03 Nov 2013 20:29
Sterre schreef:De maissoep van je blog Jules? Die ziet er lekker uit, wil ik ook een keertje proberen.
Ik heb vanavond volkoren penne gegeten met een zelfgemaakte vegetarische saus met tomatenblokjes, ui, aubergine, knoflook, olijven en mozzarella.
Ja die
! Leuk als je hem een keer gaat proberen
03 Nov 2013 20:58
Kip kebab met aardappeltjes uit de oven
03 Nov 2013 21:00
Ik heb een boerenomlet gemaakt. Ik had nog groente liggen die op moesten.
04 Nov 2013 08:22
Ajam ketjap met zilvervliesrijst en boontjes in chilisaus.
04 Nov 2013 08:25
Ik heb net souflaki uit de vriezer gehaald. Een paar weken geleden gemarineerd ingevroren. Ik heb nog wat pittige groenten liggen en ik denk dat ik er iets van rijstnoedels bij ga eten. Nu nog even nadenken over de manier van kruiden.
04 Nov 2013 08:51
Ik eet boerenomelet met geroosterde boterhammen
04 Nov 2013 09:11
Gisteren aten we een pasta ovenschotel, vandaag rijst met babi pangang.
04 Nov 2013 09:19
Kip met zoetzure saus met paprika en prei en basmatirijst.
04 Nov 2013 10:34
Hier wordt het Italiaans stoofvlees met aardappelpuree.
04 Nov 2013 10:46
Ik ga maar weer eens uit eten (Turks restaurant, super lekker), echt een drama week gehad wat dat betreft. Vanaf morgen weer zelf eenmaaltijd koken, is al meer dan een week geleden.(Pan soep niet meegerekend
)
04 Nov 2013 10:47
SoGood schreef:Ik ga maar weer eens uit eten (Turks restaurant, super lekker), echt een drama week gehad wat dat betreft. Vanaf morgen weer zelf eenmaaltijd koken, is al meer dan een week geleden.(Pan soep niet meegerekend
)
Onee! Morgen weer uiteten! Mijn lover is jarig.
04 Nov 2013 10:50
Haha, lekker toch, SoGood
Wij eten vanavond artisjok met een mosterd/knoflook/yoghurtsausje en daarbij een spinazie salade met o.a. verse ravioli gevuld met ricotta, tomaatjes, avocado en croutôns met knoflookdressing. Kliekjesdag!
04 Nov 2013 10:56
Aziraphale schreef:Haha, lekker toch, SoGood
Wij eten vanavond artisjok met een mosterd/knoflook/yoghurtsausje en daarbij een spinazie salade met o.a. verse ravioli gevuld met ricotta, tomaatjes, avocado en croutôns met knoflookdressing. Kliekjesdag!
Hoe doe je dat precies met die artisjok? Lees daar vaker van jou, maar kan me er niet veel bij voorstellen?
04 Nov 2013 11:14
SoGood schreef:Aziraphale schreef:Haha, lekker toch, SoGood
Wij eten vanavond artisjok met een mosterd/knoflook/yoghurtsausje en daarbij een spinazie salade met o.a. verse ravioli gevuld met ricotta, tomaatjes, avocado en croutôns met knoflookdressing. Kliekjesdag!
Hoe doe je dat precies met die artisjok? Lees daar vaker van jou, maar kan me er niet veel bij voorstellen?
Oh, dat is echt ZO lekker
Artisjok even afspoelen en ongeveer 40 minuten in z'n totaliteit koken (ik hak altijd wel de lange steel eraf). Dan een sausje maken naar keuze, ik doe altijd yoghurt, mosterd, knoflook, wat Worcester sauce en lente-ui. De artisjok ga je vervolgens 'af pellen'. Je plukt een blaadje, dipt de onderkant in de saus en dan schraap je zeg maar het witte laagje ervan af met je tanden. Klinkt heel gek maar het is zo lekker en echt heel voedzaam! Op een gegeven moment kom je bij de bovenste, slappe blaadjes. Die eet je niet op, die zijn wat bitter. Maar dan pel je de artisjok wel helemaal af en kom je bij het hart. De losse draden haal je eraf, breek je zo open, en het hart is echt de hoofdprijs
04 Nov 2013 11:55
Vanavond wordt het spaghetti met tomatensaus, gehakt, courgette, paprika, champignons, uien en misschien wat prei.
04 Nov 2013 12:50
Aardappels uit de oven, schnitzels en peulen.
04 Nov 2013 14:15
Volkoren penne met walnoten-champignonroom saus en spinazie.
04 Nov 2013 14:23
Hutspot!
04 Nov 2013 15:48
Witlof ham.kaas, krieltjes en een stukje vlees, moet nog boodschappen doen.
04 Nov 2013 16:10
Stoofpeertjes, haricots verts omwikkeld met ontbijtspek uit de oven, bistrokrieltjes en gehaktballen, zelfgemaakt. Jummie.
04 Nov 2013 16:13
Rodekool schotel met gehakt en aardappelpuree.
04 Nov 2013 17:03
Sperziebonen ovenschotel
04 Nov 2013 17:12
Rijst, met een restje wrapgehakt uit de vriezer.
04 Nov 2013 17:15
Mexicaanse ovenschotel. Is over 3 minuutjes klaar en het ruikt heerlijk!
04 Nov 2013 17:41
Vandaag snijbonen met aardappelen en speklapje
Morgen Hachee met rode kool een aardappelen