Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Vuile luiers

<<

Anoniem197

Bericht 10 Feb 2017 14:14

Vuile luiers

Waar laten jullie die? Wij moeten ze in een zak stoppen van de gemeente en dan ergens in het dorp in de container gooien.
Maar waar bewaar ik ze tot ze weggaan.
In de garage gaat het ook stinken en buiten vind ik er niet uit zien.
Waar laten jullie ze?
Wij sparen ze trouwens 2 weken op omdat we ervoor wel met de auto moeten. Dus moet een beetje stankvrij bewaard worden en zonder die dure luieremmers.
<<

-Ali-

Noob

Berichten: 21

Geregistreerd: 09 Dec 2016 11:46

Bericht 10 Feb 2017 14:19

Re: Vuile luiers

Je kunt een kunststof vat of ton met deksel aanschaffen. Op die manier zorg je er voor dat de ergste stank weg blijft. In de zomer is misschien 1 maal per week wegbrengen verstandiger.
<<

Anoniem250

Bericht 10 Feb 2017 14:24

Re: Vuile luiers

Buiten in een afgesloten vuilnisbak.
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1489

Geregistreerd: 11 Okt 2015 19:55

Bericht 10 Feb 2017 16:17

Re: Vuile luiers

geen vuile luiers hier maar PMD zakken die we moeten bewaren tot de ophaaldag. die zakken leggen we in de papiercontainer bovenop het papier. die container is bij ons nooit helemaal vol en is voldoende afgesloten tegen stank. mocht er wat lekken dan lekt het mooi op het papier wat vervolgens ook wordt opgehaald.
Afbeelding
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15399

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 11 Feb 2017 14:04

Re: Vuile luiers

Ik doe ze in een geurende vuilniszak van de action en gooi 1 keer per week de zak in de kliko.

♥♥

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: MissBitchy