Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
KOL schreef:Hier wordt het Italiaans stoofvlees met aardappelpuree.
En ik had nog een amuse van bospaddenstoelen en pastinaak gemaakt (taartje van bladerdeeg met ei en beetje slagroom), omdat ik deze dingen nog over had.
Ik had vandaag pasta met truffelolie en een roomsausje met champignons/bospaddenstoelen, tomaatjes, olijven en parmaham met Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten.