Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Vraag ivm nagelsalon.

<<

caribbeanlover

Bericht 07 Apr 2017 16:39

Vraag ivm nagelsalon.

Ik ben er nog nooit geweest. Als de nagels van mijn vingers lang zijn dan heb ik daar een apparaat voor waar je verschillende opzetstukken op kan zetten. Voor mijn handen vind ik het niet zo nodig, maar wie weet ooit.

Mijn teennagels zijn echt een ramp. Zelf lakken ziet er niet uit en verder dan ze knippen doe ik niet. Al die celebs gaan naar zo'n salon voor een manipedi dat noemen ze zo.

Ik vraag me af of het is qua hygiene. Ze reinigen je nagels natuurlijk, maar ja 100% bacterie vrij zijn ze nooit. Als ze ze dan lakken is dat zelfde kwastje gebruikt voor andermans nagels.

Hoe moet ik dat zien? Heb echt geen idee nl.
<<

Anoniem192

Bericht 07 Apr 2017 16:40

Re: Vraag ivm nagelsalon.

Als je gewoon naar een normaal en goed bedrijf gaat is dat gewoon hygiënisch geregeld allemaal.
<<

caribbeanlover

Bericht 07 Apr 2017 17:45

Re: Vraag ivm nagelsalon.

Pippa schreef:Als je gewoon naar een normaal en goed bedrijf gaat is dat gewoon hygiënisch geregeld allemaal.


Hoe kom ik erachter of het een gerenommeerd bedrijf is? Moeten ze een bepaald logo op de deur hebben? Hoe zit het dan met lakken?
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3743

Geregistreerd: 22 Feb 2015 14:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 07 Apr 2017 18:11

Re: Vraag ivm nagelsalon.

Ik ga vaak naar een nagelsalon, nagels worden gelakt met hetzelfde kwastje, dat kan niet anders. Maar ze doen geen mensen met schimmelnagels en de nagels worden eerst gereinigd. Of je dat prettig vind moet je voor jezelf bedenken.
If you never try, you'll never know!
<<

Anoniem237

Bericht 07 Apr 2017 19:15

Re: Vraag ivm nagelsalon.

Ik ben zelf nagelstyliste en werk heel hygiënisch. Elke klant krijgt een nieuwe vijlen set, alles wordt ontsmet en schimmels worden zeker niet overgebracht naar andere klanten. Ook niet naar mijzelf want ik draag altijd handschoentjes. De kwastjes van nagellak worden nadien altijd schoongemaakt aangezien het kwastje wel opnieuw gebruikt wordt.
<<

Elle123

Bericht 08 Apr 2017 09:32

Re: Vraag ivm nagelsalon.

Manipedi is toch vingers (manicure) en tenen (pedicure)?
Maar ik denk dat je nergens je nagels kunt laten lakken met kwastjes die nog geen andere nagels hebben gelakt. Dan zouden ze elk potje na een keer gebruiken weg moeten gooien (want de bacteriën komen ook in het flesje terecht).
Ik heb er nog nooit zo over nagedacht eigenlijk. Ook nog nooit iets opgelopen hoor. Ik neem aan dat ze inderdaad geen "zieke" nagels gaan lakken.
<<

ChiQ

Major Yipyapper

Berichten: 3769

Geregistreerd: 24 Jun 2016 15:43

Bericht 08 Apr 2017 09:38

Re: Vraag ivm nagelsalon.

Ik ga altijd naar Soap. Er zat een vrouw naast me met zieke nagels, de meiden die werkten zeiden tegen haar dat ze een lakje kon kopen (nieuwe lakjes hadden ze staan) want anders gingen ze niet lakken. Vrouw was toch een beetje pissig, hebben ze het toch gelakt :nopompom: maar ja nadat ik dat zag, neem ik gewoon mijn eigen lak mee. Ik vertrouw het niet anders. Ben als de doooood voor schimmelnagels.
<<

caribbeanlover

Bericht 08 Apr 2017 12:57

Re: Vraag ivm nagelsalon.

ChiQ schreef:Ik ga altijd naar Soap. Er zat een vrouw naast me met zieke nagels, de meiden die werkten zeiden tegen haar dat ze een lakje kon kopen (nieuwe lakjes hadden ze staan) want anders gingen ze niet lakken. Vrouw was toch een beetje pissig, hebben ze het toch gelakt :nopompom: maar ja nadat ik dat zag, neem ik gewoon mijn eigen lak mee. Ik vertrouw het niet anders. Ben als de doooood voor schimmelnagels.Daar zat ik ook aan te denken om zelf lak mee te nemen heb er toch genoeg.
<<

Spencer

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10562

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Bericht 21 Apr 2017 17:28

Re: Vraag ivm nagelsalon.

Ik ga altijd naar zo'n Chinees vrouwtje. Heb er nooit over nagedacht tot nu. He bah straks zitten er poep bacteriën ofzo op m'n nagels. Ieuw.
R. 2013
D. 2016
<<

caribbeanlover

Bericht 21 Apr 2017 20:02

Re: Vraag ivm nagelsalon.

[quote="Spencer"]Ik ga altijd naar zo'n Chinees vrouwtje. Heb er nooit over nagedacht tot nu. He bah straks zitten er poep bacteriën ofzo op m'n nagels. Ieuw

:no:

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron