Marin schreef:Wij zijn uiteten in de Ardennen (weekendje weg met familie) en m'n moeder past op baby. Ik heb echt heerlijke biefstuk op. Echt heerlijk.
Marin schreef:Biefstuk was aan slechts één kant kort gebakken met heerlijk krokante korst en de rest was nog rauw. Geserveerd met rucola, parmezaanse kaas en aardappeltjes. Simpele combinatie maar perfect uitgevoerd.
En vooraf had ik foie gras met vijgencompote en brioche. Heerlijk om al die dingen weer te mogen eten.
Gijs. schreef:Lekker Marin, veel plezier nog!
Wij hebben aardappelen met spinazie, gekookt ei en gehaktbal gegeten.
Kreeft schreef:Wij rijden zo naar Postel, en daar gaan we een heerlijke puntzak Belgische friet eten, zinin!
SoGood schreef:Dat klinkt erg lekker Susan! Zijn die van AH niks?
Ik heb een stoofpotje gemaakt met heel veel groenten en kikkererwten. Mijn man at er rijst bij, ik koriander en Griekse yoghurt.
Snoes schreef:Oh leuk! Wij fietsen daar in de zomer ook wel eens heen om er een frietje te eten. Woon je er dichtbij?Kreeft schreef:Wij rijden zo naar Postel, en daar gaan we een heerlijke puntzak Belgische friet eten, zinin!
Olijfje schreef:Ik heb vrijdag zoete aardappels gekocht. Voor het eerst
Nou wil ik eens beginnen met zoete aardappelfrietjes omdat iedereen daar zo laaiend over is.
Maar de recepten zijn zo verschillend allemaal en ook de meningen over hoe de frietjes zo krokant mogelijk te krijgen. Wel of geen olie. Welke olie. Welke kruiden.
Heeft iemand hier een succes recept voor in de oven?
Susan schreef:Olijfje schreef:Ik heb vrijdag zoete aardappels gekocht. Voor het eerst
Nou wil ik eens beginnen met zoete aardappelfrietjes omdat iedereen daar zo laaiend over is.
Maar de recepten zijn zo verschillend allemaal en ook de meningen over hoe de frietjes zo krokant mogelijk te krijgen. Wel of geen olie. Welke olie. Welke kruiden.
Heeft iemand hier een succes recept voor in de oven?
Ik doe ze gewoon in een ovenschaal met een beetje olie of vloeibare boter, en zeezout. En dan lekker bruin laten worden, niet te snel eruit halen. Ik koop ze wel altijd voorgesneden (als het patat moet worden dan), zoete aardappels zijn vrij hard.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers