Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Ik heb een salade gemaakt van linzen, avocado, radijs, komkommer, cherrytomaat, Parmezaanse kaas en als dressing een eetlepel pittige humus erdoor gedaan.
Ik had gisteren een linzensoep gemaakt tussen de middag. Die heb ik nu wat aangelengd met water en wat extra linzen erbij ingegooid dus dat ga ik zo maar eten.
Graag even een vraag van de burgemeesters tussendoor!
Zoals jullie gemerkt hebben zijn er wat aanpassingen in de lay-out gemaakt. We willen iedereen de kans geven aan te geven wat wel/ niet prettig is! Je kunt dit met ons delen in het volgende topic; onrust-op-het-forum-t32654.html
Ik werk vandaag tuis en maak zo 2 speltcrackers met boter, avocado, rotisambal, zout, peper en bieslook. Erbij halfvolle yoghurt met lijnzaadjes, kaneel en banaan.
Laatst gewijzigd door Anoniem301 op 17 Jul 2019 11:50, in totaal 1 keer gewijzigd.
Een bruin broodje met mozzarella tomaat en pesto bij een cafeetje in de bieb. M'n zoontje eet een tosti, althans, hij heeft een tosti en voorlopig is ie te druk aan 't spelen in speeltuin.