezen. Dit knaagt aan mij en ik ga er bijna aan onderdoor. Val onder het het lezen bijna in slaap en heb 8 uur de tijd om overal over te piekeren. Ik zit er over te denken om mij ziek te melden en dan op te geven dat dit een onwerkbare situatie is? Kan dat of hoe zouden jullie dat aan pakken? In gesprek gaan met mijn werkgever heeft denk ik niet echt zin.
<<

rapa nui

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3089

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:35

Bericht 18 Sep 2013 20:13

Re: Werk & studie biechttopic

Ik zou me hier om niet ziek melden en dit zeker wel bespreekbaar maken tenminste als je een vast contract hebt. Bij een tijdelijk contract is het misschien niet zo handig met het oog op een eventuele verlenging. Ben jij de enige die niets te doen heeft? Of heeft iedereen het rustig? Als jij de enige bent zou ik wel vragen of er nog andere dingen / taken zijn die jij evt. kunt doen. Of kritisch naar jezelf kijken waarom andere dingen wel werk te doen hebben en jij niet. Pakken anderen uit zichzelf andere dingen op? Ik zou niet in dat boekje met vakliteratuur blijven lezen, dan zou ik zelf op den duur onzinnig vinden of je moet nog heel veel moeten/willen leren en je haalt dat eruit. Als iedereen het rustig heeft dan zou ik bang worden om mijn baan te verliezen/reorganisatie oid en me juist niet ziek melden omdat ik anders evt een slechte naam krijg/ik een van de eersten ben die er uit vliegt. En wat doen anderen die geen werk hebben? kun je dan niet tussen klussen door internetten oid ?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. – Mark Twain
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4033

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 18 Sep 2013 20:30

Re: Werk & studie biechttopic

@ rapa rui, ik heb een contract tot het einde van het jaar. Mij zelf ziek melden is ook tegen mijn principe in, maar ik zie bijna geen andere oplossing want ik verveel mij dood op het werk zo. Dat ze mijn contract (ben de enige met een tijdelijk contract) niet gaan verlengen lijkt mij logisch met te weinig werk. Echter ik kan niet eens onder werktijd op zoek naar iets anders ondanks dat ik niets te doen heb. De rest heeft het ook rustig en het is maar de vraag of ze daarvoor ook werk genoeg hebben tot het einde van het jaar. Ik zelf denk namelijk van niet, maar ja die hebben wel een vast contract. Laat ik het netjes omschrijven dat mijn werkgever er helemaal naast heeft gezeten met het hoeveelheid werk (planning) toen ze mij aannamen.

Als ik mij ziek zou melden zou de werkgever ook nog ziekengeld voor mij ontvangen (wellicht is mijn werkgever daar wel op uit). Nu ben ik immers duurder voor hem, maar pff... Ik zit zo in dubio en het vreemde is zelfs dat mijn collega's het zelfs niet snappen waarom ik mij niet ziek meld, maar ik wil liever niet dat mijn werkgever ziekengeld gaat ontvangen van zijn ziekengeldverzekering omdat hij ervoor heeft gezorgd dat ik in deze situatie zit. Dan profiteert die ook nog eens van zijn misrekening in het hoeveelheid werk (planning). Collega's zeggen juist. Kies voor jezelf en meldt je ziek want hier ga je als je dit nog een paar maanden mee doorgaat aan onderdoor en ik denk dat ze daar wel eens gelijk in kunnen gaan krijgen. De werksfeer wordt er zo ook niet beter op overigens.
<<

ellibre

Kwebbel

Berichten: 365

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:23

Bericht 18 Sep 2013 21:43

Re: Werk & studie biechttopic

Je werkgever moet gewoon zelf jouw loon doorbetalen bij ziekte hoor. Verder zou ik verveling echt een rare reden vinden om je ziek te melden.
<<

Jorja

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2693

Geregistreerd: 01 Sep 2013 22:55

Bericht 19 Sep 2013 11:19

Re: Werk & studie biechttopic

Ik vind ziekmelden hierom ook een beetje raar.
Ik zou gewoon een gesprek aangaan met je werkgever. Misschien is er een mogelijkheid dat je wel onder werktijd naar ander werk zoekt. Mocht je al snel iets anders vinden, dan scheelt dat ook weer voor je huidige werkgever natuurlijk.
<<

Anoniem66

Bericht 19 Sep 2013 11:50

Re: Werk & studie biechttopic

Een gesprek aangaan met je werkgever en alle feiten op tafel gooien! Als je niet duidelijk bent naar elkaar, schiet je er toch niks mee op?
<<

Fjell

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1579

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:27

Bericht 19 Sep 2013 18:44

Re: Werk & studie biechttopic

Ik zou het ook zeker eerst gaan bespreken met je werkgever. Misschien heeft hij wel helemaal niet precies door hoe erg je je verveeld en heeft hij wel een oplossing? Misschien zijn er nog andere werkzaamheden binnen het bedrijf waar je zelf nog niet aan gedacht had? Vind het eerlijk gezegd ook raar om je ziek te gaan melden omdat je je verveeld en helemaal voordat je het besproken hebt met de werkgever. En ik weet niet waar je werkt maar je zegt dat je niet op zoek kan naar ander werk? Heb je geen toegang tot een pc of desnoods je eigen telefoon om vacatures op te zoeken?
-Jeg har det som plommen i egget-
<<

Moira

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 314

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:25

Bericht 22 Sep 2013 12:43

Re: Werk & studie biechttopic

Echt niet ziek melden hoor, dat vind ik echt niet kloppen. Maar wel communiceren met je baas over dit probleem. Weet je misschien ook zelf een oplossing? Bespreek dit ook met hem/haar.

Misschien kun je extra taken creëren? Of start een nieuw project, onderzoekje of iets in die trant. Ik zou juist gaan denken in mogelijkheden. Je bent toch al ingehuurd, dan is alles beter dan niks zitten doen. Ik denk dat het heel veel voldoening geeft, niks doen lijkt mij ook vreselijk!
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4033

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 23 Sep 2013 23:07

Re: Werk & studie biechttopic

Ik heb sinds begin van deze maand een nieuwe baan met een goed salaris. Vandaag heeft mijn vriend te horen gekregen dat hij ergens aangenomen is met een nog beter salaris. Als je dus kijkt wat wij straks aan inkomen hebben is dat best veel (we hebben ook wel hoge vaste lasten, maar we houden alsnog veel over). Ik heb natuurlijk aan mijn ouders verteld over onze nieuwe baan en logischerwijs is daar ook salaris bij besproken. Nu reageren ze naar mijn idee afgunstig. Ze zijn niet echt heel blij voor ons en laten vaak vallen dat ik niet mag zeggen dat iets duur is of dat ik nu toch genoeg geld heb. Ze vinden ook dat alles maar aan komt waaien, terwijl ik toch echt zelf altijd hard gestudeerd en gewerkt heb.
Ik wil er niet over beginnen want dan ben ik bang voor ruzie (ze zijn nogal moeilijk soms), maar ik vind het wel vervelend. Weet niet zo goed wat ik hiermee wil, maar misschien heeft iemand advies?
<<

Anoniem173

Bericht 23 Sep 2013 23:17

Re: Werk & studie biechttopic

Wellicht jaloezie omdat ze zelf een moeilijke start hebben gehad qua werk en weinig over hielden? Ik herken het wel, mijn vriends verdiend bijv al meer dan mijn moeder verdiend in haar werkzame leven. Puur door opleiding en sector. Toen ik vertelde welke salarisijdicatie hij wilde geven voor een nieuwe werkgever schrok ze daar wel van. Van goh dat is veel geld zeg. Denk gewoonweg het besef dat een hogere opleiding ook echt veel meer salaris genereerd.
<<

Ella

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3276

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:44

Bericht 24 Sep 2013 08:04

Re: Werk & studie biechttopic

Ik zou gewoon geel salariszaken/geldzaken ed meer bespreken in het bijzijn van je ouders.
<<

Lilou

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1359

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:29

Bericht 24 Sep 2013 13:23

Re: Werk & studie biechttopic

Biechtje over ouders/salariszaken; dat is precies de reden dat ik nooit meer exacte bedragen noem naar veel familieleden en vrienden. Niet wat betreft salaris, maar ook spaargeld of de hoogte van onze vaste lasten. Eerder wel gedaan, waarop wij ook nare reacties kregen van o.a. goede vrienden. Die vroegen dan naar vriend zijn salaris, beoordeelden dat naar hun eigen maatstaven (vriend had veel meer werkervaring, andere sector, verantwoordelijkheden én geen pensioensopbouw oid). Daar kwamen rotsituaties uit voort, waarbij er naast afgunstige reacties ook echt van ons geprofiteerd werd. En het stomme daarvan was: zij hadden meer inkomsten, maar smeten met geld. Tja, dat wij meer spaarden door bewust met ons geld om te gaan, bewust niet op vakantie gingen en tóch gelukkiger waren.... Afgunst ten top. Gewoon niet meer over dat soort dingen praten dus. Je kunt nu eenmaal niet in elkaars portemonnee kijken en dat moet je naar mijn idee ook helemaal niet willen. Wellicht hebben je ouders ook gewoon een heel ander referentiekader, dat kun je iemand niet kwalijk nemen, ze bedoelen het vast niet zo vervelend.
♥️ N. juli 2014
♥️ L. maart 2016
<<

Olifant

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4433

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:56

Bericht 24 Sep 2013 15:00

Re: Werk & studie biechttopic

Ik herken het salaris/ouders biechtje wel. In het gezin waar ik ben opgegroeid ben ik al heel lang de enige die geld overhoudt.

Dan verwachtten ze dat ik vanalles voor ze betaalde, bijv. als we uit eten gingen (dan werd er dus letterlijk naar mij gekeken als de ober kwam met de rekening), als ze met een rekening zaten die duur uitviel, dat ik ze geld ging lenen (eigenlijk willen ze liever dat ik het geef) als ze krap zaten etc. Ik heb dit in het verleden dus gedaan moet ik bekennen dus ik heb misschien ook wel wat verwachtingen geschapen.
Tegenwoordig doe ik het niet meer en heb ik sommige familieleden zover weten te krijgen dat ze me periodiek gaan terugbetalen. En volgens mij hebben ze nu in de gaten dat de gouden jaren voorbij zijn bij mij ;-)
Never assume that loud is strong and quiet is weak.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4033

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 28 Sep 2013 23:10

Re: Werk & studie biechttopic

Ik heb sinds juni een andere functie op het werk, ben een stapje hogerop gegaan. In het begin was het allemaal leuk, nieuw enz, maar sinds een tijdje vind ik het niet meer zo leuk. Kan, dacht ik, misschien moet ik wat meer mijn eigen werkwijze gaan ontwikkelen en dat heeft tijd nodig. Ik dacht daarmee goed op weg te zijn tot ik gister aangesproken werd door mijn collega die dezelfde functie heeft als ik heb. Dat het beter was als ik meer zoals zij ging werken, dat zou meer structuur geven, vind zij. Ik vind van niet en heb dit ook gezegd. Om een lang verhaal kort te maken, het komt op mij over alsof haar manier van werken de goeie is en de mijne verkeerd. Dit viel niet goed bij mij + daarbij dat ik twijfelde twijfel ik nu nog meer of deze functie dan wel bij mij past. Gelukkig heb ik nu een paar dagen vrij, ga ook een van deze dagen mijn leidinggevende hierover aanspreken en aan hem vragen wat nou precies de bedoeling is wat ik doe. Als het echt zo is dat haar werkwijze goed is en de mijne niet ga ik denk ik terugplaatsing aanvragen, want dan past deze functie en manier van werken gewoon niet bij mij. Ik wil niet tegen mijn zin en principes in werken, dat werkt voor mij alleen maar averechts.

Ik weet ook niet goed wat ik hiermee wil, maar het zit me dwars en dan is het natuurlijk ideaal om het even te kunnen biechten.
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15355

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 29 Sep 2013 09:56

Re: Werk & studie biechttopic

Laatste Biechtje: ik kan me voorstellen dat je wel wat onzeker wordt doordat je collega dat zo aangegeven heeft. Ik denk echter ook dat als je zelf wat onzeker bent in hoe je deze nieuwe functie moet aanpakken, of of het wel bij je past, het meteen ook een stuk minder goed werkt dan als je er helemaal achter staat en overtuigd handelt, dat je het leuk vindt en er zin in hebt! Als je echt het idee hebt dat jouw manier voor jou werkt, en ook voor je werk zelf goed kan slagen, dan zou je misschien kunnen proberen dat wat meer assertief uit te dragen, ook voor jezelf! Misschien geloof je er zelf nog niet helemaal in dat je dit wel kan :)
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4033

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 29 Sep 2013 13:23

Re: Werk & studie biechttopic

Zora, bedankt voor je reactie. Ik heb tijdens het gesprek met haar aangegeven dat ik bij sommige meisjes (moet collega's onder andere aansturen) twijfel of haar manier van werken bij hun past. Meisjes van 16 jaar, net eerste baantje en ze moeten van haar echt van de hak op de tak. Als ik dit zelf bij ze doe zie ik gewoon aan ze dat ze niet met plezier werken. En ik vind het juist belangrijk dat ze én met plezier werken én hun werk goed doen. Als ik dit aangeef zegt ze; 'dat moeten ze maar leren'. Zit een kern van waarheid in, maar ik vind dat dit ook op een andere manier kan.

Ook is het schijnbaar de bedoeling dat ik nog meer uit handen geef, dat ik zelf eigenlijk grootste gedeelte van de tijd mijn handen vrij heb en dus ook soms gewoon niks sta te doen (voor mijn gevoel). Makkelijk geld verdienen, maar niks voor mij. Ik ben liever gewoon keihard aan het werk zoals ik deed in mijn vorige functie. Daarin verdiende ik dus wel iets minder, maar had ik het wel meer naar mijn zin. Moeilijk, moeilijk.
Volgende

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers