19 Mei 2017 13:29
Lekker chaos, een soort shakshuka!
Ik ga vnv uit eten met drie collega's. Zin in!
19 Mei 2017 13:56
Ik ga met een vriendin bij een vriend eten. Hij was vroeger kok dus ik verwacht iets lekkers.
19 Mei 2017 14:38
Chaos schreef:Gehaktballetjes in een sausje van gepelde tomaten, fijngesnipperde puntpaprika en een zooitje kruiden. Daar
poncheer ik eieren in.
Dat eten we met stokbrood.
Krijg je dan eieren met een sjaaltje om?
19 Mei 2017 14:56
Klinkt lekker Marin! Ben benieuwd wat je nu voor sausje er doorheen ga doen.
Wij eten broccoli met krieltjes en gemarineerde kip. Iemand nog een recept voor lekkere marinade?
19 Mei 2017 15:56
Bazinga schreef:
Krijg je dan eieren met een sjaaltje om?
Uiteraard, dan koelen ze niet zo snel af.
19 Mei 2017 17:48
Indiase curry met rijst, naan en worteltjes.
19 Mei 2017 17:56
Marin schreef:Een probeersel van een soort risotto van bloemkoolrijst. Met zalmsnippers, aspergetips, erwtjes, courgette en ik denk dat ik het een beetje smeuïg probeer te krijgen met wat kwark met geroosterde knoflook en dille er door. Want anders is die nep rijst zo droog. Of iemand anders een ander handig idee?
Geen idee, maar het klinkt erg goed!
Ik ben benieuwd of het lekker was met de bloemkoolrijst.
19 Mei 2017 19:15
Wij eten ook pizza. Heb de oven net aangezet.
19 Mei 2017 20:31
Saga schreef:Marin schreef:Een probeersel van een soort risotto van bloemkoolrijst. Met zalmsnippers, aspergetips, erwtjes, courgette en ik denk dat ik het een beetje smeuïg probeer te krijgen met wat kwark met geroosterde knoflook en dille er door. Want anders is die nep rijst zo droog. Of iemand anders een ander handig idee?
Geen idee, maar het klinkt erg goed!
Ik ben benieuwd of het lekker was met de bloemkoolrijst.
Ja het was eigenlijk echt best lekker! We hadden het nog extra romig gemaakt met wat witte wijn, bouillon en een eitje er door geklopt en dan die kwarksaus dus. Oké het was geen echte risotto maar wat ons betreft een geslaagd experiment.
21 Mei 2017 12:45
Ziet er goed uit Marin!
Wij eten bavette van de bbq.
21 Mei 2017 12:59
Turkse pizza met sla, komkommer, tomaat, olijven en een kommetje broccolisoep.
21 Mei 2017 13:13
Vnvd eet ik bij m'n zus en omdat ik een beetje down was, mocht ik kiezen wat we gaan eten: chimichurry spareribs met een salade en ik twijfel nog tussen een gepofte aardappel of ovenfrietjes.
21 Mei 2017 13:29
Ik had nog een schaal zelfgemaakte falafel in de vriezer. Daarbij eten we paprika, peen en knolselderij uit de oven met een bieslook/yoghurtdressing. Alhoewel ik niet denk dat ik veel ga eten, ik ben al een paar dagen niet lekker.
21 Mei 2017 13:32
Hier gaat de BBQ aan! En Elliot en gezin eten mee, gezellig!
21 Mei 2017 20:06
De Bliss bowl uit de Allerhande van een tijdje terug.
Couscous, geroosterde bloemkool, gebakken champignons, zoet zure komkommer, hummus en yoghurt met citroensap en sesamzaadjes.
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1188252/bliss-bowl-met-kerriebloemkool-en-hummus-van-denise-kortlever
21 Mei 2017 20:24
Groene curry met kip, aardappel, spinazie, snijboon, prei, broccoli en lente ui
21 Mei 2017 20:51
Ik had de courgettepizzabodems van Magioni, heb voor mijn man een pizza Hawaii gemaakt en voor mezelf eentje met pizzasaus van Mutti, zoete ui, cherrytomaat, zoete puntpaprika, pizzakaas en Italiaanse kruiden. Ik vond de bodem erg lekker, maar ik heb mijn mond verbrand aan de topping, en het mag de volgende keer wel iets pittiger.
21 Mei 2017 21:33
Een soort zelfgemaakte kipnuggets met panko, tijm en parmezaan. Met zoete aardappel frietjes en salade.
21 Mei 2017 22:01
Hmm lekker Harrison!
Heeft Magioni nu ook bodem van courgette? Eerst alleen bloemkool geloof ik. Lekker! En grappig, Mutti. Toen we op huwelijksreis waren reden we door het boerenland rondom Parma en daar waren allemaal velden vol tomaten met bordjes van Mutti er bij. Echt velden vol. Moet er nu altijd aan denken als ik potjes van dat merk in de supermarkt zie staan.
Wij aten vanavond pannenkoeken in een pannenkoekenrestaurant. Nichtje had afgezwommen en diploma gehaald dus dat gingen we vieren. Ik had een pannenkoek met spek, appel, rozijnen en stroop.
21 Mei 2017 22:27
Het was de seizoenspizzabodem, tijdelijk dus vermoed ik. Ze hebben ook kant-en-klare pizza's, die ik vorige week had was ook de seizoensvariant en ook met courgette. Ik heb die pizza en die bodems wel bij Albert Heijn XL gehaald, ik weet niet of de kleinere filialen ook zoveel keuze hebben.
Ik vind die producten van Mutti altijd wel goed, heb er ook vaak tomatenpuree en gepelde en gezeefde tomaten van.
21 Mei 2017 22:36
Ik had even een hartige taart in elkaar geflanst met restje broccoli en courgette en dan maar blikje zalm want dat was lekker budget. En het was echt zo lekker. Voor het eerst ook en vet goeie crispy bladerdeegtaart. Heb normaal altijd soggy bodem gedoe maar hij was helemaal goed nu. Perfect. Mjam.
21 Mei 2017 22:42
Klinkt lekker Whatever! Goed idee, ik ga ook maar weer eens een hartige taart maken deze week.
22 Mei 2017 16:05
Ik maak vanavond de bloemkoolpizzabodem van Magioni, met bospaddenstoelen, rucola en truffelolie.
22 Mei 2017 16:49
Lekker Harrison! Gebruik je dan ook een saus?
Hier eten we gegrilde zalm, gegrilde groene asperges en krieltjes met knoflook en kruiden (uit eigen tuin!) uit de oven.