Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat is jullie ontbijt?

<<

Fred

Yipyapper

Berichten: 1758

Geregistreerd: 11 Sep 2013 15:08

Bericht 14 Mei 2018 13:35

Re: Wat is jullie ontbijt?

Boterhammen met broodbeleg zoals snijworst, hagelslag etc.
Meestal om de dag yoghurt met notenmix (is gezonder dan cruesli etc.. zit veel suikers in die pakken) met honing. Beetje Grieksestijl dus.
Op zondag standaard 2 gekookte eieren. Meestal een op een boterham met ham of komkommer en de andere los. Soms bak ik ze ook.
<<

Japie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2393

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:59

Bericht 14 Mei 2018 13:35

Re: Wat is jullie ontbijt?

Ik ontbijt altijd met dunne Griekse yoghurt met havermout en fruit. Nu veel blauwe bessen en frambozen en in de winter meestal banaan, kiwi of mandarijn. In het weekend vaam afbakbroodjes of een broodje met gebakken ei ofzo.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6750

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 14 Mei 2018 14:06

Re: Wat is jullie ontbijt?

Meestal havermout met banaan, dadels en amandelmelk en dat als smoothie. Of een smoothie met groentes en nog wat fruit erdoorheen. En heel soms alleen maar fruit. Da laatste is meestal in het weekend en ik ontbijt op bed krijg, mijn vriend weet niet wat ie dan moet maken voor me. Dus wordt het maar fruit. :smile:
<<

Bazinga

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5229

Geregistreerd: 20 Jul 2015 16:55

Bericht 14 Mei 2018 14:16

Re: Wat is jullie ontbijt?

Als ik vrij ben; beschuitjes of bruine boterhammen met zoet beleg. Als ik moet werken, ontbijt ik op m'n werk met yoghurt en fruit en cruesli. Dat laatste wil ik ook thuis nog wel 's doen, maar vaak vind ik een boterham makkelijker.

M'n man ontbijt met bruine boterhammen en kaas en onze zoon eet soms nog pap, maar meestal twee boterhammen met pasta, paar plakjes kaas en wat stukjes fruit. En meestal pikt-ie daarna nog van whatever wij eten..
Our love goes without saying.
<<

Huppekee

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 706

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:26

Bericht 14 Mei 2018 14:34

Re: Wat is jullie ontbijt?

Op dit moment groenten met 2 gekookte eitjes (wokgroenten, sperziebonen etc)
Be yourself, no matter what they say...

Just strong ambassador: Instagram: strongwithsteef

Afbeelding
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3875

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 14 Mei 2018 15:57

Re: Wat is jullie ontbijt?

Op werkdagen neem ik mijn lunchpot mee met Griekse yoghurt, muesli ( zonder toegevoegde suiker), en (rood) diepvriesfruit en eet ik in de trein.
Door de week thuis ontbijt ik meestal met volkoren,- of speltcrackers met vaak zoet beleg, hagelslag of chocolade pasta. In het weekend ontbijten we vaak wat uitgebreider met afbakbroodjes of een gebakken ei, soms maak ik ook een smoothie enz.

Mijn oudste zoon eet ook een cracker, Brinta of als het aan hem ligt ontbijtkoek met vlokken. De jongste krijgt nog een papfles of van een bordje en daarna vaak nog een droge cracker. Mijn man eet vaak een plak ontbijtkoek op de hand, een bordje Brinta ook en in het weekend eitjes, hij is geen groot ontbijtfan.
25-11-2014 & 09-06-2017
Vorige

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers