Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Ik ga weer aan een salade met komkommer, cherrytomaatjes, wortel, paprika, stukjes feta, een ei en noten. Maar ik ben de dressing vergeten (had honing-mosterd gemaakt).
Ik at een omelet gemaakt van 2 eieren bedekt met een salade van kidneybonen, snacktomaatjes, komkommer, bieslook en feta. Als dressing wat olijfolie met zout, peper en azijn.
Er was nog wat van mijn zelf gebakken brood over en de vriezer zat vol, dus dat had ik een soort van verplicht als lunch. Er zat geroosterde paprika, pesto, olijven en mozzarella in het brood dus beleg er op was verder niet nodig.
Ik had geen zin om iets te maken, dus heb een salade bij de AH gekocht met sla, spitskool, ei, en een honingmosterddressing. Erbij eet ik een bakje protein coconut met wat zonnebloempitjes erdoor.
Een bakje havermout. Het is niet spannend maar ik vind het prima voor deze periode. Probeer de rest van mijn groentes en fruit als tussendoortje in te plannen.
Ik heb een pasta salade gemaakt met paprika, rode ui, tomaatjes, komkommer, gebakken champignons, geitenkaas en pesto. Allemaal restjes uit de koelkast. Ik ben benieuwd of zoon het ook lust.