Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Waar baal jij op dit moment van? #2

<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:55

Bericht 16 Nov 2017 10:19

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Oja Niekske, wilde ook nog op jou reageren. Vind het ook echt niet leuk voor je en snap dat je daarvan baalde gisteren. Zeker als blijkt dat anderen er toch niet zijn, terwijl dat dus blijkbaar wel verwacht wordt. Gelukkig is het met je dochter nog wel goed gegaan op de opvang uiteindelijk.
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6908

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:04

Bericht 16 Nov 2017 10:27

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Oh Teun, van zo’n speeltuin word ik ook ongelukkig, maar het verschil is dat mijn kinderen het wel leuk vinden. Dat maakt wel uit.

Whatever, wat ongelofelijk irritant hoe er door je zus en ouders gereageerd wordt. Het klinkt nogal borderlinerig. Ik gooi niet graag met diagnoses, maar het drama maken bij afwijzing en kritiek, hoe klein ook en manipuleren zouden daar wel bij passen. Vervelend dat jij er zo mee opgescheept wordt.

Parisienne, wat vervelend dat je je zo rot voelde. Kun je het wel een beetje accepteren, dat het gewoon zo is? Soms helpt dat namelijk. Ik merk dat het mij helpt om te onderkennen dat het gewoon even niet lekker gaat en dan ook te zorgenvoor wat meer rust en ruimte voor mezelf.

Ik baal ook, ik val een beetje in een gat na de bruiloft en voel me niet zo lekker ook. Heb ook eigenlijk gewoon wekenlang teveel gedaan en op mijn tandvlees gelopen. Ondertussen staan er door het hele huis nog spullen die weer opgeruimd zouden moeten worden. Maar ik heb geen zin en geen puf en wil het liefst dagenlang niets doen. Het helpt ook niet mee dat ik gisteren mee heb geholpen de flat van mijn oma leeg te ruimen. Ik heb er serieus spierpijn van en was echt doodop daarna. Maar mijn vader en mijn ooms waren er wel heel blij mee want ze waren een hele tijd bezig de container vol te gooien en toen ze terugkwamen was de flat al zo goed als leeg en schoon.
Blog: http://nog1ding.nl over liefde, luierwasjes, duurzaamheid en nog veel meer!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5255

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 16 Nov 2017 11:43

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Pompoen: ja klopt hoor, ik ga ook mijn zus niet diagnosticeren maar ik en mijn pap en mijn psycholoog vriendin (ook op afstand) zijn het er allemaal wel over eens dat ze minstens nogal wat cluster B trekken heeft. In ieder geval moeilijk en vermoeiend. Vooral omdat je er ook mee in een gezinsdynamiek zit. Geef ik grenzen aan, gaat ze naar mijn ouders. En mijn moeder is een beetje hetzelfde. Naja. Lastig allemaal!

Wat vervelend dat je zo'n dip hebt na de bruiloft! Op zich is dat denk ik überhaupt wel een beetje normaal. Zo'n dipje na iets moois en leuks en groots waar je naar toe geleefd hebt en dan ben jij misschien ook nog wel een beetje gevoelig en idd op je tandvlees gelopen. Ik zou jezelf daar ook een beetje ruimte voor geven (zelfcompassie heeeyyy!) en niet al te streng zijn voor jezelf nu qua ik zou nu eigenlijk moeten opruimen. Helemaal als je alweer zoveel gedaan hebt. Hoe erg moet het? En als het echt moet (echt?), kan iemand helpen? Kun je eerst even uitrusten of een momentje ontspannen met een mok thee? Dat soort dingen. Man snapt dat vast ook wel. En nogmaals gefeliciteerd!!
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6908

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:04

Bericht 16 Nov 2017 11:54

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Ja, ik baal ook maar gewoon een klein beetje hoor. Had gisteren een paniek/huilbui en voel me gewoon een beetje wiebelig. Ik zit vandaag op de bank bij een knapperend houtvuurtje te breien en tv te kijken. Er komt ook weer een druk weekend aan dus vandaag mag het van mezelf.
Blog: http://nog1ding.nl over liefde, luierwasjes, duurzaamheid en nog veel meer!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
<<

Anoniem245

Bericht 16 Nov 2017 17:39

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Niekske dat is echt herkenbaar, jezelf in allerlei bochten wringen, iets doen waar je niet achter staat en er dan achter komen dat je zo ongeveer de enige bent.

Whatever, het lijkt me echt heel moeilijk voor jou dat het binnen jullie gezin vaker zo loopt. Ik zou toch echt duidelijk mijn grenzen aan blijven geven zoals je nu gedaan hebt.

Ik baal want er heeft vorige week iemand ontslag genomen van de een op de andere dag, haar bestie heeft zich erna ziek gemeld en daarnaast zijn er nog 3 zieken, waarvan twee tot en met gisteren met koorts zijn komen werken om de boel op te vangen. Iedereen werkt over.
Daarnaast heb ik het TE druk met muziek maken, heb morgenavond twee repetities, zaterdag repetitiemiddag en een dinershow, zondag repetitie en concert en dan ben ik rond 18u eens klaar. ben echt doodop en ik wil slapen.
En ohja, gisteren besloot mijn telefoon om dood te gaan, dus ik ben alles kwijt. Contacten, foto's, aantekeningen. Mijn hele leven zit in een apparaatje, echt erg.
<<

Niekske

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3616

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:16

Bericht 16 Nov 2017 17:53

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Pompoen, heel veel sterkte! Kan me voorstellen dat je na zo'n mooie dag even in een dipje zit! Hopelijk helpt het knipperende vuurtje al :)

Whatever, ik voel je frustratie! Ik heb ook een haat-liefde verhouding met mijn zusje en als ik haar bel/mail/app/wat dan ook met iets dat niet zo goed valt bij haar, gaat ze klagen bij mijn ouders. Zonder het eerst tegen mij te zeggen. En mijn ouders nemen het steeds voor haar op. Ik vind zo kinderachtig! Ze is 31... ik heb dus geen advies ofzo, maar wel een knuffel!

Kira, heb je een mogelijkheid om volgende week een dag vrij te nemen? Klinkt alsof dat na dit weekend sowieso nodig is! Balen dat die drukte met muziek dan samenvalt met ziekte op het werk... sterkte!

Dankjewel nog voor alle reacties, was wel weer even een bewustwording dat ik soms een te grote loyaliteit heb naar mijn werk... een volgende keer ga ik me absoluut niet in allerlei bochten wringen en kies ik voor mezelf en mijn dochter.
AfbeeldingAfbeelding
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5525

Geregistreerd: 31 Aug 2017 15:18

Bericht 16 Nov 2017 18:22

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Ik baal dat ik mijn cijfer van m'n tentamen nog steeds niet heb. Uiterste datum was al vorige week vrijdag, dat werd maandag, nou oké dacht ik toen. Maandag bericht dat het -waarschijnlijk- donderdag zou worden. Naïef als ik ben, dacht ik dat het dan donderdag of toch eerder zou zijn haha. Afgelopen uur begin ik te beseffen dat 'waarschijnlijk' ook gewoon later kan betekenen en dat ik de pagina wellicht al de hele dag voor niets refresh.
Wilde lekker niks doen vanmiddag, maar dat is gewoon niet relaxed zo!
<<

Anoniem245

Bericht 17 Nov 2017 17:20

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Dat is inderdaad balen Joey, hopelijk kun je toch nog een beetje relaxen.

Niekske, dat klinkt echt heerlijk maar helaas gaat dat niet. Ik ga volgende week wel minder overwerken en woensdagmiddag ben ik alleen thuis zonder zoon dus dan ga ik even relaxen.
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15410

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:56

Bericht 17 Nov 2017 18:07

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Stom Joey. Slechte communicatie ook. Alsof ze dat niet al eerder weten dat het een dikke week later wordt.

Ik baal niet, maar ik had een borreltje gepland vanavond nog voor m’n verjaardag van afgelopen maandag. Had echt super kort dag mensen uitgenodigd daarvoor en ook nog eens heel nonchalant (als je tijd/zin hebt: ik zit in dit café), dus het is m’n eigen schuld, maar NIEMAND kan. Allemaal ziek of werken of druk of al een afspraak.
Maar nu ga ik gewoon cocktails drinken met m’n man en m’n broertje bovenop een hotel hier in de buurt. Schijnt heel erg overprized te zijn en het heeft een super uitzicht maar het is nogal bewolkt momenteel dus perfecte ingrediënten voor de viering van m’n verjaardag :banaan:
#teammaple🍁
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5525

Geregistreerd: 31 Aug 2017 15:18

Bericht 17 Nov 2017 19:18

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Ah UrbanNaked,zo zonde hè, dat veel mensen zo vol gepland zitten dat spontaan afspreken lastig is. Veel plezier iig vanavond en nog gefeliciteerd!

Ik kreeg mijn cijfer s avonds 22.15. Had mezelf verboden gisteravond nog te kijken, maar dat lukte toch niet haha. Maar gelukkig, een voldoende.
<<

Charles

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 603

Geregistreerd: 17 Okt 2016 11:32

Bericht 17 Nov 2017 23:08

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Ik baal van de discussies met mijn vriend de laatste tijd. We willen samen wonen maar hebben allebei een huis. Het is het meest praktische als hij hierheen komt (groter huis, kindjes hoeven niet te verkassen enz) maar zijn huis is in een leukere stad en ik snap ook dat hij er best verknocht aan is. Als je boven de 30 bent merk ik gaat levens samenvoegen gewoon wat stroever dan wanneer je alles samen kan opbouwen en daar baal ik soms van. Het komt allemaal wel goed hoor, maar het 'leuke' is er wel een beetje vanaf omdat het allemaal ook best beladen en lastig is. Bleh.
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11118

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 17 Nov 2017 23:13

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Ik snap het Charles. Hopelijk gaat het nog lukken om er op een gezellige manier uit te komen.

Ik baal van mijn ex. Hi zou vanavond langskomen om iets terug te brengen. Dus mijn broer en schoonzusje gevraagd hier te komen eten. Ik wil niet meer met hem alleen zijn. Een uur na de afgesproken tijd app ik hem hoe laat hij hier is. Na een half uur reactie. Dat het vanavond niet meer gaat lukken.
Ik zit gewoon al een halve week in spanning voor vanavond en dan dit. Echt zoals mijn schoonzusje het netjes zei. Wat een Pannenkoek.
____________________
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6908

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:04

Bericht 18 Nov 2017 00:41

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Charles, wat rot!
Is het geen mogelijkheid beide huizen te verkopen en samen iets nieuws te kopen?
Ik ben zelf van Amersfoort naar Dordrecht voorhuisd om samen te gaan wonen. Verschil was wel dat mijn kind nog niet naar school ging. Ik heb eerst mijn huis verkocht, ben bij hem ingetrokken, hebben een nieuw huis gekocht en verbouwd en toen zijn huis verkocht.
Ik vond het erg prettig om samen echt opnieuw te beginnen.
Misschien kun je ook eens voor jezelf opschrijven wat de voordelen zouden zijn van wonen in zijn stad.
Het lastige is inderdaad dat het geven en nemen is. Iemand moet iets opgeven. Het fijnste is natuurlijk als het zo veel mogelijk een compromis is maar dat gaat helaas niet altijd. Mijn man heeft zijn (plaatsgebonden) bedrijf hier, hij kon niet weg.
Misschien kunnen jullie ook samen kijken wat voor voordelen en nadelen er voor de ander aan kleven om te verhuizen. En welke voorwaarden er zijn om dat tevoren en wat belangrijk is of het juist makkelijker zou maken.
Bijvoorbeeld: grootouders in de buurt, leuke buurt om te wonen, fijn huis, een hele leuke fijne school voor de kinderen. Etc.
Blog: http://nog1ding.nl over liefde, luierwasjes, duurzaamheid en nog veel meer!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2625

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:50

Bericht 18 Nov 2017 09:58

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Vervelend Charles. Ik herken het wel. En dan zijn er bij jullie nog kindjes ook. Ik zou proberen het niet te beladen te maken. Samenwonen is uiteindelijk iets leuks!

Silly, had je dat wat je ex zou komen brengen echt nodig? Volgens mij is het veel beter voor jou als je helemaal geen contact meer hoeft te hebben met deze man.

Heb je toch een leuke avond gehad UN?

Ik baal van mijn maandelijkse hoofdpijn. Dat komt bijna altijd in een weekend. Fijn dat ik er dan niet mee op werk loop maar ik haat het als ik dingen moet afzeggen vanwege mijn hoofdpijn.
<<

Anoniem280

Bericht 18 Nov 2017 11:12

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Ik baal dat ik vannacht ziek geworden ben.
Mijn vriend vind mij een aansteller, zegt dat ik maar paracetamol moet nemen etc.
Een kop thee is binnen gebleven, rest durf ik niet aan.
Lig op bed en alles doet pijn en heb het ontzettend koud!
Daarbij komt ook nog eens de intocht van sinterklaas en de verjaardag van mijn tantezegger.
Waarom uitgerekend nu ziek :cry:
<<

Anoniem316

Bericht 18 Nov 2017 11:26

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Beterschap Caramba! Hier heerst de manflu en ik word knettergek van mijn man. Dat ik net zo goed verkouden ben vergeet hij even.
<<

Prosecco

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1994

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:55

Bericht 18 Nov 2017 11:27

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Aardig van je vriend zeg Caramba! Als je ziek bent, ben je ziek. Dat zal je zelf ook wel niet leuk vinden. Beterschap!
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11118

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 18 Nov 2017 11:59

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

@carra, mijn hamsterkooi. Deze is daar gebleven omdat er nog een hamster in zat en ik het in het belang van zijn dochter vond dat die daar bleef. Nu hebben ze een nieuwe gekocht en ik wil die van mij eigenlijk wel terug, aangezien een een behoorlijk grote is.

Hopelijk trekt t je hoofdpijn een beetje weg. Irritant die hormonale hoofdpijn.

@ caramba. Beterschap.
____________________
<<

Anoniem304

Bericht 18 Nov 2017 12:00

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Ik zou het lekker laten gaan om een hamsterkooi. Doei.
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11118

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 18 Nov 2017 12:02

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Ik snap jullie, maar hij heeft al zoveel afgenomen en niet allen qua gevoel ook qua spullen. Iedere keer moest ik iets inleveren voor hem. Dus vandaar dat ik hem terug wil. Hij kan hem nu voor de deur zetten. Ik doe niet open als ik alleen ben.
____________________
<<

Sugarfall

Kletskop

Berichten: 828

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:04

Bericht 18 Nov 2017 12:17

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Ik snap wel dat het een soort principekwestie is geworden Silly, maar je zegt dat hij al zoveel van je genomen heeft, terwijl je hem nu eigenlijk het belangrijkste dat je hebt, van je laat afpakken, namelijk je eigen rust en energie. Een halve week in spanning zitten om je ex, dat lijkt me vooral heel naar voor jou. En dat zou voor mij toch echt heel veel belangrijker zijn dan een hamsterkooi.
<<

Anoniem245

Bericht 18 Nov 2017 15:26

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

SO volgens mij blijf jij er zelf in hangen. Het gaat om een hamsterkooi, laat het gaan.
Ik was bijna twee jaar samen met mijn ex en we hebben alles binnen een week afgerond.
<<

Sawadee

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2436

Geregistreerd: 02 Jan 2016 16:21

Bericht 18 Nov 2017 16:27

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Idd laat het gaat. Die hamsterkooi is een machtsmiddel voor hem, dat weet hij ook. Echt been there done that, en ik kwam uit een relatie van 11 jaar met een narcist.
Neem je verlies, dat is heel kut (ging in mijn geval om veeel geld, niet zomaar een paar duizend euro) maar zeker het beste! Sinds ik dat heb gedaan, ben ik weer gaan leven. Geloof me nou, je gaat nooit voldoening krijgen en je houdt het zelf in stand door dit soort dingetjes.
Heb je daar al vaker voor gewaarschuwd. Je mag me ook altijd een PM sturen als je er over wilt praten.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 39460

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 18 Nov 2017 17:04

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Sugarfall schreef:Ik snap wel dat het een soort principekwestie is geworden Silly, maar je zegt dat hij al zoveel van je genomen heeft, terwijl je hem nu eigenlijk het belangrijkste dat je hebt, van je laat afpakken, namelijk je eigen rust en energie. Een halve week in spanning zitten om je ex, dat lijkt me vooral heel naar voor jou. En dat zou voor mij toch echt heel veel belangrijker zijn dan een hamsterkooi.


Hier ben ik het helemaal mee eens.

Juist hierdoor neemt hij veel meer van je af (je rust, je afsluiting) terwijl als je dit laat gaan het gewoon klaar is. Hij bespeelt je nog steeds. Laat het gaan en je bent er klaar mee. Juist dat zou meer rust geven denk ik, dan ben je sterker dan hem, nu heeft hij je toch nog in z'n greep en ben je er zo mee bezig. Volgens mij las ik maanden geleden ook al over die hamsterkooi. It ain't gonna happen. En als het al gebeurd dan op zijn termijn, en niet het jouwe. Dus doe jezelf een plezier, echt, en neem hier genoeg mee. Dan ben je een hamsterkooi kwijt maar je gemoedsrust rijker. Dat is toch veel meer waard?
Lieve kleine man. 01-04-2017
Lief klein meisje. 22-09-2020


Afbeelding

Afbeelding
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 39460

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 18 Nov 2017 17:39

Re: Waar baal jij op dit moment van? #2

Ik baal dat ik weer zo chagrijnig ben als de pest. Ik weet niet waardoor het komt maar ik wil slaan, schoppen, gillen, m'n borstkas brand echt van frustratie. Om wat? Geen idee. Echt heeeeeel irritant.
Lieve kleine man. 01-04-2017
Lief klein meisje. 22-09-2020


Afbeelding

Afbeelding
VorigeVolgende

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers