Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Ik werk vandaag thuis, dus ik heb net lekker een spiegelei met geraspte kaas gebakken. Dat eet ik op een speltbol van de Albert Heijn. Op de andere helft heb ik ricotta met avocado gedaan.
Ik at net Griekse yoghurt met blauwe bessen en frambozen uit de vriezer en nog wat verse blauwe druiven en een mandarijn met een paar klein gehakte amandelen er door heen.
Ik heb voor vandaag weer een couscoussalade meegenomen met komkommer in zuur die ook meteen als de dressing zijn werk moet doen, ijsbergsla, rucola, een gekookt ei en pittenmix.
Mijn oudste is vrij van school door de staking en kwam met het briljante idee om een taartje te gaan eten. Dus wij hadden met zijn drieën twee punten regenboogtaart en een kaasstengel voor lunch maar het was wel lekker!
Bij gebrek aan normaal lunchwaar (brood of crackers) in huis heb ik maar een bakje kwark en een restje kip gegeten. Goed voor de proteïnen zullen we maar zeggen.