Aziraphale schreef:Lekker, truttebol. Ik ben ook benieuwd hoe je brood smaakt!
Wij eten vanavond gamba’s in zoet/pittige tomatensaus met knoflook en basilicum. Daar dippen we een zuurdesem stokbrood in en we hebben nog een Italiaanse salade voor erbij.
Marin schreef:Er komen vrienden (op afstand) voor de barbecue vanavond. We maken eerst een plateau met gegrilde langoustines, gegrilde oesters en octopus tentakels, met een zelfgemaakte kruidenboter met dragon en citroen.
En daarna drie gevlinderde piepkuikens, alledrie gisteravond al gemarineerd in kruiden, knoflook, citroen/limoen en karnemelk. Eentje met 'hot and hostile' kruiden, eentje met 'chili de inferno' kruiden (Mexicaans) en eentje met verse Franse/Italiaanse kruiden.
En zij zorgen voor het dessert!
Minx schreef:Oeh tuttebol welk recept heb je gebruikt? Staat echt hoog op m’n wensenlijstje.
@marin klinkt goed.
Ik denk dat wij ook veel bbq gaan ruiken hier in de buurt. Wij steken hem zelf dus ook aan. De zalm ligt nu in een pekelbadje te zwemmen. Die mag straks even drogen en dan kan de bbq ook aan om te roken.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers