Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Welke maaltijdbox?

20 Feb 2017 20:40

Wie maakt er gebruik van een maaltijdbox en welke? En hoe bevalt het? Mijn vriend en ik eten sinds jaar en dag altijd dezelfde gerechten. We proberen elke week wat af te wisselen, dan eten we bonen ipv spinazie (jaja :laughcry: ). Maar het komt uiteindelijk steeds op hetzelfde neer. Vandaar dat we nu voor 3 dagen in de week ook zo'n maaltijdbox willen proberen, maar ik zie door de bomen het bos niet meer.

Re: Welke maaltijdbox?

20 Feb 2017 20:59

Ik zou zeggen, probeer ze eens uit!
Zelf heb ik Marley Spoon, Mathijs en Hello Fresh geprobeerd, Hello Fresh gebruiken we nu eens per maand.

Re: Welke maaltijdbox?

20 Feb 2017 21:03

Ik vind zelf hello fresh ideaal... lekkere recepten, elke week best veel keuze uit recepten en fijne ingrediënten. Wel is het voor ons te weinig omdat vriend echt een grote eter is. Doe er altijd nog extra / meer groente bij en voor vriend extra koolhydraten. Daarom doen we de box niet heel vaak, omdat ik het zonde vind om er no dingen bij naast te moeten kopen.
Heb (nog) geen ervaring met andere boxen :-)
Laatst gewijzigd door Anoniem244 op 20 Feb 2017 21:38, in totaal 1 keer gewijzigd.

Re: Welke maaltijdbox?

20 Feb 2017 21:15

Wij hebben de maaltijdbox van Mathijs geprobeerd, heerlijke recepten, alles biologisch, duidelijke receptenkaarten.

Re: Welke maaltijdbox?

20 Feb 2017 21:23

Ik vond hello fresh echt ook ideaal, heel lekker en leuk! Maar idd, het was vaak maar net genoeg voor ons. Alhoewel T ook wel eens een beetje mee at. Dan is het al snel te weinig natuurlijk.

Re: Welke maaltijdbox?

20 Feb 2017 21:37

Ik vind Hello Fresh echt zo overrated. Je krijgt voor best een boel geld bij lange na geen twee ons groente per persoon.

Re: Welke maaltijdbox?

20 Feb 2017 22:11

Meestal halen we de 200 gram ruimschoots, maar het ligt er misschien aan welke recepten je kiest.

Re: Welke maaltijdbox?

02 Mrt 2017 23:39

Ik ben fan van HelloFresh :) Wij zijn het ook gaan bestellen voor extra inspiratie en ik heb nu zoveel ideeën voor avondeten dat we lang niet iedere week meer zo'n box bestellen. Alleen als er leuke (vernieuwende) recepten bij zitten.

En het ligt bij mij ook een beetje aan de ingrediënten. Als het bijvoorbeeld een recept voor een simpele stamppot is, dan bestel ik deze niet, dan vind ik het te duur voor wat ik krijg. Maar vaak genoeg bij andere recepten als ik ze later nog een keer wil maken, dan komen de kosten aardig overeen met wat ik voor een maaltijd van HelloFresh betaal. Alleen heb ik bij nagemaakte recepten vaak spullen over (zoals kaas/kruiden/vlees), terwijl bij HelloFresh het natuurlijk helemaal afgepast op het recept is.

Re: Welke maaltijdbox?

17 Mrt 2017 13:25

Nog bedankt voor jullie antwoorden. Ik had niet verteld dat ik al ervaring had met Hello Fresh, geen goede helaas. We hebben het een maand geprobeerd, maar het is onze smaak niet. En het was inderdaad echt heel karig.

We gaan nu de Allerhande box proberen en laten gelijk de boodschappen erbij bezorgen. Lekker makkelijk en we gaan er zaterdag samen een dagje op uit ipv boodschappen doen :D
Plaats een reactie