Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Een grote kom verse groentesoep. Bouillon heeft twee dagen staan trekken, had een flinke pan vol dus het is gereduceerd tot een lekker krachtige bouillon
Vlokkenmix van AH (geïnspireerd door UN, ik ben de havermout ook beu), magere yoghurt, pompoenpitten, rozijnen en een banaan. Ik drink hierbij een kop kamillethee en een glas versgeperste sinaasappelsap.
Ben heerlijk wezen lunchen met een vriendin in Den Bosch. Had een heerlijke sandwich met rauwe tonijn, salade van rivierkreeftjes, zoet zure komkommer en wasabi mayonaise.
Ahumado, dat was een durum doner in de trein. Had daar zo'n zin in! Geen idee wanneer ik voor het laatst doner gegeten Had, maar stiekem viel het een beetje tegen. Kan wel weer paar jaar duren tot de volgende craving. :')
Haha whatever! Ik heb twee weken terug ook weer sinds jaren een broodje doner gegeten. Nu hoef ik het de komende jaren ook weer niet meer heel herkenbaar dus!
Ik eet nu een grote kom kippensoep en twee volkoren boterhammen met kaas.