Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Ik had gisteravond een koude pasta gemaakt met gerookte kip, komkommer, tomaatjes, paprika, port salut, pijnboompitjes en augurk. Daar heb ik nu nog een restje van in de koelkast staan voor straks
Ja dat is het ook! Echt m'n lievelingseten als het warm is. Oh ik doe er trouwens ook nog ananas door altijd. En dan als dressing tapenade van zongedroogde tomaatjes mengen met wat yoghurtdressing of gewoon Griekse yoghurt. Heerlijk De tweede dag is het nog lekkerder omdat dan alle smaken goed zijn ingetrokken.