Marin schreef:In mijn ogen maken smaken zoals limoen zo'n salade, dus ik zou zelf zeker de zeste en het sap gebruiken. Maar als je er niet van houdt wordt dat lastig ja.
Elliot schreef:Hulde June, ik kan me heel goed vinden in jouw reactie!
caribbeanlover schreef:Kreeft schreef:Mijn collega's vroegen of ik 'mijn' noodles salade wilde maken. Dus dat hebben we gegeten. Hij bestaat uit: noodles, avocado, mango, komkommer, taugé, rode ui, lente ui. En dat aangemaakt met een dressing van: geroosterde sesamzaadjes, sesamolie, sojasaus, sushi azijn, sojaolie, rode peper, knoflook, gembersiroop, verse gember, knoflook, limoenzeste en limoensap. En daarbij nog een stuk zachtgegaard, en daarna gegrild buikspek.
Ben nu alles aan het noteren. Is het echt nodig om naast sojasaus ook sojaolie (nooit van gehoord) te gebruiken? Ik denk dat ik alleen limoensap en niet ook nog zeste gebruik ben niet zo gek op citrusvruchten. Heb nog citroensap staan dus dat kan ook.
Caulfield schreef:Ik maak de Kreeftsalade! Voor de jongens kipvleugels erbij, en sperziebonen en rijst. Mogen ze ook van mijn noedels proeven, maar ik vermoed dat het wat te heftig voor ze is (en mijn oudste vindt noedels ‘ieuwwwwww’).
Saga schreef:Lasagne. Ik hou van lasagne
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers