Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


vlees ontdooien?

<<

Anoniem15

Bericht 24 Dec 2013 10:36

vlees ontdooien?

Hoi hoi,

Ik wil graag voor vanavond 7 uur 2 grote gourmetschalen ontdooien.
Ik wist dat ik ze eigenlijk gisteravond uit de vriezer in de koelkast had moeten zetten maar dat ben ik vergeten.
Kan ik ze ook gewoon op het aanrecht zetten om te ontdooien of is dat gevaarlijk voor het vlees? (heb het wel vers de vriezer in gedaan) zilver folie eromheen of eraf?
Zou ik dit nog redden met ontdooien?
Sorry voor mijn domme vragen hoor :redface: ik doe dit normaal nooit zo altijd vers.

groetjes rituals
<<

Anoniem12

Bericht 24 Dec 2013 10:41

Re: vlees ontdooien?

Ik ontdooi vlees altijd op het aanrecht. Als je het er NU uithaalt, is dat vanavond om 7 uur wel ontdooid.
<<

Anoniem15

Bericht 24 Dec 2013 10:44

Re: vlees ontdooien?

dank je rush!

Dan worden we niet massaal ziek dus? haha..
<<

Anoniem12

Bericht 24 Dec 2013 10:47

Re: vlees ontdooien?

Haha nee hoor. Ik doe het al jaren op het aanrecht en ik ben nog nooit ziek geweest. Het is ook gewoon nog koud als het ontdooid is.

Ik haal m`n vlees altijd voor ik naar m`n werk ga uit de vriezer en dan als ik thuis komt om 5 uur is het ontdooid, maar nog wel best koud. Als ik vrij ben haal ik het vlees rond 11/12 uit de vriezer en dan is het nog heel koud (maar dus wel ontdooid) rond 6 uur als ik ga koken.
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11831

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 24 Dec 2013 16:11

Re: vlees ontdooien?

Als al het vlees vanavond wordt gebakken is het geen probleem. Wat overblijft kan je eigenlijk niet echt meer bewaren, omdat het te snel is ontdooit. Maar gewoon alles op de gourmetplaat bakken en de restje eventueel morgen als ontbijt of zo opbakken.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron