Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Vraagje over buren

<<

Anoniem301

Bericht 14 Jun 2019 14:07

Vraagje over buren

Als dit niet de juiste pijler is, verplaats ‘m dan maar hoor!

Hallo forumsters,

Wij hebben buren naast ons wonen en die hebben 2 kinderen, van 4 en 1 jaar. Nu speelt Bo weleens met hem.
De buurvrouw is een makkelijke vrager, ik ben dat zelf niet, dus daar zit al iets wat niet goed matcht denk ik.
Ik heb wel een keer gevraagd of ik haar fiets mocht lenen want ik moest naar de dokter met Bo maar mijn fietszitje was eraf gevallen omdat de fiets was omgevallen. Dus ik op haar fiets, gelukkig mocht dat. Op de terugweg voor ik wegfietste appte ik haar dat ik eraan kwam en of de poortdeur open was zodat ik de fiets daar neer kon zetten. Toen appte ze terug ‘zou je voor mij de kliko op willen halen en in de tuin zetten?’

Ook vroeg ze een keer of ik een paar uurtjes op de oudste kon passen, dat was prima. Later appte ze of haar jongste eventueel ook mee kon komen om op te passen als ze haar dag op het KDV niet om kon ruilen voor hem. Een poos geleden heb ik ook al eens op ze gepast, een paar uurtjes. Of ze belt aan en vraag of ze een sigaretje mag van mijn man (1 keer gebeurd hoor) ook vroeg ze een keer post open te maken toen ze op haar werk zat (we hebben de sleutel) verder geen ramp allemaal maar gewoon om even aan te geven hoe het een beetje loopt.

Nu is het dus zo dat als ze samen spelen het altijd bij ons is, dus de laatste keer wilden ze weer samen spelen, toen zei ze tegen mij zoals gewoonlijk ‘bij jou?’ toen zei ik ‘nou nu kan het wel een keertje bij jullie, ok?’ Dus toen heeft Bo een uur bij hen gespeeld. Mijn man is vaker aan de beurt op vrijdag, zo ook vanmiddag, Bo wilde weer heel graag spelen met de buurjongen, dus mijn man dat voorgesteld aan de buurvrouw, toen stond ze bij ons aan de poort en mijn man zei ‘nu kan het wel een keer bij jullie, toch?’ (eigenlijk waren wij technisch gezien aan de beurt, maar dat wist mijn man niet) en toen antwoordde zij ‘nou ik wil eigenlijk even een uurtje slapen, want de kleine slaapt en dat wil ik ook graag, mag hij bij jullie?’ Mijn man een beetje met zijn mond vol tanden, dus ok hij speelt nu weer bij ons.

Nou goed, ik ben misschien een zeikerd maar ik zit hier helemaal niet zo op te wachten, we zijn geen oppas ofzo. En als het nou mijn beste vriendin ofzo was, dan was zo’n burenband handig maar ik vind dit maar niks allemaal, want ik heb op zich hen niet nodig als achtervang, daar heb ik andere mensen in mijn omgeving voor. Hoe zouden jullie dit aankaarten?

Benieuwd hoe jullie hierover denken op de vrijdagmiddag en meer topics zijn altijd fijn dus hierbij mijn bijdrage!
Laatst gewijzigd door Anoniem301 op 14 Jun 2019 14:53, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5873

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 14 Jun 2019 14:18

Re: Vraagje over buren

Bij mij is het zo dat het ook een beetje aan de band met de buren licht. In ons vorige huis kende ik onze directe buurman niet eens en dat vond ik prima.
Maarn hebben we leuke buren en dat is toch heel fijn. De buren rechts hebben de jongste in groep acht nu, zij neemt onze oudste weleens mee naar school als er iets is ( ik ziek of de jongste ziek bijvoorbeeld) ook heeft de buurvrouw een kwartiertje op de jongste gepast toen we voor het eerst een tien minuten gesprek op school hadden en daar graag samen heen wilde. Wij hebben niet veel achterwacht in de buurt dus ik ben super blij met een buurvrouw die dat enthousiast doet.
Zo gaat het over en weer, we hebben in goed overleg samen een nieuwe schutting geplaatst, hun oudste luncht weleens bij ons als ze uit school komt en haar moeder aan het werk is ( dat vind mijn oudste ook interessant), zij heeft weleens onze kliko aan de weg gezet en weer terug gezet toen wij het vergeten waren enz. Ik ben heel blij met dat laagdrempelige contact, maar wil niet dat er over de schutting gehangen wordt bijvoorbeeld of meegepraat wordt als we allemaal in de tuin zitten, privacy vind ik ook belangrijk.

Aan de andere kant een stel zonder kinderen maar hij is hovenier en heeft tips gegeven toen wij met onze tuin bezig waren en kwam dagelijks kijken of het goed gedaan werd. Dat vonden wij heel fijn, ook blaast hij altijd het blad even weg uit de tuin als hij toch met de bladblazer bezig is en houden ze ons huis een beetje in de gaten als wij op vakantie zijn bijvoorbeeld.

Wat mij betreft echt beter wen goede buur dan een verre vriend. Maar de situaties die jij schetst zouden mij ook irriteren als het om een kindje van school zou gaan en het altijd eenrichtingsverkeer verkeer was qua spelen. Lastig wel want je wil toch ook normaal co tact houden met de buren, ik denk dat ik zo min mogelijk dingen zou initiëren qua speeldates en echt alleen ja zou zeggen als het mij uitkomt nu het initiatief op deze leeftijd nog niet echt vanuit de kinderen zelf komt.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Japie

Major Yipyapper

Berichten: 3667

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:59

Bericht 14 Jun 2019 14:27

Re: Vraagje over buren

Lastige situatie Carrie. Ik vind het fijn om goed contact te hebben met mijn buren, maar ook wel tot op zekere hoogte.
Ik zou een beetje de kriebels krijgen van jouw buurvrouw. Het is fijn om eventueel iemand achter de hand te hebben als er iets is, zoals laatst met je fiets, maar het moet geen gemakzucht worden bij haar en dat idee krijg ik nu wel.
Kan je niet een keer zeggen dat het je niet uitkomt, of dat je andere plannen hebt? Het is niet altijd nood bij haar en misschien als je een paar keer aan geeft dat je niet kan, dat ze misschien gaat inzien dat ze het niet steeds moet vragen aan je.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
<<

Anoniem301

Bericht 14 Jun 2019 14:37

Re: Vraagje over buren

minoessepoes de kliko voor ze buitenzetten in vakanties, planten water geven en post op tafel leggen doen wij ook voor ze, met alle liefde. Zij geven onze kat dan weer te eten en doen ook onze kliko, dat vind ik allemaal geen probleem. Maar voor mijn gevoel dat lakse, en dat hij steeds bij ons komt dat vind ik het lastige aan deze situatie.

Zelf initiëren we niks, en komt het juist echt wel vanuit onze kinderen, dat voorstellen en vragen om te spelen met elkaar.

@ Japie, ja vorige week vroeg ze of ik morgenochtend op haar zoon kon passen maar ik kan ook echt niet want Bo is dan naar dansles. Dus dan zeg ik ook wel nee.
Het gaat me meer om die playdate’s dat dat niet steeds bij ons is en hoe ik dat nou makkelijk kan aankaarten.
Laatst gewijzigd door Anoniem301 op 14 Jun 2019 17:25, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Japie

Major Yipyapper

Berichten: 3667

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:59

Bericht 14 Jun 2019 15:07

Re: Vraagje over buren

Dan zou ik denk ik vragen of het om en om kan. De ene keer bij jullie en de andere keer bij haar, omdat je soms ook je eigen dingen te doen hebt. Is nu makkelijk gezegd van mij achter mn mobiel vandaan, ik ben daar ook niet zo'n held in, maar dan is het wel duidelijk.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6187

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 14 Jun 2019 16:32

Re: Vraagje over buren

Ik vind makkelijk vragen in principe niet een probleem, als je zelf ook flexibel bent. En zo klinkt je buurvrouw totaal niet. Wat je inderdaad zegt het lakse en steeds bij jullie komen, zou me ook ergeren. Ik denk dat ik ook meer zou sturen naar om en om? Al zou het me ook al ergeren dat je daar afspraken over moet maken omdat het anders altijd bij jullie is. Toch zou ik het wel doen denk ik. Wat je nu ook deed 'vorige keer was het hier, kan het nu bij jullie'. En als ze constant blijft zeggen of het deze keer toch bij jullie kan om welke reden dan ook, misschien toch eens nee zeggen. Maar dat zou ik ook wel lastig vinden omdat je daar ook de kinderen mee hebt.
Ik vind dat eerste voorbeeld van je, of jij de kliko terug wil zetten echt wel heel raar en lui klinken van haar.
<<

Anoniem282

Bericht 14 Jun 2019 16:49

Re: Vraagje over buren

Mensen die makkelijk om iets vragen en vooral nemen i.p.v. soms ook iets te geven, probeer ik zoveel mogelijk af te houden en vooral als diegene geen vriend(in)/familie van me is. Ik weet niet of je het durft, maar als dat wel het geval is, zou ik aangeven dat het je opvalt dat er altijd bij jullie thuis gespeeld/afgesproken wordt en dat je graag zou zien dat het wat meer in balans komt. Dan hoef je niet meer specifiek te benoemen dat je dit een onwenselijke/onprettige situatie vindt, want dat spreekt hier impliciet uit.

Als blijkt dat er hierna niets gaat veranderen, zou ik alleen het spelen nog toestaan bij jullie thuis, omdat ik het anders zielig zou vinden voor de kinderen die hier niets aan kunnen doen. Verder zou ik het contact afhouden door op vrijwel alles te zeggen dat het even niet gaat lukken, je geen tijd hebt en als ze bijv. ook appt zou ik niet altijd reageren, of pas veel later. Op een gegeven moment zal ze dan hoogstwaarschijnlijk ophouden met dingen van je vragen. En als ze niet ophoudt (kom je waarschijnlijk pas over een tijdje achter), zou ik het benoemen: "ik merk dat je met enige regelmaat iets aan mij/ons vraagt. Is daar een reden voor?" Maar hopelijk is dat laatste niet nodig.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6187

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 14 Jun 2019 16:59

Re: Vraagje over buren

Ja eigenlijk sluit ik me ook wel bij Guattari aan.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25048

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 14 Jun 2019 17:15

Re: Vraagje over buren

Volgens mij ben jij heel goed in vriendelijk, maar duidelijk zeggen hoe je ergens over denkt. Ik zou dat in dit geval dus ook doen. Lijkt mij ook wel vervelend, deze situatie! Ik heb eigenlijk nog nooit een band met buren gehad, nooit behoefte aan gehad. Straks in ons nieuwe huis wil ik daar wel wat meer in gaan investeren (mits het leuke mensen zijn), maar ben benieuwd hoe dat dan gaat. Het moet maar net klikken natuurlijk.
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem269

Bericht 14 Jun 2019 17:42

Re: Vraagje over buren

De buurvrouw heeft duidelijk geen vangnet, jij hebt dat wel. Ik zou het fijn vinden om iemand te kunnen helpen op deze manier, maar als jij je een ongewaardeerde oppas voelt zou ik daar gewoon wat van zeggen. Als je het opkropt wordt t alleen maar erger. Zij is zich namelijk van geen kwaad bewust en vertelt wellicht aan haar vriendinnen hoeveel hulp en steun ze ervaart aan haar buurvrouw.
<<

Anoniem301

Bericht 14 Jun 2019 17:55

Re: Vraagje over buren

Mijn enige vangnet is m’n moeder en haar man. Zij heeft als vangnet sowieso haar moeder en schoonvader- en moeder en haar zus, dus dat is samen met dat ze ‘duidelijk geen vangnet heeft’ en ze misschien vertelt hoe blij ze is met mij een aanname.
Laatst gewijzigd door Anoniem301 op 14 Jun 2019 18:48, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem301

Bericht 14 Jun 2019 17:59

Re: Vraagje over buren

Plus, ze is gewoon thuis he, als haar zoon steeds bij ons speelt. En ze heeft ook een partner, dus ze is geen alleenstaande moeder.
<<

Anoniem282

Bericht 14 Jun 2019 18:02

Re: Vraagje over buren

Claire**** schreef:De buurvrouw heeft duidelijk geen vangnet, jij hebt dat wel. Ik zou het fijn vinden om iemand te kunnen helpen op deze manier, maar als jij je een ongewaardeerde oppas voelt zou ik daar gewoon wat van zeggen. Als je het opkropt wordt t alleen maar erger. Zij is zich namelijk van geen kwaad bewust en vertelt wellicht aan haar vriendinnen hoeveel hulp en steun ze ervaart aan haar buurvrouw.


Ik ben het wel met Carrie eens dat hier zaken worden aangenomen. Of zij zich van geen kwaad bewust is weet ik niet; ze kan het ook wel lekker makkelijk vinden op deze manier. Dat weet alleen de buurvrouw waarom ze elke keer de playdates bij Carrie thuis laat zijn.
<<

Anoniem301

Bericht 14 Jun 2019 18:35

Re: Vraagje over buren

Guattari schreef:Mensen die makkelijk om iets vragen en vooral nemen i.p.v. soms ook iets te geven, probeer ik zoveel mogelijk af te houden en vooral als diegene geen vriend(in)/familie van me is. Ik weet niet of je het durft, maar als dat wel het geval is, zou ik aangeven dat het je opvalt dat er altijd bij jullie thuis gespeeld/afgesproken wordt en dat je graag zou zien dat het wat meer in balans komt. Dan hoef je niet meer specifiek te benoemen dat je dit een onwenselijke/onprettige situatie vindt, want dat spreekt hier impliciet uit.

Als blijkt dat er hierna niets gaat veranderen, zou ik alleen het spelen nog toestaan bij jullie thuis, omdat ik het anders zielig zou vinden voor de kinderen die hier niets aan kunnen doen. Verder zou ik het contact afhouden door op vrijwel alles te zeggen dat het even niet gaat lukken, je geen tijd hebt en als ze bijv. ook appt zou ik niet altijd reageren, of pas veel later. Op een gegeven moment zal ze dan hoogstwaarschijnlijk ophouden met dingen van je vragen. En als ze niet ophoudt (kom je waarschijnlijk pas over een tijdje achter), zou ik het benoemen: "ik merk dat je met enige regelmaat iets aan mij/ons vraagt. Is daar een reden voor?" Maar hopelijk is dat laatste niet nodig.


@ Joey Haha ja dat vond ik toen ook best gek! Toen ik haar fiets in de tuin zette vroeg ik 'ben je ziek?' en zij 'nee hoezo?' dus ik zei nou vanwege de kliko. Oh zei ze, ja jij hebt je schoenen al aan en ik niet, maar ik kan het ook aan mijn man vragen straks. Toen zei ik dat dat een goed idee was. Dat vond ik al spannend om te zeggen :palm:

Guattari ik kan wel wat met jouw laatste zin vooral, tnx! Ik kan er beter wel iets van zeggen, anders wordt het alleen maar erger zoals Claire**** zegt.

Bliss ik vind dat soort dingen soms dus best moeilijk om te doen!
<<

Anoniem282

Bericht 14 Jun 2019 19:59

Re: Vraagje over buren

You're welcome en succes!
<<

Anoniem269

Bericht 14 Jun 2019 20:35

Re: Vraagje over buren

Maar jullie maken toch ook de aanname dat ze "het wel lekker makkelijk vindt"? Ik wilde meer de andere kant aangeven. Zij kan het weleens heel anders zien dan waar het topic heen ging.
De confrontatie aangaan is best wel lastig, maar ik denk uiteindelijk wel het beste voor jullie relatie. Anders erger je je straks kapot en ze woont wel naast je dus ontlopen is moeilijk.
<<

Anoniem301

Bericht 14 Jun 2019 20:57

Re: Vraagje over buren

Claire**** schreef:Maar jullie maken toch ook de aanname dat ze "het wel lekker makkelijk vindt"? Ik wilde meer de andere kant aangeven. Zij kan het weleens heel anders zien dan waar het topic heen ging.
De confrontatie aangaan is best wel lastig, maar ik denk uiteindelijk wel het beste voor jullie relatie. Anders erger je je straks kapot en ze woont wel naast je dus ontlopen is moeilijk.

Volgens mij heb ik die aanname niet gedaan, alleen dat ik haar een makkelijke vrager vind.

Voor de rest heb je gelijk!
<<

Anoniem282

Bericht 14 Jun 2019 22:05

Re: Vraagje over buren

Claire**** schreef:Maar jullie maken toch ook de aanname dat ze "het wel lekker makkelijk vindt"? Ik wilde meer de andere kant aangeven. Zij kan het weleens heel anders zien dan waar het topic heen ging.
De confrontatie aangaan is best wel lastig, maar ik denk uiteindelijk wel het beste voor jullie relatie. Anders erger je je straks kapot en ze woont wel naast je dus ontlopen is moeilijk.


Ik zei het niet te weten, ze kan het makkelijk vinden maar alleen de buurvrouw weet waarom ze doet wat ze doet.
Verder met je eens. :)
<<

ChiQ

Bericht 15 Jun 2019 07:06

Re: Vraagje over buren

Nou, ik zou het geen aanname willen noemen eigenlijk als iemand om geen andere reden dan dat iemand al schoenen aan heeft vraagt om de kliko even binnen te zetten. Deze mevrouw profiteert een beetje. Ik vind het trouwens ook vrij brutaal dat ze bij je man aangeeft, ‘bij jullie want ik wil even slapen’. Dan kan iemand eigenlijk al niet anders reageren dan: ‘ok’ Als iemand ziek is, of bijv zoals een moeder van school bij mij die inmiddels een vriendin is een burn out heeft laat ik de jongens altijd hier spelen want het is zwaar voor haar. Maar random een dutje doen omdat de jongste slaapt dáár zou ik geen boodschap aan hebben eerlijk gezegd.

Misschien heeft ze het niet door, dat kan ook maar daar kom je achter door te vragen.
<<

Anoniem269

Bericht 15 Jun 2019 09:42

Re: Vraagje over buren

Dan ga je uit van het "slechte" in de mens. Het kan ook gewoon zo zijn dat zij hun relatie heel anders ziet en ze zich van geen kwaad bewust is? Ik geloof er niet in dat er veel mensen zijn die vanuit slechte motieven iets doen. In de kern vind (bijna) iedereen zichzelf een goed mens en handelt daaruit. Hoe dat op een ander overkomt is weer een ander verhaal, maar als ik de confrontatie aan zou gaan zou ik dat doen met de gedachte dat de ander dus geen kwaad wilt.
Als ze echt slechte intenties heeft kom je daar vanzelf wel achter.
<<

Gijs.

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3164

Geregistreerd: 13 Apr 2014 09:04

Bericht 15 Jun 2019 10:54

Re: Vraagje over buren

Zo'n buurvrouw heb ik ook! Die kinderen spelen altijd hier en dan stuurt ze een appje 'Ik ben even boodschappen doen hoor, is wel lekker zo zonder kinderen' en vervolgens zit ik hier met haar 3 ruziënde kinderen en geen mogelijkheid om ze terug te sturen. Het toppunt voor mij was wel dat ik eindelijk een dag vrij was, mijn kinderen een middag weg waren voor een kinderfeestje en zij mij een bericht stuurde 'Ik ben te laat voor school, neem jij kind x voor een half uurtje mee?'

Oké nou dat zijn mijn frustraties dus. Heb jij niks aan.
I made a wish and you came true
L. 22-01-2012 M. 16-05-2014
<<

Pluis

Kletskop

Berichten: 522

Geregistreerd: 20 Mrt 2016 13:19

Bericht 15 Jun 2019 11:25

Re: Vraagje over buren

Zoooo herkenbaar!

Een van de kinderen heeft een vriendje een paar straten verder. Vriendje heeft ook nog een broertje van 5. Het is hier dus regelmatig gebeurt dat de bel al om 9.30 gaat en er 2 kinderen voor de deur staan. Telefoon/Tablet/DS mee en vragen of ze mogen spelen. Allemaal prima maar 1) wij, ook de kinderen, slapen nog om 9.30. 2) met het vriendje kunnen ze zich vermaken maar met broertje niet die krijg je er gratis en voor niks bij. 3) op zaterdag heb ik een vrije dag en heb ik vanallesennogwat te doen. Uiteindelijk stuur ik ze naar huis omdat ze de tent afbreken of zeg dat ze dan daar maar moeten gaan spelen. Zeggen die kinderen doodleuk dat ze ‘niet in huis mogen’ of dat ‘Papa en mama niet thuis zijn’. ‘S avonds op een verjaardag hoor ik dan dat de moeder aan het schilderen was, iemand ze tegen is gekomen bij een tuincentrum of ik lees op Facebook ‘dat ze zo lekker opgeruimd heeft #schoonhuis #heerlijk’. En dan wordt ik best een beetje pissig. Als ik iets moet of wil regel ik altijd oppas, blijft een van ons bij de kinderen, neem ik ze mee en als dat allemaal niet gaat gaan mijn plannen niet door. Welkom in de wereld met kinderen. Kinderen gaan hier voor het opruimen van het huis, schilderen of winkelen.

Ik heb haar geappt dat ik dat niet zo tof vind en ze volgende keer het op z’n minst even kan vragen en krijg dan als reactie dat de kinderen buitenspelen en zij dan niet weet dat ze naar mij gaan. Die kinderen zijn 5 en 7 en zelf zijn ze weg :palm:
<<

Pollepel

Kwebbel

Berichten: 298

Geregistreerd: 25 Okt 2018 18:14

Bericht 15 Jun 2019 18:55

Re: Vraagje over buren

Ik sluit me aan Guatarri, ik zou ook trager worden met reageren, en wat conflict vermijdend maar toch afhouden.

Verder begrijp ik dat zij 2 kinderen hebben. En vokgens mij heb jij 1 kindje. Het is (helaas) mij weleens overkomen dat iemand dacht dat het daarom vaker bij ons kon (spelen). Onder het mom van, jullie hebben er toch maar 1.
Wellicht speelt die gedachte ook bij jullie buurvrouw
<<

Pollepel

Kwebbel

Berichten: 298

Geregistreerd: 25 Okt 2018 18:14

Bericht 15 Jun 2019 19:01

Re: Vraagje over buren

@Pluis, als ouders weggaan als 'de kinderen buiten aan het spelen zijn' valt dat onder verwaarlozing. En verwaarlozing valt onder kindermishandeling. (uitgaande dat er geen afstemming is met jou, dat ze even weg zijn, en jij dus oppast)
Dit zijn vaak signalen dat er iets niet goed gaat thuis, en dat de kinderen mogelijk in een onveilige situatie opgroeien.

Je kan advies vragen bij veilig thuis, hoe je hier mee om kunt gaan. En deze kindjes en hun ouders kan helpen groeien naar een hopelijk veiligere opvoeding.
<<

Anoniem301

Bericht 17 Jun 2019 08:08

Re: Vraagje over buren

Gijs. schreef:Zo'n buurvrouw heb ik ook! Die kinderen spelen altijd hier en dan stuurt ze een appje 'Ik ben even boodschappen doen hoor, is wel lekker zo zonder kinderen' en vervolgens zit ik hier met haar 3 ruziënde kinderen en geen mogelijkheid om ze terug te sturen. Het toppunt voor mij was wel dat ik eindelijk een dag vrij was, mijn kinderen een middag weg waren voor een kinderfeestje en zij mij een bericht stuurde 'Ik ben te laat voor school, neem jij kind x voor een half uurtje mee?'

Oké nou dat zijn mijn frustraties dus. Heb jij niks aan.


Jeetje Gijs, wat ontzettend vervelend! Hoe ga jij daar mee om?
Volgende

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers