Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Waaraan ergert je partner zich bij jou?

<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 16149

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 01 Nov 2018 21:49

Re: Waaraan ergert je partner zich bij jou?

Joey schreef:Ja mijn vriend ergert zich ook een stuk minder aan mij dan ik aan hem. En zoveel leuker dan hij ben ik echt niet.
Hij ergert zich wel aan dat ik me snel erger en dan dus ga zeuren. En hij vindt dat ik snel te fel en boos reageer. Dan wil hij niet verder praten tot ik 'normaal' praat (ik vind het meestal wel meevallen).


Hier hetzelfde!

En ook aan het feit dat ik vaak nogal hoge verwachtingen heb en dan teleurgesteld ben als het niet gaat zoals ik had bedacht. En dat ik veel kan piekeren en doemdenken.
Afbeelding

Babykleertjes en -spullen te koop! http://www.instagram.com/spullen_van_nova
<<

ChiQ

Yipyapper

Berichten: 2474

Geregistreerd: 24 Jun 2016 15:43

Bericht 01 Nov 2018 22:03

Re: Waaraan ergert je partner zich bij jou?

Ik kan soms uit het niets maar vaak door vermoeidheid ineens heel stil en chaggie worden. Je moet me dan gewoon even laten, ernaar vragen zorgt er voor dat ik alleen maar chagrijniger van word. Het heeft dan niets met hem ofzo te maken. Maar hij vindt dat heel vervelend.
<<

Mamsie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1639

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:58

Bericht 01 Nov 2018 22:39

Re: Waaraan ergert je partner zich bij jou?

ChiQ schreef:Ik kan soms uit het niets maar vaak door vermoeidheid ineens heel stil en chaggie worden. Je moet me dan gewoon even laten, ernaar vragen zorgt er voor dat ik alleen maar chagrijniger van word. Het heeft dan niets met hem ofzo te maken. Maar hij vindt dat heel vervelend.


Precies dit! En dan zeggen: “Er is niets! Laat me gewoon even.”
GVS Let me love you a little more before youre not little anymore.
Vorige

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers