Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat te verwachten met inleiding?

<<

Stitch

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:24

Woonplaats: Zuid-Holland

Bericht 03 Sep 2013 22:34

Wat te verwachten met inleiding?

Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik aanstaande dinsdag ingeleid ga worden omdat de kleine de laatste weken niet zo gegroeid is als dat ze hadden verwacht. Vruchtwater, navelstreng, placenta zag er allemaal goed uit, en ook de ctg was goed. Verder bleek ik al wel 2 centimeter ontsluiting te hebben, dus hebben ze besloten dat het beter is me dinsdag in te leiden. Dit hadden we niet echt aan zien komen, dus viel vanmiddag ook nogal rauw op ons dak.
Wie heeft er ervaring met inleiden, en misschien dat er ook meiden zijn die om dezelfde reden zijn ingeleid? Wat kan ik straks een beetje verwachten? Ik zag al op tegen de bevalling, en op al deze polonaise aan mn lijf zat ik eigenlijk niet echt te wachten. Natuurlijk alles voor de kleine, maar mn hoofd loopt nu gewoon een beetje over.
Afbeelding
Als liefde leven wordt...
AfbeeldingAfbeelding
<<

Milady

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:10

Bericht 03 Sep 2013 22:40

Re: Wat te verwachten met inleiding?

Ik ben ingeleid maar dat was omdat D. niet uit zichzelf kwam na 42 weken.
Bij mij zijn ze begonnen met tabletten om de baarmoedermond te laten verstrijken maar dat is bij jou al.
Bij 2 cm hebben ze bij mij de vliezen gebroken en hebben ze mij aan de weeën opwekkers gelegd omdat die niet sterk genoeg waren en telkens weer weg vielen.
Al met al viel het mij best mee moet ik zeggen.

Succes!
<<

Kruidkoek

Noob

Berichten: 82

Geregistreerd: 03 Sep 2013 00:25

Bericht 03 Sep 2013 23:51

Re: Wat te verwachten met inleiding?

Ik moest ingeleid worden ivm zwangerschapsvergiftiging. Eerst opgenomen maar al snel ging het slechter met mij/werd ik steeds zieker en toen dus ingeleid. Dit was voor mij ook een domper, ik wist al dat ik niet thuis mocht bevallen (wij wonen midden in het bos in het rustgebied, bijna geen enkel navigstie systeem kan ons huis vinden en ziekenhuis is overdag 20 minuten en s 'nachts ruim een half uur (ivm wild kun je dan niet zo hard)
Ik mocht wel in het (redelijk nieuwe en super mooie) geboortehuis tegenover het ziekenhuis bevallen dus daar had ik mij op ingesteld. Dat mocht/kon nu ook niet meer omdat ik nu dus medisch was en in het ziekenhuis moest bevallen.
Mijn baarmoedermond was nog niet rijp/verstreken dus heb ik eerst 2,5 dag een balloncatheter gehad. Daarna had ik net genoeg ontsluiting voor de weeen opwekker dus werd ik op infuus aangesloten.
Daar reageerde mijn lijf verkeerd/te heftig op dus er ontstond paniek, hele kamer vol artsen/specialisten die aan mij zaten te plukken, dat was precies wat ik niet wilde.
Maar ik had weinig in te bengen want het ging echt niet goed met mij en mijn zoon moest er ook zo snel mogelijk uit.
Ik heb me toen voor zover als dat ging (ik viel vaak even weg) geconsentreed op mijn vriend en 1 verloskundige en de rest aan mensen/artsen ging compleet langs mij heen.
Er was 1 verpleegkundige in opleiding en mijn vriend heeft haar het fototoestel in de handen geduwd, ze heeft veel en mooie foto's gemaakt maar elke keer als ik die zie denk ik ook van, jemig er waren wel echt veel mensen bij.
Maar dat besef je op dat moment echt niet, kijk ik weet stukjes niet meer maar mijn vriend kreeg wel alles bewust mee maar die zag ook pas later op de foto's hoeveel mensen er eigenlijk in dat kleine kamertje waren.
Dus maak je daar alsjeblieft niet ruk om en geniet nog even van de bewegingen van dat kleine mensje in je buik!
Oh en voor volgende week, succes!
Afbeelding

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers