Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Ik heb vandaag een kwart hartige taart met tonijn, ui en feta bij. Een ei-muffin en 2 chocolade muffins. Ik vermoed alleen dat de chocolade muffins de lunch niet gaan halen ;)
Een heerlijke salade met gerookte zalm, forel, makreel, tonijn en Hollandse garnalen. In het zonnetje op het terras van een strandtent bij een kok die we gisteren in de kroeg ontmoet hebben.
Had nog een halve pompoen liggen dus net verse wortel-pompoensoep gemaakt (met wat geraspte gember) en erbij een boterham met een gekookt eitje gegeten. Lekkere weekendlunch!
We hadden 5 mensen op bezoek dus we hadden afbakbroodjes gehaald. Als beleg konden ze kiezen uit brie, rosbief, corned beef, zalm salade, filet american, komijnenkaas, jonge kaas en speculoos.
En nu echt mijn lunch dan, ik had een cursusdag in een Van de Valk hotel, en daar hadden we ook een lunch, erg lekker, een buffet met werkelijk van alles.
Laatst gewijzigd door Mizz_S op 28 Nov 2015 01:11, in totaal 1 keer gewijzigd.