31 Jul 2017 10:38
Lekker Teun!
Ik denk dat we pasta bolognese eten vanavond. Met salade er bij. Ik heb al een week zin in bolognese haha, dus ga het vanavond maar maken.
31 Jul 2017 10:59
Teun schreef:Ik maak een kruidig linzen-zoete aardappel soepje met o.a. gember en appel. Ik ben mega verkouden, superlekker dan!
Je gaat me zo niet aansteken he!
31 Jul 2017 14:30
Spinazie met aardappels, koolvis en een gekookt eitje.
31 Jul 2017 14:33
Ik heb een bakje bolognaise die ik vorige week gemaakt heb uit de vriezer gehaald, daar heb ik net lasagne van gemaakt met laagjes broccoli met groene pesto er tussen en mozzarella bovenop.
31 Jul 2017 14:36
Ik weet 't nog niet. Ik appte net m'n man met de vraag wat hij wil eten vanavond en zijn antwoord was: "normaal". Ik weet niet zo goed wat ik daarmee moet.
31 Jul 2017 14:41
Elliot: voor mijn vriend zou dat AVG betekenen waarschijnlijk.
Wij eten pompoenpasta!
31 Jul 2017 14:44
Wij eten schelvishaasjes met knolselderij in plakken uit de oven en aardappelblokjes gebakken in de pan.
31 Jul 2017 14:47
Caro schreef:Teun schreef:Ik maak een kruidig linzen-zoete aardappel soepje met o.a. gember en appel. Ik ben mega verkouden, superlekker dan!
Je gaat me zo niet aansteken he!
Haha hopelijk heeft E dat ook niet gedaan ;-). Bij mij viel het net mee!
31 Jul 2017 15:12
Haha Elliot, zou mijn vriend ook kunnen antwoorden. Succes ermee ;-)
Smakelijk Quizzle! Ik ben er jaren terug eens geweest, elke verdieping is een ander land/thema toch?
Wij gaan vanavond mosselen eten! Lekker met groente en witte wijn gekookt, te wat sausjes, stokbrood en salade.
31 Jul 2017 15:16
Na een week vakantie met veel rosé, pizza en andere lekkernijen, wil ik nu weer even op de gezonde toer.
Vanavond eten we stamppot met verse spinazie, ei en mozzarella. Daarbij kipfilethaasjes.
31 Jul 2017 15:18
Net via de app met vrienden afgesproken om te gaan bbqen, na het werk dus nog even snel naar de winkel.
31 Jul 2017 18:22
Nou ik heb iets super normaals gemaakt hoor! Spaghetti bolognese.
31 Jul 2017 19:05
Wij hadden snijbonen uit de groentetuin van schoonouders met aardappelen en een schnitzel.
01 Aug 2017 07:42
Haha en viel het in de smaak Elliot?
Ik eet vanavond in m'n eentje, een AVG'tje: Aardappeltjes met broccoli en bloemkool uit de oven met een biefstukje. Heb eigenlijk helemaal geen zin in biefstuk maar er is altijd zo weinig vlees voorverpakt per stuk, altijd per twee.
01 Aug 2017 07:48
Dan vries je er toch één in?
01 Aug 2017 08:04
Of je gebruikt die andere morgen voor een maaltijdsalade?
01 Aug 2017 08:24
Ja das waar, helemaal niet aan gedacht. Maar ja nou heb ik dit al. Ook lekker hoor maar had eigenlijk geen zin in biefstuk. Lekker stom van me.
01 Aug 2017 08:44
Biefstuk met gebakken aardappeltjes en sla.
01 Aug 2017 10:11
Eigengemaakte pizza tonijn denk ik.
01 Aug 2017 10:26
Lady schreef:Vanavond eten we stamppot met verse spinazie, ei en mozzarella. Daarbij kipfilethaasjes.
Dat klinkt goed! Heb je een recept daarvan of is het puur met de ingrediënten die je al noemt?
01 Aug 2017 13:57
Lady sport jij eigenlijk nog met die pt? Lekker hoor vakantie!
Ik maak iets van wok met broccoli, kip en cashewnoten vanavond.
01 Aug 2017 14:40
Wij hebben sajoer boontjes met kip en rijst vanavond.
01 Aug 2017 19:03
Wij hebben bloemkool ovenschotel gegeten met gehakt,aardappelen, geraspte kaas en een roomsaus.
01 Aug 2017 20:04
Harrison schreef:Lady sport jij eigenlijk nog met die pt? Lekker hoor vakantie!
Ik maak iets van wok met broccoli, kip en cashewnoten vanavond.
Jazeker! Lig krom van de spierpijn op dit moment. Gisteravond bootcamp en vanochtend pt, dat voel je wel na een week vakantie
. Ik heb net voor een jaar verlengd bij mijn personal trainer. Vind het te leuk om te stoppen!
01 Aug 2017 20:07
Olijfje schreef:Lady schreef:Vanavond eten we stamppot met verse spinazie, ei en mozzarella. Daarbij kipfilethaasjes.
Dat klinkt goed! Heb je een recept daarvan of is het puur met de ingrediënten die je al noemt?
Het is gewoon puur zoals ik het benoemd heb. Heb de spinaziebladeren wel eerst fijn gemaakt in de keukenmachine, dan kun je er wat meer aan toevoegen. En ik heb nog wat kerriepoeder gebruikt. Het was erg lekker maar voor een volgende zouden spekjes het denk ik echt afmaken.