Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Weight Watchers

<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13486

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 01 Mrt 2015 22:17

Re: Weight Watchers

Marin schreef:Oh dat klinkt als een leuk dagje Siep! Lekker veel beweging ook! Dat scheelt altijd met dat soort dagjes, loop je meer dan je denkt.

Ik heb vandaag wel te veel gesnoept. Nog niet de punten geteld omdat ik niet helemaal weet hoeveel ik gegeten heb met de borrel, meerdere toastjes met kaas en paté en twee glaasjes witte wijn. M'n oma en oom en tante kwamen naar t nieuwe huis kijken. En ik had taartjes gehaald maar echt van die inieminie taartjes die je in één hap op had. Dat was wel slim. Maar weet niet echt goed hoe ik dit in moet vullen dus, misschien maar ruim gokken ofzo.

Morgenochtend om 8 uur is ook mijn weeg moment. Denk dat ik wel eerst ga slapen, want om 8 uur kom ik net thuis en ga ik naar bed. Ze zeggen altijd dat je je t beste in de ochtend kan wegen, na t slapen, dus denk dat ik me dan pas rond 1 uur weeg als ik op sta. Daarna zijn m'n nachtdiensten weer over, dus kan ik hopelijk dan echt normaal mee gaan doen.

Dank jullie allen voor het welkom heten trouwens.

Lejow goed dat jij ook weer hard aan de slag gaat! Kom maar op met die kilo's.



Nee joh! Wegwezen met die kilo's :P

Hmm ja dat is lastig wanneer je dan het beste kunt wegen Marin.
Ik heb alles klaar staan in de koelkast voor morgen op mijn werk. Ga er ook echt op letten dat ik genoeg drink, want dat helpt bij mij sowieso al heel veel. Dus hup mijn dopper fles mee, en minimaal 1 leeg voor de middag pauze.
<<

Anoniem119

Bericht 01 Mrt 2015 22:20

Re: Weight Watchers

Eeeh ja, weg bedoel ik haha. Lekker wakker.

Goed zo van je Dopper! Die dingen zijn zo handig. Daar hoef ik niet op te letten, of ik genoeg drink... Drink al minstens drie liter op een dag. Drink eerder te veel.
<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 09 Feb 2014 14:55

Bericht 01 Mrt 2015 22:24

Re: Weight Watchers

Marin, ik heb nog een trouw/weigh-watchers gerelateerd vraagje aan jou.
Ik moet 14 maart mijn trouwjurk passen/meten. Hoe doe ik dat daarna als ik nog afval? Want ook al zou ik zeggen: 'ik val nog 5 kilo af' dan weet ik niet hoeveel buikomvang dat is... Hoe doe jij dat?
<<

Anoniem119

Bericht 01 Mrt 2015 22:29

Re: Weight Watchers

Ja dat is een goeie!

Omdat ik best wel wat ben aangekomen, wilde ik nu dus weten of m'n jurk paste. Die paste dus, maar de mevrouw zei dat het wel verstandig was als ik wat af zou vallen. Daarom heb ik mijn pas sessie waarbij ze de jurk gaan vermaken pas drie weken voor mijn bruiloft. Dus op t laatste moment zo ongeveer, zodat ik NU moet afvallen en daarna niet meer.

Over t algemeen raden ze aan om na je pas sessie waar ze echt gaan vermaken daarna niet meer af te vallen maar beetje bij te houden en op gewicht te blijven. Het schijnt dat vrijwel alle bruidjes aan het einde nog net af vallen (ik maak dat ook bijna altijd mee, hoor je als ze de jurk op de dag zelf aan trekken) maar in principe moet je denk ik proberen zo veel mogelijk op gewicht te blijven nadat de jurk vermaakt is. Als jij dus nog af wilt vallen, zou ik proberen zo laat mogelijk die afspraak te plannen, ook afhankelijk van hoeveel jouw jurk überhaupt vermaakt moet worden en hoe ingewikkeld dat is. Voor mijn jurk is dat vrij simpel allemaal, dus vandaar dat t zo laat kan.
<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 09 Feb 2014 14:55

Bericht 01 Mrt 2015 22:39

Re: Weight Watchers

Oja slim! Ik zal het dan even bespreken met de coupeuse. Wel fijn dat het bij jou zo vlak van te voren kan.
<<

Anoniem193

Bericht 02 Mrt 2015 09:27

Re: Weight Watchers

Argh! Vannacht gedroomd dat ik vanavond bij de weging 2 kilo aangekomen zou zijn!
Dat kan niet, dat weet ik. Ik heb het netjes gedaan. Ik was er van overtuigd dat ik echt wel weer wat kwijt zou zijn, maar nu begin ik toch enorm te twijfelen. We zullen het zien vanavond.
<<

Anoniem119

Bericht 02 Mrt 2015 13:52

Re: Weight Watchers

Succes vanavond, Alibi! Ga je dat dan ergens doen?

Mijn nachtdienst zit er op! Hoezee! Gisteren wel in de verleiding gekomen om pizza te bestellen, m'n collega's deden dat dus ik kan dan echt niet de verleiding weerstaan, maar had wel de kleinste genomen met veel groente. Nou ja. Vanaf morgen kan het weer écht normaal, pas dan ben ik ook eigenlijk echt benieuwd wat ik aan punten haal op een dag, want die nachtdiensten geven toch een vertekend beeld.

Wel heb ik me vanmorgen gewogen en ik was 0.5 er af. Nou vind ik dat eigenlijk niet echt tellen, want ik schommel constant tussen de 76 en 75 kilo in, maar toch. Ik schrijf het wel bij in het overzicht.
<<

Anoniem193

Bericht 02 Mrt 2015 16:03

Re: Weight Watchers

Marin, ik weeg alleen op maandag avond bij de cursus.
Pizza is echt heel veel punten. Je zit al zo op minimaal 20 voor een margaritha, om punten te besparen kun je de kaas en het vlees weglaten en bijv. de korsten laten liggen.
<<

Jorja

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2778

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:55

Bericht 02 Mrt 2015 17:16

Re: Weight Watchers

Jacobien schreef:Hoe doen jullie dat met die extra weekpoints? Ik vind het altijd zo lastig om in te voeren in de app. Volgens de app mag ik 41 punten, dat is best veel, dus ik heb met mijn coach afgesproken dat ik er rond de 34/35 eet op een dag. Maar als ik dan eens iets extra's neem, dan komt dat niet in mijn weekextra, maar dan gaat dat van mijn reguliere punten af. Ik heb zo weinig zicht op de punten merk ik, hebben jullie tips?

MzCharlotte, gefeliciteerd met je verjaardag! :cheering:



Ik neem aan dat je een WW coach bedoelt? Want ik dacht dat je juist al je punten op moest maken en dan je anders wellicht te snel afvalt of juist niet omdat je te weinig binnenkrijgt?
In ieder geval kan je het instellen. Als je op de website kijkt onder Mijn Plan zie je onder het kopje extra's meer info daarover staan hoe dat moet.

Ik vind het overigens raar dat als je over je dagtotaal gaat dit eerst van je weekextra's af gaat en dan pas van je acititypoints. Heb dan alleen maar het idee dat ik weekpunten opbouw. Als het van je activity punten afgaat dan heb ik nog het idee dat ik ze die dag heb verdient en die dag wat extra's eet.
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13486

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 02 Mrt 2015 17:23

Re: Weight Watchers

Dat kun je als het goed is aanpassen! Of je eerst wil dat je activity point, of eerst je week punten op gaan.

Zo het was vandaag gelijk een goede binnenkomer op mijn werk.
2 jarige kids, dus een chocolaatje en een cupcake afgewezen, en de schoonmakers hebben de vloer geschrobd in de vakantie, dan staat alles altijd ergens anders.. Maar dit.. dit sloeg echt alles. Bureaus overal en nergens, tafeltjes en stoeltjes door de hele school. Ze hadden alles overal en nergens terug gemieterd.
Ik was om 7.20 al op school en dat was echt niet voor niets. Tot 8.10 bezig geweest om alles terug in de klas te krijgen, de tafels en stoelen hebben de kids zelf gedaan.
Mijn directrice was echt wit heet... Als excuus hebben we van het schoonmaakbedrijf taart gekregen.. Dikke vette multivlaai taart..
Maar ook dát heb ik afgeslagen :banaan:


Oh alibi, dat soort dromen zijn echt nasty! Ik ben benieuwd vanavond.
<<

Jorja

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2778

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:55

Bericht 02 Mrt 2015 17:48

Re: Weight Watchers

Ah thanks, nogmaals de site afgespeurd en gevonden!

Goed dat je al dat lekkers hebt afgeslagen!
<<

Jorja

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2778

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:55

Bericht 02 Mrt 2015 19:19

Re: Weight Watchers

Iemand trouwens zin om mee te zoeken? Eet morgen in een Beren restaurant, dus wil nu alvast iets uitzoeken met de minste punten (en dan kan ik rekening houden met hoe ik de rest van de punten verdeel)
<<

Anoniem193

Bericht 02 Mrt 2015 19:35

Re: Weight Watchers

In een restaurant is altijd lastig omdat je de porties niet kan zien.

nou hollee 0,1 eraf. Dat schiet toch niet op :( hele week voor jan ***
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5084

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:19

Bericht 02 Mrt 2015 19:51

Re: Weight Watchers

Ik ben weer terug van vakantie, en daar is het echt niet goed gegaan, maar nu thuis ga ik er weer voor. Minder brood, meer water drinken, minder alcohol en weer gewoon avond eten met veel groente. Jammer maar weet wel zeker dat de kilo's die ik was afgevallen er weer aan zitten maar goed ik ga er weer voor!

Alibi jammer zeg, nou ja jammer is dan nog wel zacht uitgedrukt!
:heart: :heart: 2011
<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 09 Feb 2014 14:55

Bericht 02 Mrt 2015 19:56

Re: Weight Watchers

Ah shit Alibi!! Maar goed, het is wel omlaag..
En Marin, hopelijk zie jij ook echt een verschil volgende week. Als je een iets normalere week hebt gehad.
Studiebol, fijne vakantie gehad? Nu maar weer lekker er tegenaan!
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13486

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 02 Mrt 2015 20:23

Re: Weight Watchers

Ohhh Alibi.. klote.. soms snap ik er echt zo niets van he!!

Jorja, ik ga zoeken voor je

Kom op studiebol, weer doorpakken!
De pest is dat er zo 2 kilo aan zit.. maar eer je die er weer af hebt..
<<

Anoniem193

Bericht 02 Mrt 2015 20:29

Re: Weight Watchers

Ja het is zo gek. Het weekend ervoor had ik alcohol gehad, flink gevreten al mijn weekpunten op etc. En nu nog meer dan 20 punten over. Geen alcohol, geen hele gekke dingen en dan maar 0,1 eraf. Grr.
Nouja ik ben wel blij ik ben nu 3x achter elkaar iets afgevallen.
Nu geniet ik van een rittersport reep en de rest vd week ga ik er weer voor.

Succes met oppakken studiebol. je Moet maar zo zien, anders was je nu een paar kilo zwaarder, nu ben je dat iig niet.
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13486

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 02 Mrt 2015 20:47

Re: Weight Watchers

Haha, heerlijk is dat he :D geniet er van!
Maar, er is iets af!! En hoe weinig ook, het is er af.
Ik pieste me trouwens echt altijd helemaal leeg voor ik moest wegen haha, wrong mezelf nog net niet binnenstebuiten :D

Mijn lijstje voor morgen:
3 maart 2015
O:
375 gr yoghurt en 45 gram havervlokken: 3 + 4 = 7
T:
Fruit
L:
Groentesoep + boterham bruin 35 gr + salade gerookte kip 90 gr: 0 + 2 + 2 = 4
T:
4 Rijstewafels met smeerkaas 30 gr: 2 + 1 = 3
D:
13/14 punten (prei kerrie ovenschotel, dus beetje gegokt)
<<

Anoniem92

Bericht 02 Mrt 2015 20:54

Re: Weight Watchers

Nou alibi, dat is ook niet tof zeg! Maar idd eraf is eraf en volgende week maak je dan misschien wel een klapper.

Ik ben ook gaan wegen vandaag, 0.7 eraf. Had er liever een 1 voor zien staan maar hier ben ik ook blij mee.
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13486

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 02 Mrt 2015 20:58

Re: Weight Watchers

Parel, je mag best wat positiever zijn!! 0,7 in 1 week is hartstikke goed!
Natuurlijk ziet iedereen de kilo's er liever vanaf vliegen, maar dit is een heel mooi resultaat. Te snel is ook niet goed.
<<

Anoniem119

Bericht 02 Mrt 2015 21:08

Re: Weight Watchers

Ahh Alibi wat klote dat het niet zo veel is! :(

Studiebol, ja op vakantie lijkt het me heel lastig! Goed dat je weer aan de slag gaat :)

Parel, das toch goed?!
<<

Anoniem92

Bericht 02 Mrt 2015 21:57

Re: Weight Watchers

Ik had veel meer winst kunnen behalen deze week, heb me op bepaalde vlakken veel te veel laten gaan. Ik voel dat ik verzaak, en dat gevoel vind ik lastig. Ik moet voor mijn gevoel mezelf steeds corrigeren, en ik denk de hele dag ik wil niet meer op hoeven letten ik wil normaal kunnen eten, en aan de andere kant ; je moet nog zoveel kilo verzaak niet, verzaak niet. Zo vervelend!

Maar idd ik ga hartstikke goed hoor, maar inmiddels ben ik 8 weken bezig en ik heb gevoelsmatig even een dip. Maar ik blijf elke week gewoon wegen, en daar wil ik niet afgaan, dus blijf ik toch op het rechte pad.
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3506

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:43

Bericht 02 Mrt 2015 22:23

Re: Weight Watchers

Balen Alibi, je hebt zo je best gedaan, volgende week dubbel eraf dan?

Parel, -0,7 is heel goed, gemiddeld is 0,5 dus daar zit je best een stukje boven zelfs.

Lejow super knap dat je overl nee tegen hebt kunnen zeggen. Petje af voor je.

Studiebol, heb je wel genoten van alles op de vakantie?

Ik heb vandaag een knaller gemaakt, -1,0. Bij mij wisselt het echt zo per week wat er af gaat. Ik heb mijn 5% doel ruim gehaald. Zit nu op min 5,9 en daar ben ik eigenlijk best trots op. Net heb ik weer braaf mijn bakjes eten voor morgen staan maken (opleidingsavond). Heb de sushibowl van Chicks love food gemaakt en een bulgur salade dus hopelijk kom ik de dag door (heb ook nog roggebrood mee).
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐
<<

Anoniem119

Bericht 02 Mrt 2015 22:26

Re: Weight Watchers

Ja als je het zo omschrijft kan ik het me ook goed voorstellen Parel. Je had gewoon meer gekund, Maar het is zeker niet slecht en ik vind het al super knap zo kort op de bevalling.

Wow, Siep. Super goed gedaan deze week!

Ik had trouwens vanavond lekker en gezond gegeten: Shepherds Pie (soort ovenschotel) met mager gehakt, prei, champignons, wat kruiden, en dan ipv aardappelpuree er over een puree van bloemkool.
<<

Anoniem193

Bericht 03 Mrt 2015 10:59

Re: Weight Watchers

Siep: Gefeliciteerd! en dat klinkt lekker zeg!

Parel: Misschien had je meer gekund, tenminste dat gevoel heb je, maar dat zegt niet alles. Vorige week had ik geen weekpunten meer over, had ik alcohol gehad en veel gesnaaid en was ik 1 kilo kwijt. Deze week de helft van mijn week punten over, geen alcohol, geen punten gedronken, niet heel gek gedaan en 0,1 kwijt. Denken dat je elke week meer dan 1 kilo kwijt kan raken is een utopie. Dat kan wel, maar dan moet je echt gaan crashen en dat lijkt mij niet de bedoeling.

Marin: Wow dat klink goed. Alleen punten voor het magere gehakt dus! Heb je ook een recept, dit wil ik donderdag wel gaan proberen te maken :D

Vandaag gaan we er weer tegenaan!

O: Kwark met banaan en appel (3 punten)
T: Rijstwafels met smeerkaas (3 punten)
L: 2 roggebrood met kaas, ham en mosterd (9 punten)
T: Fruit
D: volkorenpasta met tartaar en tomatensaus (11 punten)
T: ww reep (2 punten)

Totaal 28 punten.
VorigeVolgende

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers