Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Weight Watchers

<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 09 Feb 2014 14:55

Bericht 30 Jan 2015 14:58

Re: Weight Watchers

Yes, wat goed Lana! Jij ook maar lekker genieten op de verjaardag dan :)

Slim die repen voor jullie. Ik eet in de weekenden wel chocolade en kleine koekjes, ik kan gelukkig goed maat houden omdat ik geen zoetekauw ben. Hartig daarentegen.. De chips weeg ik dus goed af en we hebben nu de light variant, dat scheelt ongeveer de helft qua punten.

Mijn high tea is om 12u, dus het is ipv lunch, dat scheelt ook al weer!
<<

Anoniem193

Bericht 30 Jan 2015 16:35

Re: Weight Watchers

Fijn Lana!
Geniet van de verjaardag zondag!
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5084

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:19

Bericht 30 Jan 2015 18:43

Re: Weight Watchers

Zo ik heb vanmorgen op de weegschaal gestaan, na een weekje gewoon ff niet, omdat ik het vorige week zo vaak op had gestaan had ik niet echt het idee hoe het nou zat. Maar ik heb besloten vrijdag als weeg dag te houden, en ben 2,5 kilo kwijt als ik het gewicht neem van een week of 3 geleden, dus HOERA :-)

Lana, wat goed dat jij ook gewicht kwijt bent! En groot gelijk dat je zondag wel wat lekkers neemt dat kan toch ook gewoon!

Ik merk het ook gewoon echt dat het idd porties is, en ook wat andere tussendoortjes kiezen. En ik merk gewoon dat ik nu ook gemotiveerd ben, zoals de meiden wilde vanavond graag patat eten. Nou zelf wat patat voor ze gebakken voor mezelf heb ik een salade gemaakt met een paar patatjes erbij en geen snack. Terwijl normaal zou ik echt gewoon patat eten zeker 1 snack er bij en soms wel 2 en ik heb nu ook gewoon heerlijk gegeten.
:heart: :heart: 2011
<<

Anoniem193

Bericht 31 Jan 2015 00:17

Re: Weight Watchers

Super goed studiebol!
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3506

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:43

Bericht 31 Jan 2015 09:52

Re: Weight Watchers

Super goed Lana, studiebol en Green Pepper!

Deze week is prima gegaan, niet echt bijzonderheden. Nu het weekend nog :smile:
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐
<<

Anoniem286

Bericht 31 Jan 2015 14:22

Re: Weight Watchers

Ik heb me vandaag ook ingeschreven bij de weight watchers! Ik loop al tijden aan te rommelen en wil dat het nu eens lukt. Ik heb veel positieve verhalen gehoord over ww dus ga het nu eens doen. Ik heb me vandaag ingeschreven zodat ik van de aanbieding kon profiteren maar wil maandag starten. Is misschien voor me uitschuiven maar met morgen nog een verjaardag in het zicht, vind ik dit wel zo prettig.
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3506

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:43

Bericht 31 Jan 2015 16:12

Re: Weight Watchers

Welkom highway! Hoeveel wil je afvallen? Ga je ook naar cursus of alleen online?
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐
<<

Anoniem286

Bericht 31 Jan 2015 16:49

Re: Weight Watchers

Ik ga het in eerste instantie online doen, lijkt me weer een gedoe om naar zo'n bijeenkomst te gaan. ik wil zo'n 25-30 kilo in totaal afvallen. Maar eerst maar eens 10 :P
<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 09 Feb 2014 14:55

Bericht 31 Jan 2015 19:50

Re: Weight Watchers

Goedzo Highway, eerst maar een kleiner doel! Heel veel succes en geniet er dit weekend nog even van he ;)

Ik heb vandaag geshopt met mijn zusjes en super lekker geluncht. Het was vast niet heel gezond, maar wel zo gezond mogelijk (kop soep en lekker belegd broodje met geitenkaas/salade). Vanavond een verjaardag, dus ons avondeten was heel minimaal (hutspot - zonder vlees, dus alleen aardappelen/wortels/ui en beetje melk). Vanavond maar een klein stukje taart en 2 wijntjes. Zin in!
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 31 Jan 2015 21:04

Re: Weight Watchers

Ik ben een paar pagina's terug gegaan want ik had nog niet uitgebreid gereageerd *schaam.

Siep, gefeliciteerd met je tietendak hahaha! Spannend hoor!

Green Pepper, goed gedaan hoor met al die uitjes, verjaardagen en extra's. Fantastisch resultaat ook! Hoe is het met de kinderverjaardag gegaan?

Studiebol, late reactie maar geitenkaas lijkt me een prima keuze! Wat gaat het goed! Voelt top hè?

Alibi, jammer van het piepbeetje gewicht erbij, maar oorzaak was duidelijk en je weet hoe je het er weer af krijgt! Komt helemaal goed!

Lana, chocolade rocks hahaha! Ik ken de repen van WW niet, maar ik doe wel met regelmaat een klein beetje hagelslag in mijn kwark of yoghurt. Je bent lekker op weg zeg!

Highway, welkom en succes!

Hie is het met Lejow?!

Even wat euh, bijzonderheden uit mijn week.

Chinees is echt helemaal goed gegaan en nog aardig in mijn punten. Ik had witte rijst met zo'n drie, vier eetlepels foe yong hai, 1 stokje kipsaté en wat kroepoek.

Op donderdag doen wij boodschappen en dan eten we eigenlijk kant-en-klaar. De stoommaaltijden van de AH zijn goed te doen en we hebben ook van die aziatische soepen geprobeerd die maar een paar punten 'kosten'.

Vrijdag was een rare dag, ik had gewoon brood met chocopasta en banaan op, gezwommen met zoon, daarna kwark met mandarijn en muesli. Daarna ben ik tergelijkertijd met zoon gaan slapen (ik was echt moe) dus ik had pas laat door dat ik nog niet echt had geluncht. Dus ik heb maar twee crackers met kaas gegeten.

Vandaag zijn we eigenlijk de hele dag de hort op geweest. Als ontbijt had ik filodeeg met kip en groenten. Als lunch had ik een bruine bagel met rucola, tomaat en hummus. Allemaal buiten de deur. Als avondeten hadden we zelfgemaakte pizza met artisjokken, champignons, paprika, tomatensaus en fetakaas. En 's avonds kwark!
L2014 & H2017
<<

Anoniem286

Bericht 31 Jan 2015 22:06

Re: Weight Watchers

Als ik zo lees eten jullie nog heerlijk!
Ik ben een beetje aan het spelen met de punten voor maandag. kijken wat ik zo'n beetje kan eten etc aangezien ik werk dan en gewoon mijn eten meeneem naar daar. Hoeveel punten mogen jullie per dag (dat verschilt toch?) ik mag er 31 maar ik kom er niet echt aan. Ik zit nu maar wat tussendoortjes te bedenken maar die eet ik de laatste tijd niet zo vaak. Hoe doen jullie dat? Gewoon wat extra's eten? of laten jullie weleens punten over?
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 01 Feb 2015 08:11

Re: Weight Watchers

Mèh, 4 ons erbij. En ik weet dus niét waar het aan ligt. Of zouden het de drie rare dagen zijn, van drie punten over, onregelmatig eten en buiten de deur eten?

Highway, ik heb ook 31pp en kom daar wel aan met tussendoortjes. je zegt dat je de laatste tijd geen tussendoortjes hebt gegeten. Is dat door tijdgebrek, geen honger, of? Hoeveel punten hou je over en hoe ziet je dag eruit?
L2014 & H2017
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13486

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 01 Feb 2015 08:47

Re: Weight Watchers

Je moet je dagpunten opmaken highway.
Je zou bijv granenkoekjes kunnen eten, of volle producten kunnen gebruiken, of iets meer beleg er op.


MZ, soms weet je het niet, ik had ook van die weken dat ik me super goed aan de punten hield en er gewicht bij was, en soms kwam er vanalles tussen en dan was ik ineens afgevallen.
<<

Anoniem286

Bericht 01 Feb 2015 11:01

Re: Weight Watchers

Thanks voor de reacties
@lejow: ok, ik heb inmiddels alles wat ingedikt en dan heb je ook nog die extra weekpunten.. die hoeven niet op toch? ik heb het nu wat voller gepland. Ben nog een beetje zoekende in combinaties van wat handig is.
@mzcharlotte: vervelend dat je niet bent afgevallen zeg...hopelijk is het resultaat volgende week beter! Op je vraag meestal heeft het met tijd te maken, ik drink ook veel koffie dus zit ook regelmatig een beetje vol daarvan. Ik heb op het werk vaak geen tijd om even te zitten of geen zin om naar mijn kluisje te lopen voor een evt tussendoortje. Ik heb voor maandag nu wat extra's bedacht als een eitje bij de lunch en een extra sneetje brood, meer kipfilet. dat zijn 6 punten etxra ongeveer en dan kom ik op 30 punten.

ontbijt kwark 250gr + beetje muesli 6pp

tussendoor: banaan 0 pp

lunch: 3 sneetjes roggebrood volkoren 8pp
6 plakken kipfilet 2pp
komkommer 0pp
1 eitje 2pp
halvarine 1pp
200ml melk 2pp

tussendoor
appel + mineola 0pp
2 rijstwafels 2pp

avondeten 200gr aardappelen 4pp
200gr zuurkool 0pp
stukje rookworst 50gr 4pp (mini stukje zit erbij in de vriezer, moet het nog even wegen maar t is niet veel)
<<

Anoniem164

Bericht 01 Feb 2015 11:30

Re: Weight Watchers

Morgen weer het uur van de waarheid, hopelijk nu weer een goed resultaat op de weegschaal!! Heb een goede week gehad in ieder geval. Ben nu snipverkouden en mijn eetlust is dan ook zo goed als weg, maar ik moet wel blijven eten van mezelf. Vanmiddag naar de musical soldaat van Oranje, heb er zin in:-) Daarna ergens een hapje eten, maar weer een goede keuze proberen te maken.

MzCharlotte, balen van die 4 ons, helemaal als je niet weet hoe het komt he. Misschien is er volgende week een dubbelgoed resultaat!

Highway, wat goed dat je ook begonnen bent! Hopelijk gaat het je lukken om je doel te bereiken.

Studiebol wat fijn dat het goed gaat!! Voelt heerlijk he. Knap dat je aan de salade bent gegaan. Laatst op de verjaardag zat ik ook met een maaltijdsalade terwijl de rest aan de chinees zat. Toen voelde ik me wel ff trots!

Lana, supergoed 8 ons eraf. Veel plezier met de verjaardag van je kinderen, geniet ervan!

GreenPepper, goed man, ook al zo'n goed resultaat!! Hopelijk heb je wel van je "zware weekend" genoten!

Succes maar weer komende week!!
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 01 Feb 2015 21:15

Re: Weight Watchers

Ziet er goed uit hoor Highway!

Spannend Jacobien!
L2014 & H2017
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 01 Feb 2015 21:42

Re: Weight Watchers

Ik ben wat lunchideeën aan het verzamelen en ik kwam een yoghurtcake recept tegen. Ik kom op zo'n 2pp uit, zag er echt heel lekker uit! :palm:
L2014 & H2017
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3506

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:43

Bericht 01 Feb 2015 21:47

Re: Weight Watchers

Oeh! Ik ben benieuwd naar het recept mzcharlotte!
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐
<<

Anoniem286

Bericht 01 Feb 2015 22:42

Re: Weight Watchers

Ik ben ook benieuwd!

Nou vandaag laatste dag zonder ww, ik heb er echt zin in om morgen te beginnen. Vanochtend gewogen en ik was nog iets zwaarder dan ik dacht, dus ik mag 32 pp zegt de website. Nou ik ben zeer benieuwd hoe het gaan 'voelen'. volgens mij moet dit de oplossing voor me zijn, ik ga er in ieder geval positief in!
<<

_Lana_

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2715

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:19

Bericht 02 Feb 2015 08:01

Re: Weight Watchers

Even kort, ik moet zo de deur uit.

Highway: Veel succes!!

MzCharlotte: Oeh dat klinkt lekker. Ik ben ook benieuwd naar het recept :).

Ik heb gisteren wel iets teveel lekkers gegeten. Overdag ging het heel goed, ik heb de hapjes enz. goed kunnen laten staan. Maar toen de visite weg was, kreeg ik ineens trek en heb chips gegeten en ook nog wat chocolade. Dat komt denk ik ook omdat ik overdag heel weinig gegeten heb en sowieso geen ontbijt, lunch en avondeten. Ik had steeds visite.
Nou ja, het is gebeurd helaas en ik weet wel weer dat ik dat dus niet meer wil ;).
We hebben wel een superdag gehad, echt genoten!
Afbeelding
<<

Anoniem193

Bericht 02 Feb 2015 09:34

Re: Weight Watchers

Heel veel succes Highway!

Hoe goed het afgelopen week ging, zo slecht ging het dit weekend. Blegh als ik nou eens geen snoep/chocola en taart zou lusten.
Vrijdag een brownie in de stad, Zaterdag taartenworkshop met hightea, zaterdagavond stuk taart van de workshop, zondag verjaardag van mijn neefje weer taart, chocolade rozijnen, frituurhapjes en chips, zondagavond nog een stuk van de taart die ik zelf gemaakt had, want ik vond weggooien zo zonde. Nou hollé. Vanavond weer een plusje en dan heb ik heel januari voor niks mijn best gedaan en ben ik weer terug bij af.
<<

Anoniem193

Bericht 02 Feb 2015 09:52

Re: Weight Watchers

Mijn lijstje van vandaag dan maar:

O: Havermoutpap met appel en kaneel (6 punten)
T: Banaan
L: omelet met champignons en ui (4 punten)
T: Bakje kwark met peer (3 punten)
D: Rijst met babi ketjap en sajoer boontjes (zonder pakjes en zakjes dus ik hoef alleen de rijst, kip, ketjap en kokosmelk te rekenen, de rest zijn kruiden. ) (zonder nu al gewogen te hebben ga ik voor 12 punten)
T: WW reep (2 punten)
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5084

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:19

Bericht 02 Feb 2015 20:13

Re: Weight Watchers

En alibi was het een plusje of viel het mee? En bij de rest hoe is het gegaan, ik had namelijk het idee dat veel vanavond een weegdag hebben?
Balen lana, maar als je je 3 eet momenten min of meer overslaat kan ik me voorstellen dat je savonds echt zin in wat had.

Ik ben zaterdag spontaan uit eten geweest, weer sushi( ik hou er van :-) ) Maar ik wel bewust de frituur dingetjes laten staan, al ben ik dol op zo'n gefrituurde garnaal, ik heb ze niet gekozen, dus wel sushi, ook wat groentes gekozen en toen de rest een bolletje ijs nam heb ik voor thee gekozen!
:heart: :heart: 2011
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 02 Feb 2015 20:16

Re: Weight Watchers

Wat goed Studie!

Even het recept zo, want ik kreeg de tekst niet gekopieeerd en ik ben way too lui om het over te typen.

Afbeelding
L2014 & H2017
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3506

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:43

Bericht 02 Feb 2015 20:47

Re: Weight Watchers

Lekker studiebol! Ik ben ook gek op sushi, zo lekker. Goed dat je toch nog bewuste keuzes kon maken.

Die ziet er erg lekker uit mz, die ga ik binnenkort eens maken.

Ik kom net terug van de cursus en er is 1 kg van af! Ik ben erg blij, het gaat dus heel goed. Nu in een maand 3 kilo er officieel af en ik heb mijn eerste ster verdient. Ik heb ook nog even reepjes ingeslagen, mij favoriet met honing was in de aanbieding.

Morgen heb ik weer een schoolavond, net heb ik mij bakje avondeten weer klaar gemaakt. Voor morgen wordt het 80 gr bulgur (4 pt), 40 gr fetakaas (3pt), 70 gr tonijn (4 pt) gemengd ket salade, komkommer, paprika en wat ui.
Ik neem ook nog roggebrood met kipfilet mee als tussendoortje en dan tussen de middag mijn gebruikelijke salade. Moet lukken zo volgens mij.
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐
VorigeVolgende

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers