Marin schreef:Wij krijgen vrienden te eten vanavond.
Als voorgerecht maken we rauwe zalm (nou ja dat maken we dus niet echt, alleen snijden) met asperge confetti (groene asperges heel dun snijden, even blancheren en over de zalm strooien) en ricotta met citroen en dille. Met een Australische Chardonnay.
Als hoofdgerecht maken we cacio pepe met lamsrack en salade. Ik denk met een Italiaanse rood, misschien wel de Poliziano Asinone, Urban Naked (zie je Cortona topic)
Dan kaasplankje met een epoisse, triple cream, harde geit in wijnbladeren, een Spaanse blauwe en een heel klein stukje whiskey kaas. Met een glaasje Port.
En als toetje hebben we gisteren al cheesecake bars met citroen en frambozen gemaakt. Doe ik nog een chocolade paasnestje op ter decoratie.
Alles wat over is gaat mee naar de paasborrel bij schoonouders.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers