09 Jan 2014 10:46 door Anoniem186
Pandora schreef:Begint een beetje eentonig te worden maar weer roggebrood met kaas.
Ik wilde 'overnight oats' uitproberen en heb dus gisteravond een schaaltje in de koelkast gezet, 250ml melk en ruim 30 gram havermout maar het was gewoon Veel te dun Nog. Heb er nog wat havermout bij gedaan en weer in de koelkast gezet...
eten jullie duur wel eens? En wat is dan je succes recept?
Ik gebruikte zo'n 70 gram grove havervlokken op nog geen 200 ml rijst/haver/speltmelk.
Het lekkerste vond ik het met geprakte banaan, lijnzaad, chiazaad, rauwe cacaopoeder en geraspte kokos. Ik hou van zoet.
De chiazaad deed ik er ook wel eens 's ochtends pas in. Dan blijft het krokanter en niet zo slijmerig.
Overigens vind het meer een ontbijtje voor in de zomer. In de winter eet ik m'n pap liever warm.
Laatst gewijzigd door Anoniem186 op 09 Jan 2014 10:48, in totaal 1 keer gewijzigd.