Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Van welk moment in jouw leven heb jij het meest geleerd?

<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2975

Geregistreerd: 11 Sep 2013 17:02

Bericht 26 Okt 2019 11:32

Re: Van welk moment in jouw leven heb jij het meest geleerd?

Van mijn bacteriële infectie 7 jaar geleden. Deed me even flink beseffen dat je ineens heel ziek kunt zijn en leef sindsdien veel meer met de dag. Daardoor gaan reizen en in 3 verschillende landen een leven op kunnen bouwen, heeft me wel vertrouwen in m'n lichaam en kunnen gegeven.
Hierdoor ook bedacht dat dat motorrijbewijs toch misschien haalbaar was en na heel veel vallen en opstaan (letterlijk) dit ook waar kunnen maken en het gevoel wat ik heb als ik op m'n motor stap is onbeschrijflijk. Laatst zat ik enorm gefrustreerd in m'n rolstoel en om dan 2 uur later dat gevoel van vrijheid te kunnen ervaren, contrast kan niet groter zijn :) Hoor ik eindelijk even bij de 'normale' mensen :)
<<

Guattari

Major Yipyapper

Berichten: 3953

Geregistreerd: 23 Jul 2015 21:23

Bericht 10 Nov 2019 12:03

Re: Van welk moment in jouw leven heb jij het meest geleerd?

Carrie schreef:Minx ik vind het wel jammer te lezen wat je tegen Fred zegt, want in dit topic is hij juist niét aan het klagen en stelt hij zich kwetsbaar op door dit zo op deze manier te delen.


Dit. En ik vind de tendens op dit forum nogal opvallend dat als forummer X iets kan en ergens uit is geklommen, dat forummer Y dat ook maar moet kunnen. Niet iedereen is hetzelfde en bepaalde zekerheden opgeven is niet voor iedereen even makkelijk, ook al voel je je ergens niet happy bij. Ergens niet heel blij van worden, of eraan onderdoor gaan zit nog van alles tussen.

Zou er eerlijk gezegd niet aan moeten denken om tot aan mijn pensioen het zo uit te moeten zitten als Fred; een groot deel van je week breng je door op je werk. Dat is wat hij aangeeft en hij zegt nota bene dat hij het heeft geaccepteerd.
<<

Ava

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 910

Geregistreerd: 01 Jan 2019 13:47

Bericht 10 Nov 2019 13:05

Re: Van welk moment in jouw leven heb jij het meest geleerd?

Dee schreef:Van Burn-out die nog steeds gaande is. Het is echt een kut tijd maar ik leer er ook zoveel van. Over mijzelf maar ook over anderen.


Precies dit. Al zit ik er niet meer midden in maar het blijft me toch een beetje achtervolgen. Ik ben gewoon nog steeds mezelf niet en dat is echt zo raar. Ik had echt nooit gedacht dat een Burn-Out / overspannen zijn zó ontzettend heftig is. Ik ben ook nog steeds zo moe en pik ieder virusje wel mee. Mijn lichaam is echt nog steeds ontregeld.
2010
2014
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers