Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Voorjaar 2014 mama's

<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3612

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 01 Apr 2014 10:13

Re: Voorjaar 2014 mama's

Gefeliciteerd Lies!
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1208

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 02 Apr 2014 12:44

Re: Voorjaar 2014 mama's

Gisteravond ben ik na een turbo bevalling van 2,5 uur bevallen van een gezonde zoon K.yan. K woog 3210 gram en is 50 cm lang, helemaal niet zo klein als ze dachten dus. Omdat het zo razendsnel ging ben ik wat bloed verloren, waardoor mijn ijzr wat te laag is. Hierdoor moet vannacht nog een nacht in het ziekenhuis blijven. K doet het verder helemaal goed. Bevallingsverhaal en foto volgen nog.
1 april 2014
31 juli 2017
<<

Mikado

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 870

Geregistreerd: 22 Sep 2013 19:25

Bericht 02 Apr 2014 12:57

Re: Voorjaar 2014 mama's

Gefeliciteerd Lies, leuke naam!

Appeltje, dat is snel gegaan! Wat fijn dat het toch nog zonder inleiding is gelukt. Hoop dat je snel weer wat aansterkt en dan samen lekker naar huis kunt. En de grootte/gewicht valt dus inderdaad mee!
2014 2016 2019
<<

Patsy

Bericht 02 Apr 2014 13:06

Re: Voorjaar 2014 mama's

Gefeliciteerd Lues!

Appeltje, gefeliciteerd! Wat een mooi gewicht en wat een snelle bevalling, ik ben benieuwd naar je verhaal. Fijn dat je toch niet ingeleid hoefde te worden. Hopelijk kun je snel naar huis.
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 02 Apr 2014 13:44

Re: Voorjaar 2014 mama's

Appeltje en Lies: gefeliciteerrd!!!!!!

Hier alles verder goed. M doet het super goed, vandaag bij het consultatiebureau geweest. Haar hoofdomtrek is iets boven gemiddeld, haar gewicht helemaal tegen de bovenste groeilijn (+2) en ze is qua lengte ook boven gemiddeld. Nou, prima toch? Wel heb ik vermoeden dat ze lactoseintollerant/koemelkallergie heeft, of in ieder geval heftig reageert op melkproducten die ik neem. Maar lastig, omdat het ook "gewoon" gezondheid kan zijn, of toeval van alle symptomen bij elkaar. Ik hou het in ieder geval in mijn achterhoofd.
Verder gaat het eigenlijk heel goed. Op en top geluk hier :thumbup: Mis alleen mijn man een beetje. M spookt elke avond tussen 19:00 (heerlijke tijd- precies de tijd dat we L naar bed brengen) en 23:00. Dus echt avonden samen zitten er helaas niet in... Ook heeft M laatste dagen dus veel last van haar buik tijdens/na voedingen en heeft daar vooral 's nachts last van. Zie ik meestal wel van tevoren aankomen, dus dan zeg ik tegen mijn man- slaap jij maar lekker op de bank. Als hij s nachts wakker wordt dan heeft hij altijd veel moeite om weer in slaap te komen. Wij hebben een heerlijke bank, dus daar slaapt hij goed op. Hij moet natuurlijk gewoon werken en om nou samen wakker te zijn is ook wat overdreven, dus dan maar zo... Maar echt gezellig is het niet (en heb last van mijn hormonen :^^: ), dus ja.. Mis m beetje... :heart:

Ja, wij duiken de tuin in... Heeerrrlijk weer!
Afbeelding

Afbeelding
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3792

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 02 Apr 2014 14:16

Re: Voorjaar 2014 mama's

Lies Gefeliciteerd!!

En Appeltje ook gefeliciteerd!! Wat een mooi gewicht joh! Fijn dat je niet ingeleid hoefde te worden, en wat hebben jullie dat trouwens snel gedaan!! 2,5 uur! Dat is idd turbo te noemen! Leuke, stoere naam ook! Spreek je het op z'n Engels of Nederlands uit?
(ik vind de datum trouwens ook wel erg leuk 1-4-14 Goed gepland :P )


Edit:
Snoezel: volgens mij ben je heerlijk aan het genieten! En je staat er zo lekker positief in, dat vind ik mooi!
Jammer dat ze wat krampje/koliekjes heeft, maar misschien dus iets waar je iets mee kan.
<<

Fauve

Major Yipyapper

Berichten: 2685

Geregistreerd: 02 Sep 2013 22:40

Bericht 02 Apr 2014 14:57

Re: Voorjaar 2014 mama's

Gefeliciteerd Lies en Appeltje!

@ appeltje: wat fijn dat ze het fout hadden (5 pond) en de kleine man gewoon ruim 6 pond is. Hoop dat je snel thuis mag genieten van het nieuwe kereltje.

@ All: ik ben nu aan de beurt met bevallen, ben er ook helemaaal klaar mee. Lopen doet pijn, opstaan doet pijn, liggen doet pijn en elke dag wordt zwaarder.

Morgen heb ik weer controle en hoop ik dat ze me meteen gaan strippen i.p.v. na het weekend, omdat ik na de 40 weken wordt overgedragen aan het ziekenhuis/de gyn.

Alle dingen die een bevalling zouden moeten opwekken heb ik al geprobeerd, maar helaas. De kleine is nog steeds niet helemaal ingedaald trouwens. Heb nog steeds een hoge buik, een soort bowlingbal onder mijn shirt.

Succes allemaal met de laatste loodjes!
04-2014
10-2015
<<

Eppie

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 441

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:56

Bericht 02 Apr 2014 16:03

Re: Voorjaar 2014 mama's

Appeltje en lies, ook hier gefeliciteerd!!

Snoezel, wat een heerlijk verhaal vanaf je roze wolk. Wel jammer dat je man en jij wat langs elkaar langs leven. Maar dat komt vast wel weer goed.

Milou, hopelijk wordt je deze week gestript. Ik herken je gevoel heel erg. Dezelfde klachten maar ook vocht wat ik vast houd. Ik kan nog wel genieten van de kleine frummel in mijn buik, maar van mij mag het wel beginnen. Ik wordt waarschijnlijk pas met 41 weken doorgestuurd. Dus als frummel geen zin heeft loop ik nog wel 2 weken.

All, ik ben weer over de grootste dip heen. De klachten blijven, maar mentaal voel ik me beter. Afgelopen nacht wel een doorwaakte nacht gehad, maar vandaag lekker rustig aan gedaan. We zullen zien wanneer frummel zich aandient. Qua harde buiken is het op dit moment rustig. Het waren vooral indalingsweeen. De baby ligt al diep en mijn buik ik ook gezakt.
Afbeelding
<<

Anoniem 82

Bericht 02 Apr 2014 20:44

Re: Voorjaar 2014 mama's

Wat gaat het hier hard met schrijven! Of misschien valt het eigenlijk wel mee, maar heb ik het te druk. Zal dat laatste wel zijn, haha.

Shy: Ook in dit topic nog een keer gefeliciteerd! Echt een mooi meisje hebben jullie gekregen! Wat een prachtige bos haar heeft ze al, bijzonder om te zien. En mooie naam, had hem nog nooit gehoord.

Lies: Gefeliciteerd! Veel geluk samen!

Appeltje: Gefeliciteerd! Hopelijk morgen lekker naar huis! Mooie naam heeft jullie zoom gekregen. En wat fijn dat hij qua lengte/gewicht helemaal niet zo klein is als geschat, lijkt me een hele opluchting na alle toestanden van van de week. Gelukkig maar! Veel geluk en hopelijk kun je morgen naar huis en dan lekker genieten!

Eppie: Al aardig wat gerommel gehad dus, hopelijk bereidt dat toch al iets voor. Fijn dat je de ergste dip gehad hebt. Hopelijk komt de kleine snel, dat is toch wat je op het eind graag wilt en dan duurt wachten soms extra lang.

Mikado: Vervelend soms hè, opmerkingen over je buik. Ik werd er soms ook wel een beetje onzeker door, iedereen vindt weer wat anders. Niet te veel van aantrekken hoor! En 11kg is nog heel netjes hoor volgens mij.

Milou: Vervelend zeg die harde buiken! Hopelijk komt de kleine vanzelf en hoef je niet te worden ingeleid.

Solei: Wat een leuk nieuws van je schoonzusje. En fijn dat het allemaal rustig is en jullie al naar de bevalling toeleven. Dat tijgerpatroon heb ik trouwens ook, grrrr. Overigens vorige keer ook, en dit keer werd het een stukje uitgebreid. De strepen zullen niet meer verdwijnen, maar worden wel steeds lichter tot je ze nauwelijks nog ziet. Dus het wordt wel beter dan het nu is hoor!

Katrien: Fijn dat het zo goed gaat! En wat leuk dat hij al bewust lacht! Hopelijk was de onrustige nacht niet voor herhaling vatbaar voor jullie mannetje.

Snoezel: Wat heerlijk die berichtjes van jou, het geluk straalt er vanaf! Zo fijn! Jullie meisje groeit goed dus, wat fijn! Hopelijk heeft ze gauw geen last meer van krampjes, en hopelijk is het geen KMA. Kan me voorstellen dat je je man mist hoor, soms schiet dan helaas de quality time er bij in. Merk ik hier ook op sommige dagen. En wat een heerlijke foto's met de draagdoek zag ik! Ik vind het ook fijn, gebruik regelmatig de doek of drager. En R vindt het ook heel fijn, al lijkt hij alles wel best te vinden, hihi.

Hier nog steeds alles goed, gelukkig. We hebben een echte slaapkop, baby's van een maand zouden gemiddeld 16u per dag slapen volgens het CB, nou hier maakt hij serieus de 22 uur wel vol denk ik. Wel fijn hoor, zo'n rustig en tevreden mannetje, maar soms zou ik het ook wel gezellig vinden om hem ietsje vaker wakker te zien. Maargoed, ik mag absoluut niet klagen en hij zal vanzelf wel vaker en langer wakker gaan zijn. Op het CB ook goedgekeurd, alle controles waren goed en ook lengte en gewicht prima. Hoofdomtrek zat ietsje boven het gemiddelde, lengte net eronder en gewicht net erboven. Hij is trouwens ondertussen al een ruime kilo boven zijn geboortegewicht zag ik gisteren toen ik hem weer een keer woog! Hij groeit prima dus. Net ook nog iets leuks gedaan, we hebben privéles babymassage aan huis gehad. R vond het heerlijk en mijn vriend en ik vonden het erg leuk om te doen. Echt een aanrader trouwens, babymassage. Bij dochter heb ik het ook gedaan toen en dat beviel ook erg goed.
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3792

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 04 Apr 2014 08:50

Re: Voorjaar 2014 mama's

Eppie en milou: Hoe gaat het nu? :hug:
Eppie, fijn dat je je mentaal weer wat beter voelt, maar volgens mij kan dat op dit termijn van dag tot dag verschillen.

Roze: Fijn dat die strepen nog wat vervagen, dat is een hele geruststelling!
Fijn dat R zo goed groeit en ook dat hij zo tevreden is. Dat hij vaker wakker gaat zijn, komt vast wel als hij er aan toe is. Maar als hij nu op deze manier zo lekker groeit en aankomt is dat wel erg fijn. Kun jij ook rustig aan weer opknappen.

Mikado: hoe gaat het bij jouw? Ik heb vandaag de 37 weken grens bereikt.

All: Vandaag dus 37 weken, gisteren nog een eind weggeweest naar een vriendin, was erg gezellig. Maar nu dus even een raar moment omdat de baby 'mag' komen, maar dus ook nog 5 weken kan blijven zitten. Volgens de VK gister lag de baby goed ingedaald en al vast in mijn bekken, dus daar ben ik wel erg blij mee.
Verder nog steeds alles rustig en prima en vandaag ga ik oefenen met mijn draagdoek knopen :dance:
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 04 Apr 2014 09:26

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hallo allemaal,

Appeltjes, nogmaals gefeliciteerd. Geniet ervan.

Lies, gefeliciteerd. Leuke naam en geniet ervan.

Shy, wat een mooi meisje, wat een veel haar, prachtig.

Razz, lastig situatie met je oudste zoontje. Misschien is het voor hem even teveel geworden, broertje erbij, verhuizen en na een ander school. Misschien over een tijdje gaat het wel over. Sterkte, probeer ook zoveel mogelijk uit te rusten.

Roze, gelukkig dat je kleine man is goed gekeurd door de arts. Hopen inderdaad dat je nooit meer naar het ziekenhuis hoeft voor hem. Leuk dat je dochter helemaal trots is. Hier precies hetzelfde.

Eppie, hoe gaat het met jou?

Sorry als ik iemand vergeten ben maar er is zoveel geschreven. Ik ga probeer het een beetje bij te houden.

Hier gaat alles goed. Alleen heeft de kleine een beetje last van krampjes. De borstvoeding gaat nog steeds goed. Hij groei goed en het is echt een tevreden en makkelijk mannetje als die geen krampjes heeft. We zijn helemaal verliefd op hem. Zijn grote broer is ook helemaal weg van hem en gelukkig niet jaloers. Met mij gaat het gelukkig goed. Ik voel me knip niet meer, alleen nog wat last van de kneuzing maar dat gaat ook langzaam weg gelukkig. Alleen ben ik einde van de dag wel nog steeds heel moe dus ik probeer wel goed uit te rusten nog steeds.

Groetjes
<<

Mikado

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 870

Geregistreerd: 22 Sep 2013 19:25

Bericht 04 Apr 2014 09:33

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hier alles goed en nog erg rustig! Voel me prima, maar moet wel alles nu veel en veel rustiger aan doen. Gister wilde ik lopend naar het winkelcentrum met het mooie weer, dat is normaal gesproken 10 minuten lopen. Halverwege ben ik bij iemand op een bankje in de tuin gaan zitten omdat ik zulke harde buiken kreeg. Kwam gesloopt thuis met m'n boodschappen :laughcry:

Bij de verloskundige weer helemaal goedgekeurd; bloeddruk prima en de baby ligt mooi laag. Wel heb ik nog steeds last van vocht in m'n handen en voeten wat ook pijnlijk begint te worden. Vermaak me trouwens nog prima thuis, lekker rommelen en met het mooie weer lekker in de tuin gezeten, heerlijk!

Solei, ik vind het ook zo'n raar idee dat ik nu de 37 weken gepasseerd ben en het aan de ene kant heel snel kan komen maar ook nog ruim 4 weken kan duren. Konden ze ons maar vertellen wanneer het ging gebeuren he, haha.

Hoe is het met alle pas bevallen mama's? :)

Roze, wat fijn dat alles zo goed gaat! Baby-massage klinkt erg interessant, ga eens kijken of dat hier in de buurt ook wordt gegeven. En heerlijk dat hij zo veel slaapt!

Appeltje, al een beetje bijgekomen van je turbo-bevalling?

En Eppie en Milou, hoe is het met jullie? Milou, hebben ze je al gestript?

Snoezel, wat heerlijk om je verhalen te lezen! Hoop dat je man snel weer bij je in bed kan slapen en dat M. minder last van krampjes heeft!

Lindsya, fijn om van je te horen! Goed dat jullie kleine man het zo goed doet en zijn broer zo lief voor hem is.
2014 2016 2019
<<

Eppie

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 441

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:56

Bericht 04 Apr 2014 10:48

Re: Voorjaar 2014 mama's

Even een snelle reactie vanaf mijn mobiel. Bijna zit nog lekker warm binnen en is spekjes aan het kweken. Ik heb er nu wat meer rust mee. Veel hadden voorspeld dat de baby er allang zou zijn. Ergens voelde ik dan toch druk terwijl je hier geen invloed op hebt. Ik heb nog steeds het idee dat de kleine nog even op zich laat wachten.
Gelukkig is het vochtprobleem wat afgezakt. Ik neem nu meer rust en merk dat dit helpt.
Ik krijg veel berichtjes met de vraag hoe het met me gaat, met andere woorden, is de baby er al?
Maandag weer naar de vk. Ik ben benieuwd of ik de afspraak nog haal al denk ik van wel.
Nog steeds elke dag wel krampen, maar het zet niet door. We wachten af.
Afbeelding
<<

Fauve

Major Yipyapper

Berichten: 2685

Geregistreerd: 02 Sep 2013 22:40

Bericht 04 Apr 2014 23:54

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hoi Eppie en co,

Hier ook nog niks. Strippen kon niet, want ik had geen cm ontsluiting. Morgen gaat ze weer voelen of het dit keer wel kan.
Heb wel elke avond harde buiken en de baby is eindelijk helemaal ingedaald en ik voel wel steken daar onderin.
Vond het inwendige onderzoek erg pijnlijk, trouwens.
Anders ga ik ingeleid worden met een ballonkatheter....
04-2014
10-2015
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 05 Apr 2014 00:34

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hoi dames

Dank je wel voor de felicitaties! Hier gaat alles goed, ze is erg tevreden en ligt nu heerlijk in de box te slapen. Zometeen weer even eten!
Gister zijn we voor het eerst naar buiten geweest, T.iebe voor in de kinderwagen en zijn kleine zus achterin. Maar een klein stukje gelopen, toen we thuiskwamen was ik moe! Haha :smile:

Vandaag weer ging een stukje beter, wat verder gelopen en zelfs over de drukke markt. Hele onderneming!

Gister kwam er even een verloskundige langs, ik wilde haar zo graag zien. Heb haar ook veel gezien bij de controle's die ik had. Ze zag haar haren en zei nee! Doe normaal, dat is niet gezond :smile: haha.

Gister ook de geboortekaartjes verstuurd, bijna een week na haar geboorte haha. Lekker laat :P het zal wel los barsten nu, qua telefoontjes.

Milou: sterkte met de laatste loodjes! Ze zijn echt het zwaarst, ik kan er heel goed over mee praten. Als je je baby straks in je armen hebt, is het allemaal waard geweest. Heel cliché maar wel waar :hug:

Eppie: vind je die berichtjes fijn? Hoe het met je gaat? Ik kreeg zelf echt de kriebels daarvan, als ze is geboren dan hoor je het vanzelf. Hoe lief bedoeld het ook is :P

Mikado: kan je dan niet beter op de fiets stappen? Lijkt mij ook fijner met boodschappen doen, maar dat ben ik :)
Misschien maar beter dat je niet weet wanneer de baby komt, als het een beetje tegen zou vallen qua datum dan duurt wachten helemaal lang :P

Lindsya: hier ook last van krampjes, erg sneu. Vanmiddag weer heel erg, toen dus lekker naar buiten gegaan en tussen de voedingen door slaapt ze heerlijk rustig verder sinds vanmiddag. Af en toe hoor je haar een beetje pruttelen :heart:

Solei: 37 weken! Fijn dat de baby mag komen, al is het inderdaad ook gek! Succes ook met de laatste loodjes. Heerlijk om er nog even op uit te gaan he? Geniet ervan!

Roze: dank je wel! Ook dank je voor het compliment over haar naam, vind het zo leuk klinken ook bij T.iebe. Echt mooi, je kan dan moeilijk aankomen met Truus bij wijze van :P
Hier ook een super slaapkop, heb het aantal uur nog niet bijgehouden maar als ze 21 uur zou slapen zou ik er niet van opkijken. Vandaag uitgezonderd, veel huilen :(
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Eppie

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 441

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:56

Bericht 05 Apr 2014 13:36

Re: Voorjaar 2014 mama's

Milou, wat balen dat er nog geen ontsluiting was. Hopelijk komt het dit weekend toch spontaan op gang. Wanneer wordt je anders ingeleid?

Shy, het is ook wel een hele mooie bos wat je dochter heeft. Echt prachtig!! Fijn dat alles zo goed gaat met de kleine meid.
Die berichtjes zijn wel wat vervelend inderdaad. Mensen blijven toch nieuwsgierig. Soms reageer ik ook gewoon niet.

All, hier wordt het spannend. Vanochtend de slijmprop verloren en nu al de hele dag krampen. Nu maar hopen dat het doorzet. Anders maandag naar de vk. Midschien dat zij iets kan doen om het op gang te helpen. Vanochtend samen de boodschappen gedaan en zojuist de koelkast gepoetst. Man is nu allerlei kleine klusjes aan het doen en ik ga even liggen.
Ik ben blij dat er iets gaande is.

Ik zal binnenkort op de rest reageren. Nu even met de benen omhoog op de bank.
Afbeelding
<<

Fauve

Major Yipyapper

Berichten: 2685

Geregistreerd: 02 Sep 2013 22:40

Bericht 05 Apr 2014 15:30

Re: Voorjaar 2014 mama's

Eppie, wat spannend.
Mijn darmen hebben vannacht besloten dat ze leeg moeten.
ik zit dus vanaf 3 uur vannacht om het half uur op de wc.
Ben net bij de vk geweest, had een cm ontsluiting en ben gestript.
Nu hopen dat ik weeën krijg. Heb nu wel heel erg harde buiken en mijn buik hangt heel laag.
het hoofdje van de baby zit ook vast en heel diep al.
gebeurt er niks, moet ik me morgen in het ziekenhuis melden voor een ballonkatheter en gaan ze maandag inleiden.
Oh ik had ook een bloeddruk van 160/90 terwijl die normaal 110/60 is dus dat is ook een teken dat er wat aan de hand is.
04-2014
10-2015
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1208

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 05 Apr 2014 16:42

Re: Voorjaar 2014 mama's

Eppie en Milou wat spannend voor jullie zeg. Ik hoop voor jullie beiden dat het nu gaat doorzetten.

All: hier zijn we nog een beetje aan het wennen aan elkaar. De borstvoeding is al super op gang gekomen. K zijn darmpjes moeten hier nog wel aan wennen en hij heeft dan ook veel last van darmkrampjes. Ik voel me dan wel machteloos als ik hemzo zie en hoor huilen. Ikzelf ben elke keer nog duizelig en slap en heb last van hoofdpijn. Ik kan K dan ook nog niet goed zelf verzorgen.
Verder probeer ik zo veel mogelijk van ons mannetje te genieten.

Ik zal later weer uitgebreid op iedereen te reageren. Ik lees wel alles mee. Maar reageren op de mobiel gaat niet zo handig.
1 april 2014
31 juli 2017
<<

Anoniem73

Bericht 05 Apr 2014 23:59

Re: Voorjaar 2014 mama's

Roze, heel veel beterschap voor je kleine manneke! Ik las net op fb dat hij naar het sophia moet.
<<

Fauve

Major Yipyapper

Berichten: 2685

Geregistreerd: 02 Sep 2013 22:40

Bericht 07 Apr 2014 00:03

Re: Voorjaar 2014 mama's

Ik ben vanavond na 26 uur weeën bevallen van een mooie dochter dmv een keizersnee omdat ik bleef hangen op 3 cm ontsluiting ondanks vreselijke heftige weeën waarvoor ik eerst pethidine en daarna een ruggenprik heb gehad. Ze is 52 cm en weegt 3850 gram. Ik voel me zielsgelukkig met dit prachtige meisje.
04-2014
10-2015
<<

Patsy

Bericht 07 Apr 2014 13:01

Re: Voorjaar 2014 mama's

Milou, ook hier gefeliciteerd! Klinkt heftig, zo lang weeën en dan op 3 cm blijven hangen.

Roze, ik lees wat Magenta geschreven heeft. Hopelijk gaat het snel beter.

Eppie, ik ben heel benieuwd hoe het bij jou is. Hopelijk heb je de kleine al in je armen.
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3792

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 07 Apr 2014 13:14

Re: Voorjaar 2014 mama's

Milou: Gefeliciteerd met jullie dochter!

Roze: ik duim voor jullie

Appeltje: worden de krampjes al minder? Fijn dat de bv goed op gang komt.

Eppie: is er al iets gebeurd?
<<

Anoniem75

Bericht 07 Apr 2014 14:29

Re: Voorjaar 2014 mama's

Milou gefeliciteerd met jullie meisje! Hoe heet ze? (als je dat wil vertellen tenminste)

Maar zo te lezen een heftige bevalling. Klinkt een beetje als mijn bevalling van S. Na 24 uur bevallen bleef ik hangen op 9 cm en kreeg ik ook een keizersnede. Rust goed uit en hopelijk herstel je snel.

Eppie ik ben ook benieuwd naar jou!

Hier gaat het redelijk. Ik geef nu half bv en half fv omdat mijn productie is terug gegaan. T. huilde heel veel en achteraf kwam dat dus doordat hij hongerig was. Verder is het vele spugen verminderd maar nu heeft hij er erge krampjes voor terug gekregen. Echt zielig! Met S. gaat het nog hetzelfde. Erg druk en vervelend en we zitten af en toe echt met ons handen in het haar. Ik vind het echt zo jammer dat het zo gaat met hem :( Zelf ben ik enorm moe want als 's nachts T. niet wakker is dan is het S. wel :eyes: Ik hoop dat het snel beter gaat want hier in huis wordt het er niet echt gezelliger op.
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1208

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 07 Apr 2014 17:26

Re: Voorjaar 2014 mama's

Milou: ook hier gefeliciteerd met jullie dochter.

Eppie: ook ik ben benieuwd naar jou.

Razz: Zielig zijn die krampjes he? K heeft er ook zo'n last van. Wij gaan vanaf vandaag beginnen met infacol, kijken of dat helpt. Wat jammer dat het met S nog niet veel beter gaat. Machteloos gevoel geeft dat lijkt me. Ik hoop ook voor jou dat de nachten snel beter gaan en dat het met jou beide mannetjes gauw de goede kant op gaat.

All: Hier gaat het nog niet goed. Mijn herstel gaat niet zo snel als ik zou willen en heb heel veel last van onzekerheden, ik kan op het moment ook om alles huilen en vind alles eng en spannend. Ik zie er nu al tegenop dat de kraamzorg donderdag voor het laatst is. Ook zie ik erg tegen volgende week op, als mijn vriend weer moet werken. Ik ben dan echt alleen met K en moet dan echt zelf doen. Ik heb in mijn omgeving ook niet echt iemand op wie ik terug kan vallen, of die mij helpen kan. Volgens de kraamverzorgster komt alles goed en moet ik gewoon geduld hebben en heb ik al best een sprong gemaakt, dus daar moet ik maar op vertrouwen.
Verder heeft K ontzettend last van darmkrampjes, hij heeft afgelopen nacht van half elf tot half vijf gehuild, zo ontzettend zielig, en ik voel me dan zo machteloos. Vandaag heeft de kraamverzorgster voorgesteld om infacol te halen, dus dat gaan we nu proberen bij hem en hopelijk maakt hij dan een betere nacht.
1 april 2014
31 juli 2017
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3792

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 07 Apr 2014 20:52

Re: Voorjaar 2014 mama's

Appeltje: wat jammer om te lezen dat het allemaal ff wat veel is. (zit je niet op de 'kraamtranen-dag'?)
Zijn er geen oma's, opa's, lieve tantes nichtjes die je op zo'n dag dat de kraamverzorgster en je man weg zijn gezelschap kunnen houden?
Ik denk dat het ook al zal schelen als K. straks minder last heeft van de krampjes. Dan heb jij misschien ook weer wat betere nachten en voelt alles wat minder zwaar.
Maar je mag altijd pb'en als je wilt. Waar dan ook over.

Razz: ik had zo voor je gehoopt dat S. makkelijker zou zijn! Ik heb geen tips ofzo, maar leef wel met je mee, want het lijkt me ongelofelijk zwaar zo voor je.
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Serena