Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat wil je even kwijt? #6

<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8609

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 03 Jul 2017 13:39

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ah wat toevallig dat zoiets dan precies samenvalt Elliot! Goed dat je het regelt!
Leuke date gehad?
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Anoniem316

Bericht 03 Jul 2017 13:41

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Da's heftig Elliot! Knuffel!
<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2887

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:44

Bericht 03 Jul 2017 13:42

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Whatever schreef:Ah wat vervelend en verdrietig. Kun je niet je paps alleen uitnodigen? Om samern iets te doen of te lunchen ofzo? Of neemt hij haar dan altijd op sleeptouw?
Ik ga er uiteraard alles aan doen om hem ook even voor onszelf te hebben, maar dat hangt echt van haar bui of ze dat 'toelaat'. Hij komt mijn jongens en mij halen met de auto, dat is 2,5 uur rijden dus ik dacht er wel veilig vanuit te kunnen gaan dat hij dat alleen zou doen, maar helaas, ze springt er gelijk bovenop dat zij ook meekomt. En ik dus tussen twee kinderzitjes ingeklemd dat ritje mag maken in doodse stilte of met volledig banale conversatie omdat zij zo ongeveer in elke zin die géén compliment naar haar toe is een persoonlijke belediging ziet. En ze wéét dat ik niks met haar heb en zij heeft ook absoluut niets met mij, maar de gedachte dat ik samen met mijn vader ben zonder haar erbij is blijkbaar ondraaglijk. :palm: Mijn vader is trouwens evengoed een slappe zak in deze, het zou hem sieren een keer op zijn strepen te gaan staan, maar aangezien dat in de afgelopen 24 jaar nog niet is gebeurd, hoef ik er nu ook niet op te rekenen.

Zo. Lang verhaal, lucht wel op, thnx. :laughcry:

Hoe is het met jou vandaag? 'Hoef' je nou niks meer met je ex nu je je spullen hebt?

En Elliott, sterkte.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 03 Jul 2017 13:46

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Nou zeg! Wat een draak van een mens, snap echt niet dat zulke mensen zo kunnen zijn. Heb je het al eens uitgesproken naar je vader toe 'hee pap, ik zou het fin vinden om je eens alleen te zien?'

Ahh Elliot :-(. Dat kan je nog steeds overvallen he dat verdriet?

Snap dat je trots bent Salome! Volgens mij is dat ook echt een leuke fase, als ze de wereld gaan ontdekken :-)

Whatever: deze weken mag je je zielig voelen, en mag je zelfs iedere minuut moodswings hebben. Van 'ik háát hem' tot 'ik kan niet zonder hem' en alles ertussenin :-). En liefdesverdriet kan echt lang duren :-(
<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2887

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:44

Bericht 03 Jul 2017 13:56

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Caro schreef:Nou zeg! Wat een draak van een mens, snap echt niet dat zulke mensen zo kunnen zijn. Heb je het al eens uitgesproken naar je vader toe 'hee pap, ik zou het fin vinden om je eens alleen te zien'?
Weet hij, een van de redenen dat ik naar zijn stad toe ga en hem niet naar mij toe laat komen is sowieso dat ik zo misschien nog een klein kansje heb om hem alleen te zien. Maar de volgende keer dat ik hem alleen spreek (nu dacht ik dat ie aan het werk was, maar had hij blijkbaar een dienst gewisseld en was hij thuis en zij ook), zal ik nog eens het uitdrukkelijke verzoek doen. Punt is, als ik net te hard doorduw en hij krijgt hier ruzie over met haar dan kan het ook wel eens zo zijn dat hij mij dan niet 'mag' komen ophalen en we elkaar helemaal niet zien. En dat wil ik met name de kinderen natuurlijk ook niet aandoen. Ik blijf stiekem hopen dat ze binnenkort een gestoorde, blinde, rijke man ontmoet die haar aantrekkelijk vindt en ze mijn vader voor hem verlaat. :laughcry:
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5458

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 03 Jul 2017 14:06

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Jemig wat een ontzettend ongelooflijk bizar raar mens zeg. Ben je mooi klaar mee. En ook met dat je vader daar zo in meegaat. Maja, anders was hij ook niet met zo'n figuur samen natuurlijk. Hoe zielig ben je als je een vader niet eens met zijn dochter en kleinkinderen tijd alleen gunt. Dan ben je echt ziekelijk aandacht behoeftig. Heel verdrietig. Je hebt inderdaad niet zoveel te kiezen als om alleen tijd vragen nog risico geeft dat ze het gaat verbieden. Ongelooflijk. Ik hoop dat het je enigszins lukt van je pap te genieten in haar bijzijn.. :( En ik zal stiekem meeduimen voor het rijke man scenario haha! Of dat ze gewoon op hem uitgekeken raakt en hij dan een hele lieverd vindt!

Hier gaat het redelijk. Inderdaad wat Caro zegt, op en af. Vanochtend was ik redelijk ok. Moest een boek van hem nog teruggeven. Die door de brievenbus gedaan vanochtend. Pastte gelukkig net. Toen naar huis ook nog steeds ok. Beetje met vriendin gekletst. En toen opeens weer intens verdrietig over het eerste grote liefde 1.5 jaar #1 in je leven en nu poef dag weg je leven uit. Dat hij straks (of eigenlik nu al) gewoon niks meer van me is. Dus net weer half uur heel erg gehuild en dat doet dan zo'n pijn. Nu weer beetje tot rust gekomen. Probeer Beetje bezig te blijven. Krijg wel lekker veel gedaan zo. En ik krijg geen hap door mijn keel al drie dagen dus als ik niet teveel zuip is het ook nog goed voor de lijn. :smile:
<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2887

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:44

Bericht 03 Jul 2017 14:22

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Pfft Whatever dat is echt zo'n 'er draait iemand langzaam een mes rond in m'n hart'-pijn he. :( Sterkte, wees maar heel lief voor jezelf. :hug: Je hebt genoeg mensen om je heen toch als je behoefte hebt aan gezelschap/live steun?
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5458

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 03 Jul 2017 14:38

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ja precies dat. Ik heb me echt niet eerder kunnen voorstellen dat het zo intens fysiek pijn doet gewoon. En de hele dag een brok in mijn keel en een knoop in mijn maag. Heb vanochtend paar happen kwark gehad en dwing mezelf nu tot lunch. Gisteren hetzelfde verhaal. Echt direct live/om me heen is een beetje lastig, omdat mijn ouders in frankrijk zitten en mijn beste vriendinnetjes allemaal heel druk zijn met promoveren/promoveren/specialiseren. En er maar 1tje in amsterdam woont en dan dus Amersfoort/Leiden/Den Haag. Huisgenootje is ook net 2 weken weg maar dat vind ik ergens ook wel prettig. Ik ben afgelopen weekend met mijn zus beetje samen geweest. En ga morgen met haar naar Robbie Williams (zij ging al met vriendin en ik mag aansluiten, superlief). Maar mijn zus en ik zijn een beetje haat/liefde relatie dus dat is wel beetje lastig. Maar tot nu toe is ze echt bizar fantastische steun en dat is heel fijn. En donderdagavond ga ik naar dat vriendinnetje in Leiden.

Verder is het kut dat ik de hele dag thuis zit maar ik ben voor het eerst in weken weer met mijn studie bezig nu. Dus wie weet is het een good thing haha!

Mag wel veel mensen telefonisch lastig vallen en Phoebe had ook al heel lief aangeboden dat ik haar lastig mag vallen voor wijntjes als ik behoefte heb aan wijn en steun. :heart: Echt vet lief.

Heb nu ROAR op spotify! :banaan: :banaan: :cheering: (eigenlijk wil ik een spierbal haha)
<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2887

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:44

Bericht 03 Jul 2017 14:51

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Fijn dat je zoveel steun hebt aan je zus. :)

Voor iets later is I will survive van Gloria Gaynor ook een hele goede natuurlijk. En ik heb niet zoveel met Nederlandstalig, maar als je toch Spotify hebt en een keer gigantisch wil janken kan ik je Haven in zicht van Guus Meeuwis van harte aanraden.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5458

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 03 Jul 2017 14:55

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Haha thanks! Ik heb I will survive en Karma inderdaad ook al gehad. Ook al wil ik hem terug en hij mij niet, maar af en toe heb ik de momenten dat ik hem helemaal niet terug wil en dan doe ik gewoon even alsof hij vast straks dikke spijt krijgt (dat zou namelijk uiteraard moeten ;) ) en dan zing ik die liedjes voluit mee.. :smile:

Haven in zicht ga ik ook op mijn lijstje zetten!

Ik komt er vast wel. Heb deze week elke dag iets en dan ben ik de eerste week al door. En het zal vast wel even duren want 1,5 jaar is natuurlijk geen jarenlang maar ook niet niks. Maar stapje voor stapje. En qua afleiding heb ik studiezooi genoeg liggen. :oops: En verder tijdtijdtijd en die ups en downs maar gewoon accepteren en voluit leven ofzo.
<<

Lot

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5486

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:34

Bericht 03 Jul 2017 20:04

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ik wil je ook even een compliment geven Whatever dat je zoveel zelfrespect hebt dat je het uit hem hebt getrokken (i.p.v. nee maar dan kunnen we nog dit en dit, het wordt echt beter etc.) en deze keuze ook aanvaard. Misschien is werk ook wel een stressfactor die de relatie beïnvloedt maar dan is het nog altijd zijn keuze hoe hij hier mee omgaat/wat hij hieraan veranderd. Jij kan het zien, maar jij kan het niet in je eentje veranderen. En ik vind het echt verdrietig dat jij je soms niet gewenst hebt gevoeld of dat hij zich aan je irriteerde na je een week niet te hebben gezien. Dat moet echt beter hoor.

Sterkte. Het komt goed hoor :hug:
<<

Anoniem316

Bericht 03 Jul 2017 20:23

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ik schreef van de week dat ik naar de huisarts ging in verband met veel pijn in mijn lijf enzo. Dus geweest; blijkt dat bij het bloedprikken in februari al duidelijk was dat ik een enorm vitamine d tekort had. Daar is destijds niks over gezegd! Dat verklaart deels ook mijn pijnen. Grr.. Dus nu maar aan de vitamine d en hopelijk knapt het op.
<<

Anoniem331

Bericht 03 Jul 2017 20:27

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Wat slordig Dee dat ze je dat niet eerder hebben verteld dan. Was je schildklier wel in orde?

Wat een pittige tijd even voor jou whatever. Wel super tof he dat je mee kan naar Robbie!

Ik had met mijn broers een uitje staan naar Jannes in Oktober. In principe niet perse mijn muziek, maar mijn schoonzus was daar echt gek op. Hoe leuk dat we daar samen heen gaan. Nu net besloten om het maar helemaal leuk te maken door er een nachtje weg aan vast te plakken! Kan ik helemaal blij van worden die voorpret al.
<<

Anoniem316

Bericht 03 Jul 2017 20:29

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Schildklier is nog niet oke. Daarvoor loop ik in het ziekenhuis. Over 2 maanden weer bloedprikken en hopelijk is ie dan weer iets meer richting normaal. Wel klaar mee. Ben onderhand dik 1,5 jaar zoet met de zwangerschap.
<<

Anoniem331

Bericht 03 Jul 2017 20:32

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ja jeetje, wat kun je dan lang onder de pannen zijn he. Als je je dan eerst maar beter voelt als je vitamine D wat op peil is.
<<

Libelle'

Kwebbel

Berichten: 404

Geregistreerd: 04 Nov 2016 13:06

Bericht 03 Jul 2017 21:46

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ik zit net summertime te kijken, maar wat is beau irritant, constant onderbreken
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5458

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 03 Jul 2017 22:25

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Lot schreef:Ik wil je ook even een compliment geven Whatever dat je zoveel zelfrespect hebt dat je het uit hem hebt getrokken (i.p.v. nee maar dan kunnen we nog dit en dit, het wordt echt beter etc.) en deze keuze ook aanvaard. Misschien is werk ook wel een stressfactor die de relatie beïnvloedt maar dan is het nog altijd zijn keuze hoe hij hier mee omgaat/wat hij hieraan veranderd. Jij kan het zien, maar jij kan het niet in je eentje veranderen. En ik vind het echt verdrietig dat jij je soms niet gewenst hebt gevoeld of dat hij zich aan je irriteerde na je een week niet te hebben gezien. Dat moet echt beter hoor.

Sterkte. Het komt goed hoor :hug:


Dankjewel, lieve woorden! Het is natuurlijk ook een fase die je doormaakt en het gaat al een tijdje niet echt goed meer. Dat trekken en hopen dat er dingen gaan veranderen heb ik ook doorgemaakt en nu is het makkelijk omdat hij niet verder wil. Ik heb geen idee hoe sterk ik ben mocht hij ooit spijt krijgen. :wink:

Time will tell enzo!
<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8845

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:17

Bericht 04 Jul 2017 06:29

Re: Wat wil je even kwijt? #6

We hebben een vaatwasser besteld! Vrijdag wordt die bezorgd!
2012
2016
2020
oktober 2024

Instagram
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11209

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 04 Jul 2017 06:34

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Hadden jullie er nog geen, Jezzie?

Ik heb gisteravond voor het eerst in twee jaar weer een les polefitness gevolgd en het was superleuk! Ik ga volgende week weer :D
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8845

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:17

Bericht 04 Jul 2017 06:40

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Nee! In het vorige huis, maar die ging stuk nadat de garantie voorbij was. En toen in dit huis niet echt de ruimte ervoor. Maar na 3 jaar met de hand afwassen was ik het zo zat. Gastkinderen die 's avonds mee eten soms.
Dus mijn man heeft de bijkeuken verbouwd om ruimte te maken! :D

Wat leuk Suus! Goed bezig!
2012
2016
2020
oktober 2024

Instagram
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5458

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 04 Jul 2017 06:46

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Oh wat fijn! Kan me goed voorstellen dat je er klaar mee bent! Ik heb nu sinds een jaar een afwasmachine voor het eerst en wat een fantastisch ding!

Tof Suus!
<<

Anoniem298

Bericht 04 Jul 2017 11:14

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Wat leuk, Suus! Ging het goed?

Jezzie, heerlijk een vaatwasser! Daar wil ik echt niet meer zonder, veel plezier ermee :wink:

Whatever, ik vind het knap hoe je je er doorheen slaat de afgelopen dagen. Soms word ik zelf een beetje verdrietig van je verhalen, omdat je me zo lief lijkt en ik je juist zoveel geluk en liefde gun. Het komt goed, echt, maar nu hoeft dat nog niet en mag je nog gewoon verdrietig zijn en huilen. Maar je zal je op een dag realiseren dat het beter is (hoewel je dat nu misschien heus al wel weet) en je komt echt een keer een man tegen die wél van je houdt en zijn leven met je wil delen (en dat verdien je).

Ik wilde ook iets vertellen, maar nu weet ik het niet meer. De laatste twee dagen voel ik me lusteloos en moe, ik vergeet veel, nul focus en m'n emoties schieten weer alle kanten op, met vliegende voorwerpen en hysterische huilbuien als gevolg. Op dit soort dagen hoeft het dan ook niet meer voor me. Als ik zo oud(er) moet worden, no thanks.
<<

Anoniem278

Bericht 04 Jul 2017 11:27

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Dat vind ik erg heftig, Jet. Is de hulp inmiddels in zicht?
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 04 Jul 2017 11:37

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ik wil alleen maar kwijt dat ik echt gigantische hoofdpijn heb.

Oh en mijn ex wil dus ons kerkelijk huwelijk nietig laten verklaren. Nu mag je voor de (katholieke) kerk maar één keer trouwen in je leven, en dat kan je alleen nietig laten verklaren als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

één der partners onderhield reeds bij het sluiten van het huwelijk buitenechtelijke relaties
één der partners was bij het sluiten van het huwelijk tot de geslachtsdaad geestelijk of lichamelijk niet in staat (onvruchtbaarheid is onvoldoende)
het huwelijk kwam onder dwang van buiten tot stand
het huwelijk werd gesloten op een geheime voorwaarde, bijvoorbeeld een erfenis
het huwelijk werd niet gesloten volgens de kerkelijk voorgeschreven vorm (bijvoorbeeld zonder een bepaalde noodzakelijke bisschoppelijke dispensatie)

En ik vind het nogal wat. Kijk, dat het huwelijk niet succesvol is gebleken is dus iets anders dan dat het niet heeft plaatsgevonden. Of met andere intenties. Nu mag ik dus met iemand daarover gaan praten, die gaat me meer dan twee uur 'verhoren' en allerlei oude gevoelens oprakelen.
Ik kon kiezen er niet aan mee te werken, maar dan gaat het onderzoek alsnog gewoon door. En kan ik 'gek' worden verklaard zonder dat ik ooit gehoord ben. Ik vind het maar gedoe. :nopompom:
<<

Anoniem298

Bericht 04 Jul 2017 11:51

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ik las het net in een ander topic, Caro. Het ís ook een gedoe zeg! Voldoen jullie aan die voorwaarden? Want anders vind ik je ex ook niet bijster slim dat hij dit in gang heeft gezet en dát het überhaupt in gang is gezet. Sterkte, ik kan me goed voorstellen dat je hier totáál niet op zit te wachten.

Quizzle, voorlopig nog geen uitzicht op hulp. Intake is inmiddels 5 maanden geleden. Ik heb me inmiddels ook al ergens anders ingeschreven, misschien heb ik geluk (haha, ik) en kan ik ergens tussendoor. Niet geschoten ...
VorigeVolgende

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers