13 Okt 2019 11:51 door Marin
Lekker! Het is een viognier. Nou ben ik niet helemaal daarvan, het moet me niet té bloemig zijn, maar deze was niet al te sterk en het paste inderdaad goed bij de tropische smaken zonder dat het je glas uit knalde.
Wat gezellig met je zus en vanavond met je zoon! Wij hebben gisteren overigens geluncht met sushi bij een heel erg lekker Japans restaurantje in Haarlem. Zulke goede vis en lekkere gerechtjes. Ik werd er heel blij van.
Vanavond komen m'n schoonouders eten en we hebben gisteren bij de wijnproeverij leuke paté bakjes gekocht voor de borrel. En voor het diner hebben we gisteren op de markt bij de Berkshire Butcher lekkere stukken iberico vlees gekocht. Daar ga ik een romescosaus bij maken en ik denk wat gegrilde courgette en paprika's. Misschien een aardappeltje uit de oven voor de liefhebber ach en misschien wel een aioli als ik/we zin heb om uit te pakken? Aan de ene kant hoeft het nooit zo uitgebreid met m'n schoonouders, maar aan de andere kant weten ze 't ook wel weer erg te waarderen en als oma bezig is met kleinzoon heb ik ook handen vrij!
Let's discover the world together.