Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Mijn ouders eten vanavond mee en ik maak taco’s met allemaal bakjes op tafel zodat iedereen ze zelf kan vullen. Er is paprika, rode ui, jalepenos, tomaat, mais, tomatensalsa, zure room, ijsbergsla, cheddar, en ik maak geruld gehakt met Mexicaanse kruiden en guacamole.
Bedankt voor die lekkere tips nog Minoes en Caulfield. Ik ga ze onthouden voor later deze week. Gisteren had m'n moeder toch al een receptje klaar gelegd voor pasta met veel groenten en pesto. Was erg lekker.
Marin schreef:Ik heb net bedacht dat we pad Thai gaan eten.
Heb je daar een recept voor wat je wilt delen?
Wij eten iets uit de vriezer. Ik dacht dat ik bolognesesaus pakte maar bij nader inzien waren het twee verschillende bakjes. Is nog even spannend dus wat we naast de bolognese saus eten.
Mijn zoon heeft vandaag zijn eerste zwemles van 16.45 tot 17.30. Dus het wordt iets makkelijks vanavond. Broodje met knackworstjes en ik trek een blik goulashsoep open.
In principe heb ik broccoli en zalmfilet in huis met nog een kop soep, maar ik ga straks borrelen met een vriendin en het kan dus nog een ordinaire borrelgarnituur worden. We namen ons voor thuis te eten, maar meestal loopt het toch anders.
Wij eten gegrilde maïskolf met knoflookboter en peterselie. Erbij couscous met gegrilde paprika en witte kaas en nog wat gegrilde tomaat en perzik ernaast.
Ik had gisteren als dessert nog een kleine rijstenvlaai gebakken, had ik nog nooit eerder gedaan maar hij was echt lekker, stukken lekkerder als kant en klaar uit de winkel!
Wij eten vanavond simpel strikjes pasta met een saus van ui, knoflook, spekjes, roomkaas, oregano en spinazie met vers geraspte kaas er over heen.
Ik maak vanavond de melanzane van Caulfield voor 5 personen. Wel met het verzoek er vlees en pasta in te doen namens alle familieleden dus het wordt meer een lasagne met aubergine, maar vooruit.