Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Waar baal jij op dit moment van? #4

<<

Buurvrouw Jansen

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 122

Geregistreerd: 28 Sep 2018 11:12

Bericht 30 Mei 2019 07:40

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Ik baal ontzettend over dat de aankoop van een ander huis in het water is gevallen.

Er staat hier in de buurt een huis te koop. Een klushuis, werkelijk alles moet er aan gedaan worden. Hier is lichte druk op de woningmarkt maar het is nog niet zo heel erg overspannen.

We zijn 2x wezen kijken. Het was een bieden vanaf prijs waar we niet zo blij mee waren want we vonden het huis minder waard. Bij de verkopend makelaar gepolst en er was zeker ruimte om te onderhandelen want er is weinig concrete belangstelling. Maar ze wilden snel handelen, niet continu op en neer bieden dus of we meteen een eindbod wilden doen. Zo gezegd zo gedaan, afgelopen donderdag hebben wij een reëel bod gedaan onder voorbehoud van financiering en onder voorbehoud van verkoop eigen woning. Leverdatum 1 september.

We hoorden maar niets, heel irritant. Uiteindelijk kregen we maandag een reactie dat ons bod akkoord is mits we het voorbehoud van verkoop eigen woning eraf haalden. Even overlegd met onze financieel adviseur en akkoord gegaan. Dat hebben we direct laten weten en toen bleef het weer stil. Wel intussen vast gestart met een makelaar voor de verkoop van ons huis want 1 september is al erg snel, zeker met de zomervakantie voor de deur en omdat hij akkoord zou zijn als wij dat voorbehoud eraf zouden halen durfden we dat wel aan.

Uiteindelijk hoorden we dinsdagavond dat de man toch niet akkoord is, hij wil een leverdatum van 1 augustus. Dit hebben we geweigerd, we willen wel even de tijd om alles goed te regelen en 1 september is al krap zat. Dit dus teruggeven dinsdagavond, en nou hoorden we gisteravond dat hij vasthoudt aan 1 augustus. Wij hebben dus direct aangegeven dat dit voor ons een dealbreker is en dat we ons dus terugtrekken.

Van de makelaar weten we dat wij de enige serieus geïnteresseerden zijn. De makelaar verklaart de eigenaar bijna voor gek dat hij zo star blijft vasthouden. En voor ons is het super frustrerend. Ze willen snel handelen, we doen een eindbod, we zijn zo gek om toch nog een voorbehoud eraf te halen en dan komt hij ineens weer met een andere aanvullende voorwaarde.

De verkoper is een oude man die eigenlijk niet wil verhuizen, het is zijn ouderlijk huis, zijn vrouw is een tijdje terug overleden en hij kan het allemaal niet meer bijhouden. Heeft inmiddels ook een andere huurwoning waar hij druk in aan het klussen is. Hij moet dus wel maar wil niet en is overal tegenaan aan het schoppen. Daarom willen we ook niet toegeven, vrienden van ons zeggen ook van joh, wat maakt die maand nou uit? Maar als we hier aan toegeven komt hij misschien wel weer met wat anders. En ze wilden snel handelen, wij reageren iedere keer binnen een uur en hij pas na 1 a 2 dagen.

Anyway, wij hebben dus gister laten weten ons terug te trekken (ook geen reactie op gehad, nog niet eens de bevestiging). We hebben morgen nog een afspraak staan met de makelaar die ons huis zou gaan verkopen. Maandag zouden er foto's gemaakt gaan worden en we zitten nu in dubio want de kans is wel groot dat we morgen alsnog iets horen. Moeten we toch verder gaan met alles opruimen of laten we het op zijn beloop?

Sorry, lang verhaal, frustratie ten top hier!
2009~2011~2014
<<

ChiQ

Bericht 30 Mei 2019 08:04

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Ik had niet de dealbreaker een maand laten zijn maar de ‘onder voorbehoud van’. Die maand zou mij niet zoveel uitmaken. Ik zag dit bij de oma van mijn man. Maar eenmaal over naar het nieuwe huis hebben ze ineens rust in hun hoofd. Ik zou zeggen: laat de makelaar weten dat je een middenweg wil, half aug ofzo. En dat dit de laatste wijziging moet zijn én vragen of reageren diezelfde dag kan zijn.
<<

Buurvrouw Jansen

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 122

Geregistreerd: 28 Sep 2018 11:12

Bericht 30 Mei 2019 08:20

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Die onder voorbehoud van verkoop eigen woning hebben we op een andere manier kunnen ondervangen, daarom hebben we die laten vallen.

Mijn man is ZZP'er en onze ervaring met hypotheken is dat we echt wel de volle 6 weken nodig hebben om de financiering rond te krijgen. Het wordt nog lastiger als ons huidige huis op dat moment nog niet verkocht is. We hebben de tijd ook gewoon nodig, we zitten hem niet bewust tegen te werken ofzo.

Maar sowieso, als je een eindbod doet is het volgens mij take it or leave it en hij blijft met wijzingen komen. Wie weet wat hij nog meer verzint.

En waarom zouden wij het niet van die maand moeten laten afhangen, en hij wel? Hij is toch zelf net zo dom bezig dat hij het hiervan laat afhangen? Wij vinden wel weer een ander huis, de ligging van dit huis is geweldig maar we zien ook zeker de nadelen en we wonen nu in een fantastisch huis en hoeven niet weg, dit kwam toevallig voorbij. Hij raakt daarentegen de enige serieus geïnteresseerde kopers kwijt en wie weet wanneer hij dan het huis pas verkoopt. Geen kritiek op jou hoor Chiq, zo zitten we continu tegen elkaar te praten :)

Ach ja, het houdt je bezig zeg maar :laughcry:
2009~2011~2014
<<

June

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2525

Geregistreerd: 04 Okt 2017 09:46

Bericht 30 Mei 2019 12:34

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Wat irritant zeg!
Elliot schreef:Hulde June, ik kan me heel goed vinden in jouw reactie!
<<

Emma

Major Yipyapper

Berichten: 3114

Geregistreerd: 24 Okt 2015 11:53

Bericht 30 Mei 2019 19:30

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Wat vervelend van die verkoper!
Hoe is het uiteindelijk afgelopen met je moeder Marin?

Ik baal van mijn familie. Mijn oma is vorig jaar overleden en mijn opa woont nu alleen in een flat zonder lift. Hij kan niet alleen weg en dat is op zich niet erg want hij wil daar graag blijven en met wat hulp redt hij zich wel. Nu zijn zijn 4 kinderen alleen allemaal tegelijk op vakantie gegaan. Hoe verzin je het. Het zou nog wel kunnen als het overlegd is met zijn kleinkinderen. Mijn moeder heeft alleen geappt of ik een paar keer extra kan gaan. Doe ik natuurlijk met alle liefde maar ik was er van de week en toen was hij helemaal in de war. De vriezer en de kasten waren leeg en hij wist ook niet hoe hij het moest regelen met boodschappen. De zoon die normaal boodschappen doet heeft dus geen extra boodschappen gedaan en ook niet gevraagd of iemand anders kon gaan :12:
Laatst gewijzigd door Emma op 30 Mei 2019 21:24, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15967

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 30 Mei 2019 21:12

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

BJ, ik zit eens te denken. Zou het mogelijk zijn dat jullie zelf contact opnemen met die man en onder het genot van een kop koffie misschien tot overeenstemming proberen te komen? Het klinkt alsof hij het emotioneel gezien heel moeilijk vind om dit huis los te laten en wellicht gaat dat hem makkelijker af wanneer hij weet wie het kopen en wat jullie plannen zijn.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Anoniem315

Bericht 30 Mei 2019 21:24

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Dat zou ik ook doen!
<<

Jada

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1739

Geregistreerd: 19 Apr 2015 16:48

Bericht 31 Mei 2019 11:22

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Emma wat ontzettend rot! Ook niet echt over nagedacht door de kinderen. Mijn ouders waren altijd de mantelzorgers voor mijn opa maar twee weken per jaar waren hun op vakantie en moesten de broers van mijn vader het regelen. Dus eigenlijk konden hun dan gewoon niet op vakantie of ze moesten zelf regelen dat het in orde kwam. Lijkt mij ook niet meer dan normaal dat je zulk soort dingen even met elkaar afstemt zodat alles goed geregeld is. Mijn broers en ik waren dan in echte noodgevallen wel te bereiken, maar dat was echt alleen voor mocht mijn opa acuut naar het ziekenhuis moeten of iets in die orde. Mijn ouders wilden ook gewoon niet dat wij het over gingen nemen gezien mijn opa naast mijn vader nog twee kinderen had en ze vonden dat die dan de verantwoordelijkheid maar moesten nemen. Is eigenlijk ook altijd zonder problemen gegaan gelukkig.
Ik vind het echt heel sneu voor je opa hoe de hele situatie nu is! Komt er verder dan ook geen thuiszorg of een huishoudelijke hulp?
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11842

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 31 Mei 2019 11:53

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

BJ het klinkt bij mij ook een stukje emotionele blokkade bij de verkoop van het huis.
Emma. Lekkere communicatie in de familie. Kleine moeite om het even af te stemmen

Ik baal dat ik bij mij vriend thuis zit te wachten op een pakket waar getekend voor moet worden. Wil ik naar boven lopen. Zie ik ineens een brief liggen dat ze al geweest zijn en er niemand thuis was. Snap nu de frustratie van andere meiden die dit ook hebben gehad
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 31 Mei 2019 12:04

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Ik baal dat ik verkouden lijk te worden. Mijn vriend was het afgelopen week en ik had me echt bedacht dat ik het níet zou worden. Helaas pindakaas.
<<

Emma

Major Yipyapper

Berichten: 3114

Geregistreerd: 24 Okt 2015 11:53

Bericht 31 Mei 2019 12:28

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Irritant Silly-One!
Jada, mijn moeder is daar makkelijk in, die spreekt haar broers en zussen niet aan maar vraagt gewoon of haar kinderen extra kunnen :12: Ik ga altijd wel want ik vind niet dat mijn opa er de dupe van moet worden. Thuiszorg komt niet want dat wil hij zelf niet. Heb een aantal maaltijden gemaakt en die vanochtend gebracht en in de vriezer gezet dus hij kan zeker vooruit nu tot iedereen thuis is.
Vervelend Caro, ik hoop voor je dat het niet doorzet!
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 31 Mei 2019 12:30

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Emma schreef:Wat vervelend van die verkoper!
Hoe is het uiteindelijk afgelopen met je moeder Marin?

Ik baal van mijn familie. Mijn oma is vorig jaar overleden en mijn opa woont nu alleen in een flat zonder lift. Hij kan niet alleen weg en dat is op zich niet erg want hij wil daar graag blijven en met wat hulp redt hij zich wel. Nu zijn zijn 4 kinderen alleen allemaal tegelijk op vakantie gegaan. Hoe verzin je het. Het zou nog wel kunnen als het overlegd is met zijn kleinkinderen. Mijn moeder heeft alleen geappt of ik een paar keer extra kan gaan. Doe ik natuurlijk met alle liefde maar ik was er van de week en toen was hij helemaal in de war. De vriezer en de kasten waren leeg en hij wist ook niet hoe hij het moest regelen met boodschappen. De zoon die normaal boodschappen doet heeft dus geen extra boodschappen gedaan en ook niet gevraagd of iemand anders kon gaan :12:


Dit vind ik eigenlijk wel heel sneu voor je opaatje!
<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2887

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:44

Bericht 31 Mei 2019 18:39

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Wat sneu voor je opa, Emma. Wel fijn dat jij hem hebt kunnen helpen.

Caro, beterschap! Balen om verkouden te zijn met zulk mooi weer.

Ik baal omdat ik samosa’s wilde maken, maar het deeg totaal onbruikbaar bleek. Dus nog last minute naar de supermarkt om bladerdeeg te halen (fusion cooking :laughcry: ). Daardoor eten we nu anderhalf uur later dan gepland en het aantal kcal verdubbelt ook nog eens door het bladerdeeg. :thumbdown: Zucht. Ben blij dat ik morgen uit eten ga. :smile:
Laatst gewijzigd door Lonely Goatherd op 31 Mei 2019 20:54, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Buurvrouw Jansen

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 122

Geregistreerd: 28 Sep 2018 11:12

Bericht 31 Mei 2019 20:27

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Even een update van onze kant...

Afgelopen woensdag hadden we aangegeven dat we echt voor 1 september willen gaan, en zo niet dat het dan ophield. We hoorden maar niets, en dit was via onze tussenpersoon gecommuniceerd, en we besloten om zelf toch eens de makelaar te bellen om te horen waarom die datum nou zo'n groot probleem was. Vanmiddag heb ik hem gebeld en hij kwam met een heel verhaal over dat de verkoper niet wil dat de woning lang leeg staat, dat hij volgende week de woning op Funda gaat aanmelden voor een lagere prijs, dat hij al belangstellenden had die wel per 1 augustus erin wilden (wel vreemd dat je dan de woning voor een lagere prijs op Funda gaat zetten, maar goed), etc. etc. etc. Ik nogmaals uitgelegd dat we die datum niet wilden wijzigen om die man te pesten maar omdat we het gewoon niet eerder geregeld krijgen ook ivm de vakanties die eraan komen etc. Toen draaide hij ineens om en zei hij dat als we meer wilden betalen, we het wel voor elkaar zouden krijgen. Of we even € 7500 bij ons bod wilden doen, een bod dat eerder al door die verkoper geaccepteerd was!

Inmiddels waren we er helemaal klaar mee. Eerst worden we gevraagd om snel te handelen en direct een eindbod te doen, inmiddels zijn we alweer een dikke week verder en blijft die makelaar maar door onderhandelen. Iedere keer is het wel iets. We hebben uiteindelijk teruggebeld met de mededeling dat we € 2500 erbij op deden, dan compenseerden we de verkoper in zijn maand extra lasten (zijn woning is hypotheekvrij dus hij wordt dik gecompenseerd) en de makelaar schoot dit zonder overleg meteen af. Waarop wij hebben aangegeven ons per direct terug te trekken en we hebben hem veel succes met zijn verdere bezichtigingen gewenst (waar hij er heel veel van had, hij had alles on hold gezet voor ons, zo is hij dan wel weer aldus zijn woorden).

Echt, die man laat het dus schieten op 30 (!!!!) dagen? Waar hebben we het over? Ik ben best boos en teleurgesteld nu.

Mijn man moet binnenkort bij zijn buren aan het werk, hij wil dan eens polsen of zij meer weten. Wij hebben het idee dat de makelaar echt het onderste uit de kan wil halen en we vragen ons af in hoeverre hij vanaf maandag nog met de verkoper overlegd heeft. Om daar zelf zo aan te bellen dat weet ik niet zo goed, we kennen die man niet en we gaan dan buiten de makelaar om iets doen, of die daar dan heel blij van wordt weet ik ook niet.

Nou ja, nu dus veel frustratie, maar we moeten het er maar mee doen...
2009~2011~2014
<<

Anoniem315

Bericht 31 Mei 2019 21:01

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Jeetje, wat jammer zeg. En wat een bijzondere gang van zaken. Ik zou het zelfde doen als jullie: terugtrekken. Er komt vast iets beters voor jullie op je pad.
<<

Lot

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5490

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:34

Bericht 31 Mei 2019 21:14

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Heel gek ja! Lijkt wel of het familie is, die makelaar van die man.

Hier baal ik dat ik elke avond een onbestemd gevoel heb. Ben een beetje aan het uitzoeken waar het vandaan komt, ik dacht eerst vermoeidheid nu denk ik misschien omdat als ik eindelijk rust heb (baby in bed) ik dan ineens besef wat ik nog moet doen/wil doen/niet gedaan krijg. Heel vervelend.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43718

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 01 Jun 2019 11:39

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Emma schreef:Hoe is het uiteindelijk afgelopen met je moeder Marin?


We gaan toch! Ik had haar nog uitgebreid gebeld en uiteindelijk begreep ze het wel dat we niet kwamen. Toen bleek m'n man ineens vrijdag toch vrij te hebben en dus vier dagen weekend te hebben. Tja. Toen konden we het eigenlijk niet maken niet te gaan. Zóveel inpakstress hebben we nou ook weer niet. Dus we gaan zometeen rijden en morgen na de lunch weer terug. Ik schaamde me een beetje toen ik m'n moeder met hangende pootjes belde om te vragen of we toch mochten komen :laughcry:. Maar ze is alleen maar blij natuurlijk.
Let's discover the world together.
<<

Emma

Major Yipyapper

Berichten: 3114

Geregistreerd: 24 Okt 2015 11:53

Bericht 01 Jun 2019 17:09

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Fijn Marin!
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43718

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 01 Jun 2019 17:16

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Ja! Behalve dat er nooit normaal gecommuniceerd wordt in mijn familie en we bij aankomst bij m'n moeder erachter kwamen dat m'n broer en zus intussen naar m'n vader zijn dit weekend (op drie uur rijden) en we ze morgen dus precies missen. Toegegeven, wij zouden niet komen, dus zij hebben hun eigen plan getrokken, maar nu zijn wij er dus voor de verjaardagslunch van m'n moeder en komen zij pas morgenavond. Jammer. Maar we zijn gekomen voor m'n moeder en die zit heerlijk in de tuin met haar kleinzoon te spelen dus dat is waar we het voor hebben gedaan.
Let's discover the world together.
<<

Agnes

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1639

Geregistreerd: 11 Jul 2018 18:09

Bericht 01 Jun 2019 18:21

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Jeetje buurvrouw jansen. .. Dat klinkt inderdaad als of het en bekende is van de man of dat hij echt het onderste uit de kan wilt halen. Snap helemaal dat jullie je er per direct van af gehaald hebben. Dit is niet leuk zo.

Ik baal ook even van mijn familie. Op twee vlakken zelfs. Vlak 1: sinds de koop van ons nieuwbouwhuis word ik gewoon volledig genegeerd door mijn nicht die net hun eerste huis hebben gekocht. Het lijkt op jaloezie, maar ik hou daar gewoon écht niet van en zit me enorm dwars.
En vlak 2: voorheen had ik daar nog niet zo'n moeite mee maar de laatste tijd steeds meer. Geen enkel familielid, op mijn oma na, vraagt überhaupt naar mijn bedrijf etc. Wel gewoon hoe het met het werk Van mijn man gaat. Dus omdat ik zzper bewerk ik niet ofzo? Zo voelt dat een beetje zeg maar en dat stoort me echt mateloos. Ik probeer er echt wat van te maken, maar soms is het een beetje demotiverend.
<<

Saga

Major Yipyapper

Berichten: 5361

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:12

Bericht 02 Jun 2019 20:32

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Ik was vandaag eigenlijk vrij, maar werd afgelopen week gevraagd of ik vandaag een paar uurtjes bij wilde springen vanaf 18:00. We hadden al bij vrienden afgesproken maar ik heb toch ja gezegd en gezorgd dat die vrienden hier heen kwamen zodat ik tussendoor makkelijk weg kon.
Kom ik straks op mn werk, zegt een collega direct dat hij zo weg wilde gaan omdat hij moe was van zijn vrijgezellenfeest gisteren. Daar heb ik toen wat van gezegd, dat dat niet de afspraak was, en daar reageerde hij best bot op. Later bleek dat onze chef het verkeerd gecommuniceerd had naar hem, dus ik kon na 1,5 uur weer gaan en die collega is nog aan het werk. En stom genoeg voel ik me nu toch schuldig.
10.04.17
<<

Jada

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1739

Geregistreerd: 19 Apr 2015 16:48

Bericht 04 Jun 2019 11:44

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Niet schuldig over voelen Saga! Het was eigenlijk gewoon jouw vrije dag zo te lezen en je was zo lief om even een paar uurtjes je collega's uit de brand te helpen.

Ik baal dat er een allergische reactie door mijn medicatie is heen gebroken. Hier heb ik wel noodmedicatie voor maar dat zorgt voor een extreme vermoeidheid. Dus nu ben ik kapot en heb ik last van jeuk over mijn hele lichaam. Terwijl ik juist vandaag en morgen even wou bijtanken en even weer even energie wilde opdoen.
<<

Emma

Major Yipyapper

Berichten: 3114

Geregistreerd: 24 Okt 2015 11:53

Bericht 04 Jun 2019 13:19

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Wat vervelend Saga, maar jij kan daar natuurlijk niets aan doen.
Jada, vervelend zeg! Hou je daar lang last van of weet je dat niet van tevoren?
Marin, hoe was het uiteindelijk bij je moeder? Wel stom zeg dat er niet gecommuniceerd is.
Buurvrouw Jansen, nog iets gehoord?
Agnes, heel herkenbaar! Mijn vriend is ook zzp’er en aan hem wordt meestal ook niets gevraagd. Op de een of andere manier heeft veel familie van ons het idee dat hij bijna niets hoeft te doen en bakken met geld verdient.

Ik baal ook, heb vakantie en heb ontzettende last van buikloop. Lig nu alleen op de hotelkamer en voel me heel rot tegenover mijn vriend maar ja niets aan te doen. Hij is nu alleen op pad en naar de apotheek.
<<

Anoniem282

Bericht 04 Jun 2019 18:43

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Of ik er echt van baal is denk niet wat de lading dekt: het maakt me eerder verdrietig dat ik merk dat het qua gezondheid weer slechter gaat. De stabiele fases worden steeds korter en daardoor ga ik piekeren over de toekomst (werkgerelateerd) en dat maakt me op een bepaalde manier onzeker.

Wat wel heel fijn is dat ik contact heb met de arts die mijn moeder ooit behandeld heeft. Hij zou mijn promotor worden. Nu ik qua behandeling over ben gezet naar het noorden heb ik hem gemaild. Na 9 jaar wist hij nog wie ik was en hij is met emeritaat, maar gaat toch betrokken zijn bij mijn behandeling. Dat stelt me gerust.
<<

Patsy

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1689

Geregistreerd: 01 Jan 2019 11:13

Bericht 05 Jun 2019 11:35

Re: Waar baal jij op dit moment van? #4

Wat verdrietig Guattari. Is het ook de verwachting dat dit zo door blijft gaan?
Wel fijn dat die arts zich met jouw behandeling gaat bemoeien.

Ik baal dat het ziekenhuis kampt met een grote telefoonstoring. Ik zou vanmorgen gebeld worden met de uitslagen van onze zoon (oorzaak van zijn groeistoornis).
💙 25 februari 2014
💙 5 juni 2015
VorigeVolgende

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers