Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Vraag ivm nagelsalon.

07 Apr 2017 16:39

Ik ben er nog nooit geweest. Als de nagels van mijn vingers lang zijn dan heb ik daar een apparaat voor waar je verschillende opzetstukken op kan zetten. Voor mijn handen vind ik het niet zo nodig, maar wie weet ooit.

Mijn teennagels zijn echt een ramp. Zelf lakken ziet er niet uit en verder dan ze knippen doe ik niet. Al die celebs gaan naar zo'n salon voor een manipedi dat noemen ze zo.

Ik vraag me af of het is qua hygiene. Ze reinigen je nagels natuurlijk, maar ja 100% bacterie vrij zijn ze nooit. Als ze ze dan lakken is dat zelfde kwastje gebruikt voor andermans nagels.

Hoe moet ik dat zien? Heb echt geen idee nl.

Re: Vraag ivm nagelsalon.

07 Apr 2017 16:40

Als je gewoon naar een normaal en goed bedrijf gaat is dat gewoon hygiënisch geregeld allemaal.

Re: Vraag ivm nagelsalon.

07 Apr 2017 17:45

Pippa schreef:Als je gewoon naar een normaal en goed bedrijf gaat is dat gewoon hygiënisch geregeld allemaal.


Hoe kom ik erachter of het een gerenommeerd bedrijf is? Moeten ze een bepaald logo op de deur hebben? Hoe zit het dan met lakken?

Re: Vraag ivm nagelsalon.

07 Apr 2017 18:11

Ik ga vaak naar een nagelsalon, nagels worden gelakt met hetzelfde kwastje, dat kan niet anders. Maar ze doen geen mensen met schimmelnagels en de nagels worden eerst gereinigd. Of je dat prettig vind moet je voor jezelf bedenken.

Re: Vraag ivm nagelsalon.

07 Apr 2017 19:15

Ik ben zelf nagelstyliste en werk heel hygiënisch. Elke klant krijgt een nieuwe vijlen set, alles wordt ontsmet en schimmels worden zeker niet overgebracht naar andere klanten. Ook niet naar mijzelf want ik draag altijd handschoentjes. De kwastjes van nagellak worden nadien altijd schoongemaakt aangezien het kwastje wel opnieuw gebruikt wordt.

Re: Vraag ivm nagelsalon.

08 Apr 2017 09:32

Manipedi is toch vingers (manicure) en tenen (pedicure)?
Maar ik denk dat je nergens je nagels kunt laten lakken met kwastjes die nog geen andere nagels hebben gelakt. Dan zouden ze elk potje na een keer gebruiken weg moeten gooien (want de bacteriën komen ook in het flesje terecht).
Ik heb er nog nooit zo over nagedacht eigenlijk. Ook nog nooit iets opgelopen hoor. Ik neem aan dat ze inderdaad geen "zieke" nagels gaan lakken.

Re: Vraag ivm nagelsalon.

08 Apr 2017 09:38

Ik ga altijd naar Soap. Er zat een vrouw naast me met zieke nagels, de meiden die werkten zeiden tegen haar dat ze een lakje kon kopen (nieuwe lakjes hadden ze staan) want anders gingen ze niet lakken. Vrouw was toch een beetje pissig, hebben ze het toch gelakt :nopompom: maar ja nadat ik dat zag, neem ik gewoon mijn eigen lak mee. Ik vertrouw het niet anders. Ben als de doooood voor schimmelnagels.

Re: Vraag ivm nagelsalon.

08 Apr 2017 12:57

ChiQ schreef:Ik ga altijd naar Soap. Er zat een vrouw naast me met zieke nagels, de meiden die werkten zeiden tegen haar dat ze een lakje kon kopen (nieuwe lakjes hadden ze staan) want anders gingen ze niet lakken. Vrouw was toch een beetje pissig, hebben ze het toch gelakt :nopompom: maar ja nadat ik dat zag, neem ik gewoon mijn eigen lak mee. Ik vertrouw het niet anders. Ben als de doooood voor schimmelnagels.Daar zat ik ook aan te denken om zelf lak mee te nemen heb er toch genoeg.

Re: Vraag ivm nagelsalon.

21 Apr 2017 17:28

Ik ga altijd naar zo'n Chinees vrouwtje. Heb er nooit over nagedacht tot nu. He bah straks zitten er poep bacteriën ofzo op m'n nagels. Ieuw.

Re: Vraag ivm nagelsalon.

21 Apr 2017 20:02

[quote="Spencer"]Ik ga altijd naar zo'n Chinees vrouwtje. Heb er nooit over nagedacht tot nu. He bah straks zitten er poep bacteriën ofzo op m'n nagels. Ieuw

:no:
Plaats een reactie