Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Voorjaar 2014 mama's

<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 06 Feb 2014 15:09

Re: Voorjaar 2014 mama's

Haha. Inderdaad. Ik sta gewoon bovenaan! Ik denk dat het eerder dan 1 maart wordt.. :yes:
Afbeelding
Afbeelding
<<

Patsy

Bericht 06 Feb 2014 16:52

Re: Voorjaar 2014 mama's

Appeltje, sterkte met je oom!

Lindsya, hopelijk draait de kleine nog.


Echo, ik krijg nog een liggingsecho rond de 36 weken. Dat is bij de verloskundigenpraktijk waar ik zit standaard.

Het gaat nu echt snel, nog even en de eerste van ons bevalt!
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 07 Feb 2014 09:32

Re: Voorjaar 2014 mama's

O, ik sta gewoon tweede... :eyes: Gaat allemaal veel te snel...

Ik ga voor 1 maart. Vorig jaar was dat een geheel nieuw begin voor mijn man en mij... Mooie datum! (en ik heb nog ff :smile: Ben echt nog niet klaar met zwangeren...)
Afbeelding

Afbeelding
<<

Patsy

Bericht 07 Feb 2014 09:35

Re: Voorjaar 2014 mama's

In onze vriendengroep is een ware babyboom gaande. Vannacht is een vriendin van ons bevallen. Nu is er nog maar 1 zwangere... Ik! Dat maakt het nog een beetje spannender.
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 07 Feb 2014 10:03

Re: Voorjaar 2014 mama's

Ik ga weer veel meer meeschrijven! Na vanavond (moet tot 20.00 werken) heb ik verlof, ik heb gisteren al een taartje gekocht om het te vieren haha.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Patsy

Bericht 07 Feb 2014 10:06

Re: Voorjaar 2014 mama's

Fijn dat je bijna verlof hebt, succes met het aftellen van de uren.
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 07 Feb 2014 10:08

Re: Voorjaar 2014 mama's

Shyyyyyyyyy!!!!! Jij ook al verlof!!! Super SUPER fijn! Fijne dag!

Ik heb met wat mama's van dit forum afgesproken hier in de buurt bij een binnenspeeltuin... Was echt beroerd gisteravond, maar goed, nu gaat het wel weer redelijk... Vind het zo sneu voor L en het is waarschijnlijk mijn laatste echte uitje buiten het dorp... De rest van de dag ga ik in ieder geval echt NIKS doen...
Afbeelding

Afbeelding
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4038

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 07 Feb 2014 10:14

Re: Voorjaar 2014 mama's

Lekker Shy!! En geniet maar van je taart! Die heb je wel verdient!

Snoezel: Klinkt gezellig, dan maar wat vermoeider 's avonds, toch?
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 07 Feb 2014 10:42

Re: Voorjaar 2014 mama's

snoezel schreef:Shyyyyyyyyy!!!!! Jij ook al verlof!!! Super SUPER fijn! Fijne dag!

Ik heb met wat mama's van dit forum afgesproken hier in de buurt bij een binnenspeeltuin... Was echt beroerd gisteravond, maar goed, nu gaat het wel weer redelijk... Vind het zo sneu voor L en het is waarschijnlijk mijn laatste echte uitje buiten het dorp... De rest van de dag ga ik in ieder geval echt NIKS doen...

Dank je wel! :smile:
Het kan mij ook lekker niks schelen dat ik tot 20.00 moet en pas om 21.30 thuis ben, hierna lekker genieten :P

Veel plezier met spelen met L en de andere kindjes :D
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem 82

Bericht 08 Feb 2014 00:09

Re: Voorjaar 2014 mama's

Snoezel: Ik ben ook heel benieuwd naar de foto's van de shoot! Heb de onbewerkte foto's al gezien en die zijn al prachtig. Mijn vriend heeft de cd met foto's opgehaald, maar nu kan ik mijn externe cd apparaat niet vinden (werk vanaf een minilaptop)! Die gebruik ik bijna niet, dus zal nog wel op zolder liggen sinds de verhuizing.. Ga morgen even bij mijn moeder kijken op de computer en dat apparaat zoeken. Hopelijk daalt jullie kleine toch nog in! En leuk dat je je man verrast hebt, wat vond hij ervan? En was het leuk bij je oma? En de binnenspeeltuin was vast een succes? Leuk dat je toch nog wat dingen hebt kunnen ondernemen voordat je meer in de buurt van huis moet blijven!

Eppie: Ik wil de gipsbuik aan de muur hangen in de slaapkamer. Daar hangt die van mijn dochtertje ook al. Die is nog gewoon wit, misschien wil ik ze dan ooit nog eens bewerken. Maar daar twijfel ik nog teveel over, want als je ze te druk maakt dan vind ik het toch wat minder mooi dan gewoon 'puur' en wit. Wat het kamertje betreft, dat is hier al een aantal weken klaar. Alleen nog het gordijn, dat is besteld en inmiddels onderweg heb ik begrepen. Maar wij hoefden niet zo ingrijpend te verbouwen verder. Kan me wel voorstellen dat jullie er even ruzie over hebben gehad, als jullie er allebei anders over denken en er ook nog tijdsdruk bij komt kijken. Wel vervelend! Qua fotoshoot dacht ik dat degene bij wie ik heb heb gedaan adviseerde tussen de 30 en 35 weken. Ook met het risico op te vroeg bevallen, dat had ze al een aantal keer meegemaakt en dan kon er geen shoot meer plaatsvinden. Ik heb het toevallig vorige week laten doen dan, met 34 weken. Het geboortekaartje hebben wij van baby-cards.nl, daar staan een hoop kaartjes op die je grotendeels nog naar eigen smaak kunt aanpassen. Dat hebben wij ook gedaan, en zijn er heel tevreden mee. Fijn dat de onrust wat betreft het hartje nu weg is, kun je weer opgelucht verder!

Mikado: Ik heb de shoot met precies 34 weken gehad. Het lukt me inmiddels wel een klein beetje om wat meer rust te nemen, en we hebben nu ook wat momenten geregeld dat dochter bijvoorbeeld een paar uurtjes bij opa/oma is of met iemand anders van de familie wat leuks gaat doen. Dan ga ik meestal naar bed. Al wil ik het niet teveel doen, want het moet ook wel leuk blijven voor haar. Leuk dat je naar de 9 maandenbeurs gaat! Dat wakker worden van maagzuur is heel herkenbaar, al heb ik het gelukkig niet meer elke nacht. Ik ben ook niet dol op bloedprikken, maar gelukkig gaat het wel zo lang ik niet kijk naar wat ze aan het doen zijn. Anders word ik ook draaierig. Ik krijg inderdaad nog echo's trouwens. Met 30 weken nog eentje gehad, die is hier bij de gynaecoloog standaard. Maar krijg er volgende week met 35 weken weer eentje, omdat meneer een beetje groot lijkt te zijn, en ze willen even kijken of hij zo hard doorgroeit of dat het al wat meer gestabiliseerd is.

Dolfijntje: Mooi dat je verlof tot nu toe goed bevalt! Gelijk al een hoop gedaan lees ik alweer! Hoe was de echo? Vervelend dat je verkouden bent! Ik ben helaas ook de pineut, ben zelden verkouden, maar dit keer heb ik het ook te pakken. Net als vriend en dochter trouwens, we steken elkaar allemaal aan hier. Zou je een borstvoedingcursus aanraden? Ik twijfel nog steeds of ik wil gaan, wil wel borstvoeding gaan geven. De infoavond van het ziekenhuis was interessanter dan ik dacht, want ten opzichte van 3 jaar terug zijn er toch dingen positief veranderd!

Appeltje: De foto's zijn erg mooi geworden, en ben erg blij dat we dit hebben gedaan! Leuk om te bekijken en om te bewaren voor later. Ojee, toch even teruggefloten door je lichaam en de vk. Hoe gaat het nu? Pas een beetje op jezelf hoor! Sterkte met je oom, is er al meer nieuws?

Solei: Bedankt voor de tip over de pepermunt! De laatste dagen gaat het beter qua maagzuur, maar als het weer erger wordt dan weet ik wat ik ga eten ;) Fijn dat je nu rustig aan kunt doen! Je hebt van kruidvat ook nog een babytas dacht ik, al heb ik die zelf niet aangevraagd (ga gelijk eens kijken of dat nog kan). En we kunnen inderdaad al gaan aftellen allemaal, spannend!!

Lindsya: Is het nog gelukt met de vluchtkoffer en de laatste was? En hoe gaat het nu? Fijn dat je controles goed waren, en hopelijk gaat de baby nog op tijd goed liggen!

Shy: Je verlof is nu ingegaan dus, lekker!!

Hier is de kraamzorg geweest voor de intake, stelde net als vorige keer eigenlijk niet veel voor. Vond het zelfs al apart dat ze weer aan huis kwamen, je hoort dat veel organisaties het bij de tweede telefonisch doen. Maargoed, het hoort erbij en ook dat hebben we maar weer vast geregeld. Vond het ook wel gek dat ze de eerste keer het kamertje niet eens hoefden te zien, en nu wilden ze dat wel. Nou prima, ik show hem graag, haha!

Ook de infoavond van het ziekenhuis gehad. Veel wist ik nog van de vorige keer, maar mijn vriend wilde natuurlijk toch graag gaan omdat het voor hem de eerste keer is. En ik wilde ook best weer gaan, aangezien het nu een geboortecentrum geworden is in het ziekenhuis en er vast dingen veranderd zijn. Gelukkig is dat ook zo, in positieve zin zijn er dingen veranderd. Zo hoeven moeder en kind veel minder snel gescheiden te worden, zelfs als het kindje zorg nodig heeft of bij een keizersnede is het niet direct nodig dat je wordt gescheiden. Alleen in ernstigere gevallen, maar dat snap ik ook wel.

Hier nog even een foto van de fotoshoot om te showen! De rest moet ik nog bekijken, maar ik werk vanaf een minilaptop en mijn externe cd apparaat is denk ik nog tussen verhuisspullen op zolder.. Morgen gelijk even bij mijn moeder op de computer kijken en mijn apparaat opduiken! Deze had ik in elk geval van de week al gekregen van de fotografe:
Afbeelding
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 08 Feb 2014 13:19

Re: Voorjaar 2014 mama's

Goedemorgen,

Gisteren de groei echo gehad. De kleine is klein maar dat is geen nieuws, maar lig met sommige dingen op de lijn en met andere net iets onder maar niet heel veel en met zijn hoofdje lig die net iets boven de lijn, dus van alles wat maar het is niet echt een ramp. Hij lag wel weer netjes met koppie naar beneden dus de verloskundige heeft het verkeerd gevoeld of hij is weer gaan draaien.

Roze, mooie foto. Zo'n foto durf ik niet te maken want ik heb een zebra pad op mijn buik. Ik wil wel foto's maken maar gewoon kleren aan. Kom je in D. bevallen niet in Z.? Ik ga daar ook bevallen in het nieuwe geboorte centrum, de kamers zijn er wel een stuk op vooruit gegaan vind ik.
Mijn vluchtkoffer is klaar alleen wat badprodukten erin voor mezelf en hij kan dicht. Nog steeds veel pijn maar daar is helaas niks aan te doen, nog een paar weekjes en dan is het over.

Snoezel, hoe was het met de andere forum moeders en kids?

Groetjes
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 08 Feb 2014 19:50

Re: Voorjaar 2014 mama's

Wat ik nou weer heb... :palm: Moet echt even klagen, sorry...

Donderdag met L naar mijn oma geweest, die woont ongeveer aan de andere kant van het land, dus hele dag weg geweest... Donderdagavond ineens al kotsmisselijk, toen vroeg naar bed gegaan, vrijdag ging het wel weer. Vrijdagochtend dan met wat meiden naar die binnenspeeltuin. Erg grappig en vooral al die kindjes te zien. Ik was enorm trots op L die gewoon heel vrij in het rond liep vanaf het begin en ook uit zichzelf enge dingen ging doen. Normaal is het vaak een verlegen en heel onzeker meisje, dus ik vond het prachtig om te zien...

Vannacht was mn man weg, eerst 3 uur als een blok geslapen... Ik werd wakker en dacht nog- so, dat was lekker! Ok, gedroomd dat ik vandaag zou bevallen (stressssssss), maar verder als een blok. Ja, de rest van de nacht was drama en s ochtends werd ik uiteindelijk hondsberoerd wakker... Jeetje, wat was ik misselijk! Opeens zag ik die emmer staan en viel het kwartje dat ik dat bij mij dochter ook heb gehad. Toen had ik ook standaard een emmertje naast mijn bed. Opeens dacht ik- wacht, weinig ruimte van binnen (kind is natuurlijk niet ingedaald, dus nog minder ruimte), je hoort vaak over maagzuur ed... Maar ik eigenlijk geen zuur of branderig gevoel ofzo... Lees ik wel overal.
Ik in ieder geval hondsberoerd geweest de hele dag, en ook overgegeven. Toen ging het tijdelijk wel wat beter. Meteen mijn ziekenhuistas gepakt. Die was totaal nog niet klaar: ik moest nog de babykleertjes wassen (had ik gister gedaan), en ik had bij de h&m (lang leve de lange en onduidelijke levertijden) voor mezelf wat relaxte kleren besteld, zodat ik niet in mijn roze über-charmante pyjamabroek met rendieren in het ziekenhuis hoef rond te lopen of na de bevalling bij bezoek. Ik kreeg vandaag echt zo'n rotgevoel dat die koffer nog niet klaar was. Dus meteen lijstje afgewerkt toen ik me heeelll even goed voelde en staat klaar... Nu weer beroerd in bed, ik voel me echt niet goed...
Mijn man was super lief voor me, deed alles, haalde alles... :heart: Hij zou vanaaf naar vrienden gaan, gaat nu wat later zodat hij eerst L op bed kan leggen. Verder kan hij toch niks voor me doen, dus gezegd dat hij gewoon moet gaan. Als er iets is kan ik toch bellen...

Stiekem knijp ik m toch een beetje, en hoop ik dat ik gewoon een griepje ofzo heb... Maar damn, wat voel ik me beroerd...
Afbeelding

Afbeelding
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 10 Feb 2014 09:51

Re: Voorjaar 2014 mama's

De laatste loodjes hebben ze het over. Ik weet nu wel waar ze ht over hebben: wat een rot nacht achter de rug. Ik heb al sinds vrijdag dat het "rommelt" in mijn buik. Veel diarree en een buikgriep achtig gevoel. Vannacht heel erg benauwd tijdens het slapen, alsof je zuurstof tekort komt en ook weer een buikgriepachtig gevoel of een soort hongergevoel. Naar beneden geweest voor een banaan, maar dit hielp niets. Om 6 uur uiteindelijk weer in slaap gevallen. Bleh wat voel ik mij lamlendig. ''t kan natuurlijk echt een griepje zijn, maar ze zeggen ook wel dat t een teken kan zijn dat de bevalling er aan zit te komen.

Afgelopen vrijdag de liggingsecho gehad. Stelde eigenlijk weinig voor: je zag bijna niets meer. Ze heeft het hoofdje, buikje en de beentjes op gemeten om te kijken of deze goed op schema liggen qua groei. Hoofdje was iets kleiner dan gemiddeld, buikje en beentje weer iets groter en langer dan gemiddeld. We gaan het zien. Ze schat hem ongeveer op 3500/3600 gram. Ze kon ook al zien dat hij haartjes op zijn hoofdje heeft :):) :heart:

@ Snoezel: jij ook al dus. Hopelijk voel je je snel weer beter. Hoe is het nu met je ?
Hoe was het dagje uit met de forummeiden?

@ Lindsya: Fijn dat hij weer netjes met zijn hoofdje naar beneden ligt! En het zijn maar metingen. De Vk zei vrijdag ook tegen ons dat de volgende keer bij het meten weer anders kan zijn. Het gaat om mm.

@ Roze: mooi foto!

@ Shy: geniet van je verlof! Was het taartje lekker? :)

@ Katrien: leuk dat er in jullie omgeving zoveel zwanger zijn/kindje hebben gekregen. Alleen maar leuk om straks met de kleintjes af te spreken.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 13 Feb 2014 10:53

Re: Voorjaar 2014 mama's

Goedemorgen,

Wat is het rustig hier. Iedereen druk bezig met de kamertjes en alles.
Vandaag komt de kraamzorg, even praten betreft de borstvoeding en hoeveel uur ze gaat komen. Gelukkig is alles nu klaar, zelf de koffer van mijn zoontje heb ik voor de zekerheid klaar staan want je weet natuurlijk nooit wanneer het gaat beginnen. Het bedje moet ik alleen nog opmaken maar dat doe ik over een paar weken. Ik ben maandag alweer 35 weken wat gaat het snel. Ik merk nu wel dat ik graag wil dat de kleine uk gaat komen, ben echt nieuwsgierig naar hem en mijn zoontje helemaal. Nog een paar weekjes.

Dolfijntje, klinkt ook een beetje als de griep. Ik heb het ook benauwd maar ik ben een beetje verkouden dus ik hou het maar op de verkoudheid. Het zijn inderdaad maar metingen, elke keer is er wel iets nieuws bij de metingen. Lief dat de kleine uk haartjes heeft.

All, hoe is het met iedereen?

Groetjes
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 13 Feb 2014 12:32

Re: Voorjaar 2014 mama's

Ik kom me weer even melden :)

Afgelopen maandag de 37weken grens voorbij, ze mag komen! Nou ja, eigenlijk voor mijn planning nog niet, maar ach... :smile:

Afgelopen zaterdag was ik dus echt beroerd, s avonds alweer wat beter... Om 23:00uur: "mamaaaaaaaa Ik heb beetje gespuugd (niks te zien verder, dus dacht nog- zal wel droom geweest zijn omdat ze mij had meegekregen die dag..). Om 1:00uur "Mammm... *kots*". Was dus duidelijk een virus en stiekem was ik daar heeelll blij mee. Was overigens snel weer voorbij, want ik heb t maar een dag gehad en L is na haar gepoetst te hebben en een half uurtje bij ons op bed gezeten te hebben weer gewoon gaan slapen en kwam weer zingend haar bed uit...

Maandag controle bij vk gehad. Weer lage bloeddruk en Puck niet ingedaald... Tja, what's new. Nu dus in en om huis, maar daar was ik al op ingesteld. Prima. Nu dus lekker in huis poetsen en met L tutten. Mijn to-do-lijstje wordt langzaamaan steeds korter :smile: Ik voel me verder helemaal top, dus ren enthousiast in het rond...

Verder eigenlijk weinig te melden... :eyes:
Afbeelding

Afbeelding
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 13 Feb 2014 16:11

Re: Voorjaar 2014 mama's

Pff heel verhaal getypt ineens alles weg! Verdorie haha

Snoezel wat fijn dat je je weer helemaal goed voelt! Het is natuurlijk erg fijn dat je optimaal kan genieten de laatste paar weekjes.

Lindsya Ik ben ook erg benieuwd naar uk, zo benieuwd hoe ze eruit ziet. Hoe alles zal zijn, en vooral wat haar broer ervan vind.

Dolfijntje taartje was behoorlijk lekker! Ik was achteraf blij dat ik hem donderdag al had meegenomen, vrijdag zou ik dat niet gered hebben met al die prullen en spullen die mee moesten. Bos bloemen, vaasje met bloemetjes en een nieuwe nijn voor ukkie.

Ik moet nog erg wennen dat ik niks hoef, gister en vandaag is zoontje naar gastouder en dat blijft voorlopig zo.
Gister zat ik om 10.00 al in de tram naar Utrecht, vandaag werd ik om 11.45 wakker haha.
Trouwens lekker geshopt voor de kindjes, ze hebben erg veel in de sale van lief! Bonnetjes met 20% en 15% korting deze week bij v&d dus ik ging even los. Werd er helemaal blij van, voor mijzelf niks gekocht maar dat maakt dan niet uit haha.

Ik heb vanavond de liggingsecho, ben benieuwd! We gaan om 19.30 dus zoontje mag lang opblijven haha. Vond het wel leuk dat mijn man ook mee zou gaan, kan hij haar ook weer even een beetje zien.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 13 Feb 2014 16:51

Re: Voorjaar 2014 mama's

Goedemiddag,

De kraamzorg is maar een halfuurtje geweest. Goed gesprek gehad over de borstvoeding en ik krijg nu 49 uur zorg. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel veel vind maar we moeten even zien hoe het loopt met de borstvoeding. Gelijk via het kraambureau bedverhogers en een ruggensteun besteld, komen ze dinsdag bezorgen dus dat is wel handig. Dat wilde ik vorige week zelf gaan halen bij een organisatie maar dat hoef niet meer.

Shy, lekker he dat verlof niks hoeven te doen. Goed dat je lijstje steeds korter wordt. Ik ben ook benieuwd hoe zijn groter broer op de kleine gaat reageren. Ik weet wel zeker heel goed, hij roept elke dag tegen mijn buik "komt er nou eens uit broertje" Maar toch hoe het is met twee kindjes dadelijk, heel spannend en het is voor mij ook een tijdje geleden weer een baby.

Snoezel, ja er heerst een virus. Mijn zoontje is ook al ziek geweest. Hopelijk wordt die niet ziek in de vakantie want die krijg die morgen. Nog drie weekjes voor jou, spannend. Balen dat Puck nog steeds niet gedaald is.

Groetjes
<<

Eppie

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 441

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:56

Bericht 17 Feb 2014 14:18

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hoi dames.
Mijn verlof is ook aangebroken. Ik wascer ook echt aan toe. Die late diensten vielen me zwaar. Ik ben ook nog een week ziek geweest. Nu gelukkug weer helemaal fit. We hebben een weekendje weg geboekt. Er fijn nog even tussenuit met zn tweeën. Het kamertje is ook zo goed als klaar. Alleen de aankleding moet nog. Ik heb me er erg druk om gemaakt en nu is het ineens klaar op de laatste dingen na.
Afbeelding

Snoezel ik zag je buikfoto is het andere topic. Bijzonder om te zien hoe hoog ze nog zit. Maakt je kindje al aanstalten tot indalen?

Shy ook heerlijk verlof! Ik ben weleens vaker een week roostervrij, dus ik denk dat het nog even moet inzinken.

Lindsya volgens mij is 49 uur standaard voor kraamzorg. Wij krijgen dat ook. Ons is wel verteld dat we het naar wens mochten indelen over het aantal dagen.

Vanavond weer cursus en morgen de bavalling bespreken met de verloskundige
.
Afbeelding
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 17 Feb 2014 14:33

Re: Voorjaar 2014 mama's

Lindsya: hoe oud is je zoontje? Leuk dat hij dat zegt, kom er nou uit haha.
Ja ik ben vooral benieuwd wat mijn zoontje er van vind.

Eppie: lekker hè verlof, geniet er maar lekker van dat jullie nog even eruit gaan!
Toen ik mijn laatste dag had gewerkt was ik toch ook wel erg blij dat mijn verlof begon hoor, van te voren dacht ik ik werk zo lang mogelijk door. Maar hoe het nu is, is het eigenlijk wel helemaal prima.

Leuk dat het kamertje zo goed als af is! Wat een fijn gevoel is dat hè, hoe vaak ik wel niet tegen mijn man heb lopen zeuren :smile: hij werd er ziek van haha.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 17 Feb 2014 14:37

Re: Voorjaar 2014 mama's

Leuk kamertje, Eppie! Lekker verlof, geniet ervan! Wat fijn dat jullie nog een weekendje weggaan samen!

Ik ben nu echt aan het wachten op de bevalling. Elk krampje denk ik zal het begonnen zijn...Maar t blijft rustig. Ben zo benieuwd wanneer hij gaat komen. En ik besef het nog steeds niet dat ik straks moeder ben. Hebben jullie dat besef al?
Ik vermaak me verder op zich prima. Door de weeks vrij zijn bevalt mij beter dan in het weekend. A.s. donderdag heb ik een rondleiding bij een kinderdagverblijf. Ben heel benieuwd! Zag er goed uit op de website.

Gister (echt iets voor de zondag, blijf een hekel hebben aan de zondag) de adressen op de enveloppen geschreven voor de kaartjes straks. Ook de geboortezegels al opgeplakt. Verder hoef ik helemaal niets meer te doen wat betreft het kamertje, kleertjes wassen enzo. Hij mag wel komen. Ook mijn vriend is er helemaal klaar voor. Hij is ook echt "zwanger". Normaal gesproken doet hij nooit iets aan Valentijn, maar donderdag kwam hij aan met een cadeautje en vrijdagochtend kreeg ik ontbijt op bed. Wist niet wat mij overkwam. Super leuk natuurlijk.

Ik zweet trouwens als een rund. Ik krijg af en toe van die zweetaanvallen en heb het niet snel koud in ieder geval. Ook 's nachts zweet ik af en toe. Gelukkig niet elke nacht.

Fijne middag nog. Ben heel benieuwd wie er het eerst gaat bevallen :). Kan bij mij net zo goed nog 4 weken duren (niet dat ik dat hoop).
Afbeelding
Afbeelding
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 17 Feb 2014 14:45

Re: Voorjaar 2014 mama's

Dolfijntje: ik heb er 'last' van dat ik mij gewoon nog totaal niet kan indenken dat we straks een gezin zijn met twee kindjes. Vind het best raar, nee behoorlijk raar! Haha.

Oh als ik jou was zou ik lekker niet gaan zitten wachten, bij de eerste ben ik bevallen met 41+1 als ik al die tijd was gaan wachten dan was ik gillend gek geworden. Gewoon de vluchttas altijd mee in de auto en lekker erop uit (niet al te ver uit de richting hoor maar toch)

Gaan er trouwens nog meiden naar de negen maanden beurs? Ik ga zaterdag met een vriendin, ben benieuwd!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 17 Feb 2014 14:53

Re: Voorjaar 2014 mama's

Ik wilde ook naar de 9maandenbeurs, maar toch besloten niet te gaan omdat het steeds dichterbij komt.
Ik wacht wel, maar vermaak mij op zich best prima hoor. Doe lekker rustig aan.

Ik neem trouwens mijn vluchtkoffer niet mee als ik wegga. Zou dat moeten? Lees daar helemaal niets over. En je bent ook zo weer thuis als je niet te ver gaat.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Patsy

Bericht 17 Feb 2014 15:09

Re: Voorjaar 2014 mama's

Lindsya, wij krijgen ook 49 uur aan kraamzorg. Mochten we het echt te veel of te weinig vinden dan kunnen we het nog aanpassen werd ons verteld. Ik wacht eerst af hoe het allemaal gaat na de bevalling, dan kunnen we hetnaltijd nog aanpassen.

Eppie, lekker dat je verlof nu begonnen is. En fijn dat het kamertje af is. Lekker dat jullie nog even weggaan samen, waar gaan jullie naartoe?

Dolfijntje, wat lief van je vriend zeg! Ik besef ook nog niet dat ik straks moeder ben, hoewel het wel steeds echter wordt nu het kamertje af is.

All, ik had vorige week een beetje een baal-week. Ik sliep erg slecht, had last van mijn rug en heupen en was er heel erg klaar mee dat mijn lijf minder snel kan dan mijn hoofd. Ik heb een avond tegen mijn man aan kunnen zeuren en een paar nachten goed geslapen en nu voel ik me een stuk beter.

Reageert jullie baby ook op voedsel? Ik had gisteren een milkshake en iedere keer nadat ik een paar slokken gehad had werd de baby heel druk, ik denk door de kou. Het was heel grappig om te voelen.

Vrijdag hebben we de liggingsecho. Ik ben heel erg nieuwsgierig hoe de kleine ligt en of hij/zij is ingedaald.
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 17 Feb 2014 15:18

Re: Voorjaar 2014 mama's

dolfijntje24 schreef:Ik wilde ook naar de 9maandenbeurs, maar toch besloten niet te gaan omdat het steeds dichterbij komt.
Ik wacht wel, maar vermaak mij op zich best prima hoor. Doe lekker rustig aan.

Ik neem trouwens mijn vluchtkoffer niet mee als ik wegga. Zou dat moeten? Lees daar helemaal niets over. En je bent ook zo weer thuis als je niet te ver gaat.


Wij hadden hem vanaf de 37e week standaard in de auto liggen, in dat geval gelijk door naar het ziekenhuis als dat zou moeten. Gaf mij in ieder geval een rustgevend gevoel

Ja precies als je je maar kan vermaken dat is fijn, anders zou het ook nog heel lang kunnen gaan duren.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 17 Feb 2014 15:27

Re: Voorjaar 2014 mama's

@ katrien:

Nee, niet dat ik weet. Heb er nog niet op gelet. Lijkt mij heel grappig idd als hij daar op reageert. Wat grappig zeg.
Veel plezier vrijdag! Je ziet niet meer zo heel veel, maar altijd leuk om je kleine weer te zien!
Afbeelding
Afbeelding
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers