Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

04 Nov 2019 14:40

Oh beterschap voor alle zieke kindjes en vermoeide moeders! Ik doe ook gezellig mee:

Vorige week kreeg mijn jongste dochter griep, nu heeft haar tweelingbroer griep + oorontsteking. Ik hoef denk ik niet te vertellen over hoe onze nachten zijn ?. Hij heeft net antibiotica gekregen, hopelijk helpt het gauw.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

04 Nov 2019 14:48

Ooh dat gepuzzel soms met die opvang, vreselijk!
Oh Arwyn, beterschap en veel sterkte!

Ik baal dat ik ineens aan de diarree zit (sorry) en nu maak ik E wakker en die stinkt en voelt warm. Ze wilde nog even blijven liggen dus heb nog niet gemeten maar ik ben bang dat we iets hebben opgelopen. Vond haar vanmo ook al stinken nl....

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

04 Nov 2019 15:08

Sterkte aan alle zieken.

Kees, dat heerst hier ook. Hele gezinnen gevloerd.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

04 Nov 2019 15:15

Oh wat een ellende al die zieke kindjes! DIe hand-mond-voetziekte is ook echt naar! F. en ik hebben het vorig jaar gehad.

Ooronsteking is ook killing, je hebt het vast al hoor Teun maar staat zijn bedje omhoog?

Kees, mijn man heeft het dit weekend ook gehad, ook echt een dag op bed gelegen zo ellendig, 5 kilo afgevallen in een weekend, niet normaal!

Ik baal een beetej dat ik L.heb wakker gehouden om F. van school te halen, nu is ze spelen bij een vriendje en moet ik haar straks weer ophalen en L. weer wakker maken. Ik kan daar nog niet goed mijn draai in vinden.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

04 Nov 2019 16:00

Sterkte en beterschap allemaal! Stom hoor, dat ziek zijn..

Uffe: L. slaapt hier nog vaak 2 keer per dag, in de ochtend een uurtje en 's middags ook. 's Middags houd ik haar wakker tot we E. hebben opgehaald. Wanneer we weer thuis zijn, gaat ze naar bed.
Als ze hopelijk eens langer gaat slapen, wil ik denk ik proberen haar te laten slapen van 11 tot 13u oid.
Wel lastig idd hoor!

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

06 Nov 2019 19:33

Ik ontdekte van het weekend ineens een aantal flinke blauwe plekken op mijn been. Uit het niets. Ik heb sowieso supersnel blauwe plekken op mijn benen, soms gewoon zomaar, maar van deze schrok ik van de grootte en de plek (binnenkant bovenbeen, gestoten kan niet op die plek) dus meteen een afspraak gemaakt bij de dokter. Bloed geprikt, stolling is iets te traag en bepaalde leverwaarden licht verhoogd. Vandaag even contact gehad over hoe nu verder, ik dacht ook dat ik alweer een blauwe plek zag opkomen. Huisarts wil toch overleggen met de hematoloog. Maar ik mag morgen eerst opnieuw bloedprikken omdat hij vergeten is het vakje trombocyten aan te vinken... Ben blij dat het zo serieus wordt opgevat maar baal wel dat ik weer mag prikken ?

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

07 Nov 2019 08:46

Oh wat raar Flo, klinkt niet fijn.
Sterkte met prikken.

Ik heb echt zo'n thuishangdagje. Op zich lekker maar zie er ook wel beetje tegenop. Tussen 10 en 12 uur komt de monteur voor de vaatwasser (op zichzelf is dat al balen dat die kapot is en ik dus 3x per dag sta af te wassen). En tussen 14 en 17 uur komen de schoorsteenvegers. Dus als ze allebei komen rond de afgesproken tijdstippen, lukt 't misschien nog wel om even naar buiten te gaan met zoontje, maar als 't zo'n eeuwige wacht dag wordt, wordt dat lastig. Ga iig vast maar alle puzzels en teken spullen uit de kast halen voor een lange dag binnen.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

07 Nov 2019 10:22

Ik baal dat ik geen afspraak kan maken bij mijn huisarts, ze zijn zo slecht bereikbaar. Ik ben gewoon aan het werk, in de pauze gisteren waren ze in overleg, volgende pauze waren ze al weg, nu zijn ze weer in overleg. Normaal kan ik online een afspraak maken, kan nu ook niet.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

07 Nov 2019 10:53

Nou de vaatwasser is gemaakt, de kosten vielen ook reuze mee, prima kerel en hij was ook nog eens een half uur te vroeg. Dus wij zijn nu lekker gauw even een frisse neus halen, hebben we dat ook maar vast gehad. Valt allemaal wel mee dus!

Ise oh zo vervelend. Hier heb ik ook wel eens van gebaald en in dit topic vermeld. Zo irritant.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

07 Nov 2019 13:14

Wat irritant Ise, heb je wellicht een partner die kan bellen om een afspraak voor je te maken op een moment dat ze wel bereikbaar zijn? Heb ik ook wel eens voor vriend gedaan toen die ze niet te pakken kreeg en een overvolle werkagenda had die dag.

Marin, fijn dat het gemaakt is en je nog even naar buiten kon.

Ik baal even over beker nr 6496593 van deze week die jongste net weer over tafel gooide. Eten is al zelden gezellig omdat ze bijna altijd met tegenzin aan tafel zit, maar als ze dan ook weer een beker melk omstoot die ík natuurlijk weer tussen alle randjes en kieren van tafel en stoelen mag halen (of mezelf/dochter om moet kleden) word ik daar wel heel chagrijnig van. En daarna kan de nieuwe beker opeens wel in 1 keer leeg, grmbl.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

07 Nov 2019 20:19

Haha Lilou. Herkenbaar.
Als T psz heeft gehad dan pak ik ook nog wel eens die drinkfles uit zijn tas. Daar doe ik dan melk in tussen de middag ?

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

07 Nov 2019 21:24

Daarom hebben ze hier nog dichte bekers!

Ik baal nergens van, gelukkig ?

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

08 Nov 2019 10:18

Ja ik vind dat best apart. Gelukkig uiteindelijk, na vaak proberen, gebeld en mocht wel meteen de middag komen gelukkig. Flinke oorontsteking, was even vergeten hoe vervelend dat is ?

Fijn dat je vaatwasser gemaakt is Marin. Ik heb pas sinds een paar weken een vaatwasser, maar kan m nu al niet meer missen.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

08 Nov 2019 10:31

Ik baal dat ik vandaag een paar uur training van werk had maar halverwege naar huis moest omdat zoon niet ophield met krijsen. Hij heeft al paar weken een vette terugval: bang voor alles, weigeren van middagslaapje (maar wel doodmoe zijn), enorm stotteren, kwijlen, bijten op alles - ik word er beetje gek van. En nu dus weer halsoverkop naar huis omdat hij niet rustig te krijgen was. Ga toch maar weer even langs de dokter met hem.
Al was hij wel binnen 20 seconden in slaap net..

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

08 Nov 2019 10:37

Wat rot Marsy! Waarom noem je het een terugval? Heeft ie dit gedrag eerder vertoond ook toen hij in z'n krijsperiode (om het zo maar even te noemen, je weet wat ik bedoel) of in de periode na z'n epileptische aanvallen gehad? Zo ja, dan snap ik dat je het een terugval noemt. Zo nee, is het niet gewoon de leeftijd, een fase waar hij (net als vele andere peuters) door heen gaat wat bij z'n ontwikkeling hoort? Niet om het te bagatelliseren, in tegendeel, maar ik was benieuwd waarom je het een terugval noemt, omdat dit soort gedrag bij mijn zoon ook voor komt (behalve het stotteren) en het reuze vervelend is maar ik vind dat niet zo zorgelijk dat ik ker voor naar de dokter zou gaan (zou niet weten wat die er mee kan).
Maar logisch dat je er gek van wordt! Bij wie was hij dat je naar huis moest?

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

08 Nov 2019 10:43

Mary’s, ik snap dat er bij jullie medisch meteen meer zorgen zijn en ook dat het waarschijnlijk anders voelt als jullie zoon krijst dan mijn zoon omdat jullie een ander verleden met hem hebben qua huilen.
Maar ik wilde je toch even laten weten dat ik het in beperkte mate wel herken van mijn jongste zoon op dit moment die ongeveer dezelfde leeftijd heeft, beetje een hart onder de riem dus.

Hij slaapt slecht wat we niet echt van hem gewend zijn. Maar ik zag van de week dat hij dikke rode knobbels achter in zijn mond heeft, zijn laatste kiezen en daar heeft hij denk ik last van als hij plat ligt. Gisteren dus ook met mijn man afgesproken dat we hem meteen Sinaspril geven als hij midden in de nacht wakker zou worden en dan zul je net zien dat hij vannacht weer keurig door sliep. Het kwijlen herken ik inderdaad ook.
Daarnaast dat gedonder met die middagslaapjes, maar wij hebben nu “ rusten” geïntroduceerd, hij moet in zijn bedje blijven maar ik geef hem wel een stapel boekjes en hij mag lekker “ lezen” en hij heeft zijn knuffels waar hij mee speelt, zo hebben we beide even een rust moment en dat werkt gelukkig voor ons beide.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

08 Nov 2019 11:36

Met terugval bedoel ik het stotteren, kwijlen en bijten Marin. Dat gaat in periodes en ook altijd gepaard met bepaald gedrag én niet slapen. En dan gaat het weer en hoppa: eeer stotter de stotter, bijten en kwijlen. Hij bijt echt in de kussend van de bank, de zijkant van de stoel, al zijn rubberen dieren etc etc. En dan stopt het weer even..
En ja, ben er inderdaad meer alert op, dat klopt. Maar ik vind het zó opvallend hoe het in vlagen komt. Met name dat objecten gebijt en gestotter word ik horendol van!
Dat rustig liggen deed hij ook, tot vandaag. Kriiiiiiiijsen. Hyperventilerend (en doodmoe) kind. Dat is wel leeftijd hoor.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

08 Nov 2019 11:39

Het klinkt inderdaad vervelend, naar ook wel. Kan het zijn manier zijn van in een soort sprongetje zitten? Merk je dat er daarna ineens een stortvloed aan ontwikkeling volgt? Geen idee hoor! Sterkte ermee! Hopelijk is hij er weer gauw uit.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

08 Nov 2019 12:01

Oh wat sneu voor hem Marsy en moeilijk voor jullie. Het lijkt me goed met tijdelijk slecht kunnen uiten door groei te maken kunnen hebben maar met jullie geschiedenis zou ik ook andere dingen uit willen sluiten. Sterkte!

Ik baal omdat het al voor de derde keer in korte tijd in mijn bovenrug is geschoten. Zó pijnlijk! Alle bewegingen doen nu zeer, zoals rijken, bukken, zitten, gaan staan. Ik word er ook stikchagrijnig van. En het erge is dat ik prima weet hoe het komt: verkeerde houding, lichte telefoonverslaving, niet sporten, veel tillen en worstelen met mijn dreumessen. Maar grrrr!

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

10 Nov 2019 18:16

Ik ben vrijdag jarig, maar had meerdere malen al gezegd dit niet te ‘vieren’. Mijn vriendin komt om een bakje en mij ouders komen even langs. Hoor ik vanmiddag van mijn schoonmoeder dat mijn vriend hun ook uitgenodigd heeft en dat ze ook wel konden blijven eten. Dus ik vroeg mijn vriend of hij dan voor hun gaat koken?
Nou nee want hij moet immers werken. ?
Zit ik er weer mooi mee. Had en heb daar helemaal geen zin in. Ze zijn vandaag ook al de hele dag geweest. Dat hoeft vrijdag niet weer.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

10 Nov 2019 18:58

Nou Popcorn, ik vind niet dat jij daar dan dus mee zit. Als hij ze uitnodigt mag hij het ook verzorgen toch? Desnoods bestelt ie wat, dat kan toch ook? Of hij neemt jullie mee uit eten.

Maar bovenal vind ik het niet zo aardig dat hij zonder te overleggen jouw verjaardag vormgeeft. (Qua dat je schoonouders komen mee-eten, dat koken is niet aan de orde want dat moet je gewoon niet doen!)

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

10 Nov 2019 19:03

Eens met UN, zonder overleg uitnodigen betekent ook het regelen,zeker als jij er niet op zit te wachten

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

10 Nov 2019 19:09

Hij is vrachtwagenchauffeur en geen idee hoe laat hij thuis is vrijdag. Vorig jaar was hij er helemaal niet en had ik zijn ouders afgezegd. Vond ie wat gek, maar ik heb er gewoon niet zoveel mee. Mijn verjaardag sowieso niet maar zijn ouders ook niet zo.
Zei al in het mooiste geval neemt ze de kinderen van zijn zus ook nog mee waar ze altijd op past, maar dat zouden ze echt niet doen was afgesproken.
Weet niet zo goed wat ik er nou mee moet. Zeggen dat ze niet mogen komen vind ik ook wat gek.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

10 Nov 2019 19:51

Ik zou zeggen dat ze tussen 13 en 16 (ofzo) welkom zijn voor een bakje koffie maar dat eten er niet in zit.

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

10 Nov 2019 19:54

Hoe kan het dat jij nu een probleem hebt, Popcorn? Volgens mij moet jouw vriend dit fixen. Dus ik zou de verantwoordelijkheid weer bij hem leggen. Hij regelt het maar.
Plaats een reactie