Hugo schreef:Kreeft schreef:Wat houdt dat in Hugo, zwarte kip?
https://www.google.nl/amp/s/anjasfoodbl ... e-kip/amp/
Of dit recept lekker is weet ik niet, het was de eerste hit op Google ? maar het is wel zo hoe het ongeveer gemaakt wordt geloof ik. Ik heb het nog nooit zelf gemaakt bedenk ik me nu. Mijn beste vriendin maakt het geregeld (of ja, haar vriend) en mijn tante ook, dus daar schuif ik altijd aan. Zo ook zometeen ?
Ik zie trouwens dat die link over mijn woonplaats gaat toevallig. Nu vraag ik me dus af of zwarte kip alleen hier gegeten wordt? Ik dacht altijd dat iedereen in NL het wel kent namelijk?
Olíve schreef:Ik maak een Marrokaans stoofpotje met een kruidenpasta van fair trade. Ik maak het met tofu ipv rundvlees dus ik hoop dat het lekker wordt.
Urban Naked schreef:Bah dit gaat niet lukken, m’n man is te laat bij de supermarkt vanuit z’n werk, we moeten iets supersnels eten (ik kan geen boodschappen doen nu want zit met m’n jongens).Urban Naked schreef:Ik ga zoetzure kip maken, met groenten en rijst. Oeh heb net een fijn recept gevonden: https://www.francescakookt.nl/chinese-z ... met-rijst/
Kira schreef:Tomatensoep met stokbrood. En morgen wil ik zwarte kip eten met snijbonen en rijst. Dus die kip ga ik straks alvast maken
Kreeft schreef:Wij eten gordita's met Mexicaans gehakt, verse guacemole, zure room, gegrilde mais, ijsbergsla, komkommer en tomaat.
Toet schreef:Kreeft mag ik jouw recept van de ananas van de barbecue? Als in, hoe veel basilicum en vanille gooi je erbij en misschien nog meer? Ik heb het vorige week gemaakt maar het was niet helemaal wat ik ervan had verwacht.
Gebruikers in dit forum: Radler