Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat heeft jou afgelopen tijd..

<<

Kira

Kwebbel

Berichten: 435

Geregistreerd: 31 Dec 2018 20:26

Bericht 14 Jul 2019 08:54

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Oh Bisq ik ben zo blij voor jullie dat jullie inderdaad nooit hebben opgegeven. En wat jammer dat je schoonmoeder de geboorte van F niet heeft meegemaakt, na al die jaren was dat inderdaad nog heel mooi geweest.
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 13479

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 14 Jul 2019 09:30

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Wat een mooi en emotioneel topic is dit geworden zeg! Ik lees hier hele verdrietige maar ook hele mooie en ontroerende verhalen.

Burn, wat jammer dat je zo onzeker bent. Als ik jou was zou ik zeker de stap proberen te zetten! Het is heel spannend, maar op de lange termijn zal dit je echt gelukkig maken.

Lejow, wat goed dat je het zo goed redt in je eentje. Ik kan me het dubbele gevoel voorstellen, maar van wat ik hier lees was dit voor jullie echt de beste keuze.
Dora voor jou geldt eigenlijk hetzelfde, al ben jij dan niet meer in je eentje maar heb jij de liefde alweer gevonden. Fijn dat het zo goed uitpakt en hopelijk ebt het schuldgevoel/verdriet met de tijd weg.

Kees nog gecondoleerd met je tante, wat naar zeg.

Teun, ik word ergens een beetje bang van jouw post en het idee dat dat eerste jaar hier nog moet gaan beginnen. Maar ik vind het fijn om te lezen dat je zo gelukkig bent met je gezin. Volgens mij hebben wij een beetje dezelfde struggles (best geschrokken van het nieuws dat het er twee zijn, veel (praktische) bezwaren zien etc.), en als ik dan lees hoe gelukkig jij nu bent geeft dat echt veel hoop. Blijf genieten!

Suus, wat fijn, die hulp uit onverwachte hoek! Heel veel sterkte met alles rondom je vader, dat moet zo zwaar zijn. Ik denk veel aan je!

Dee, ik vind het zo fijn dat je zwanger bent! Echt mooi dat het gelukt is. Ik hoop dat je over twee weken een prachtige echo hebt.

Kira, wat een rollercoaster hebben jullie achter de rug en wat heerlijk dat het nu de goede kant op gaat met je vader. Ik kan me voorstellen dat je enorm trots bent op je zoon en zijn prachtige resultaten ondanks deze nare tijd.

Exo, volgens mij ben jij nu echt ultiem gelukkig met je mooie paard thuis! Ik zag de foto's op insta en je straalt gewoon, mooi om te zien. Fijn dat je vader ook de goede kant lijkt uit te gaan, dat moet heel eng geweest zijn. Sterkte!

Reva, wat ontzettend heftig dat je moeder zo ziek is! Ik vind je reactie over je stiefzoon heel mooi klinken, dat moet echt als een mooi compliment voelen. Sterkte met alles, hopelijk gaat het snel beter met je.

Jezzie, wat naar dat het niet goed gaat met je vader. De afstand is dan wel lastig kan ik me voorstellen. Hopelijk kun je er toch zoveel mogelijk voor hem zijn.

Minx wat schattig van je zoontje, en inderdaad knap dat hij zich al zo goed weet uit te drukken zeg! Heerlijk te lezen dat je zo gelukkig bent op het moment.

Lilou, wat knap dat je zo hebt onderhandeld! Dat blijft toch altijd lastig. Verdrietig zeg dat het niet goed loopt tussen jou en je man. Ik hoop dat jullie er samen uitkomen en snel weer helemaal gelukkig zijn.

Lady, wat goed om te lezen dat je naar een psycholoog gaat. Ik kan me voorstellen dat het verwerken van het verlies van je moeder niet makkelijk gaat, jeetje hoe moet je ook zonder mama verder? Knap dat je hier hulp bij zoekt, ik hoop dat je goede handvatten krijgt om hier mee om te gaan. Wat een verdrietige situatie met je vader ook, dat maakt het allemaal nog moeilijker. Veel sterkte met alles!

ChiQ wat klinkt dat mooi van je zoon, en wat wordt hij dan al groot! Gefeliciteerd met je aanstaande neefje of nichtje, wat spannend! Dat verdriet rond je verjaardag over je moeder is herkenbaar. Ik was natuurlijk onwijs jong toen mijn vader overleed, maar ik tel ook altijd nog hoeveel verjaardagen ik al zonder hem heb. Dit jaar word ik 30 en ik begin hem nu een beetje te knijpen, mijn vader is zelf niet verder gekomen dan 35 en over niet al te lange tijd ga ik hem inhalen. Dan zit ik naar foto's te kijken van een man die veel jonger is dan ik ben, en dat is dan mijn vader.
Veel sterkte, het blijft zo, zo moeilijk!

Jet, wat ontzettend lief van je dochters zeg! Dan smelt je moederhart toch gewoon. Wat verdrietig van je oma. Mijn schoonvader heeft vorig jaar ook de diagnose Alzheimer gehad en ik vind het echt heftig te zien hoe snel hij achteruit gaat. Wat een nare ziekte is het. Sterkte!

Isolt, wat mooi dat je zo gelukkig bent met je gezin, heerlijk!

Feline, wat klinkt jouw nieuwe baan als een feestje, wauw! Heel leuk. Wat een eerlijke woorden over dit topic en jouw gevoel daarbij. Jij hebt zeker niet stilgestaan, kijk wat je allemaal gedaan hebt de afgelopen jaren! Andere keuzes zijn geen foute keuzes. Settelen kan altijd nog als je dat wilt, maar het lijkt me geen doel op zich. Gewoon doen waar jij je gelukkig bij voelt! Het is jouw leven. Ik geloof dat de liefde vanzelf voorbij komt als jij daar klaar voor bent. (Lekker cliché, maar dat geloof ik écht. Je was de afgelopen tijd zo druk met jezelf ontwikkelen dat er geen ruimte was voor een langdurige relatie.)

Kajaka wat klinkt jouw gezin liefdevol. Wat verdrietig van je schoonmoeder, fijn om te lezen dat het nu de goede kant op gaat.

Marie, wat mooi van je kinderen zeg! Knapperds. Rot dat het met jou niet zo goed gaat en dat jullie dan ook niet op vakantie kunnen als je daar zo aan toe bent. Hopelijk kun je snel alsnog ontspannen.

Sarah, je mag inderdaad trots op jezelf zijn, wat een prestatie! Wat verdrietig dat je nog zoveel verdriet hebt van de buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ik hoop dat jullie droom heel snel in vervulling mag gaan en jullie ouders mogen worden van een prachtig kindje!

Jip, ik kan me voorstellen dat je door de geboorte van S. en alles wat daarna is gebeurt in een rollercoaster van gevoel terecht bent gekomen. Hopelijk is het ergste achter de rug en kunnen jullie genieten van jullie prachtige gezin van 4!

Jada, jeetje wat heftig van dat zoonje van jouw beste vriendin. Fijn te lezen dat het ergste achter de rug lijkt te zijn! Ik schrik een beetje van jouw laatste alinea, daar klinkt zoveel eenzaamheid in. Ik weet niet goed wat ik tegen je moet zeggen, maar weet dat ik het heb gelezen en aan je denk!

Baz, wat goed dat T. zulke sprongen maakt zeg! Verdrietig dat je nog zoveel moeilijke momenten hebt, rouwen is echt vreselijk. In jouw geval is het natuurlijk ook zo anders weer, omdat je je vader eigenlijk al langer mist dan dat hij er écht niet meer is. Dikke knuffel!

Bisq, je klinkt zo gelukkig, ik vind het zo mooi dat jullie na ál die jaren eindelijk dit ultieme geluk mogen ervaren. Echt één van de mooiste verhalen van dit forum ooit!
2016 ♥
2019 ♥♥
<<

Gympie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1286

Geregistreerd: 30 Jun 2014 15:48

Bericht 14 Jul 2019 14:33

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Burn schreef:.. gelukkig gemaakt?

.. ontroerd?

.. trots gemaakt?

.. verdrietig gemaakt?


1, 2 en 3: mijn dochter :love:
4: mijn moeder

Ik antwoord eigenlijk meer met wie. Nou ja, mijn dochter is gewoon het mooiste ooit en zorgt voor al die drie emoties.

De relatie met mijn moeder is enorm verslechterd na de geboorte van mijn dochter. Ik krijg het amper meer uit mijn strot haar moeder te noemen. In mijn telefoon heb ik haar ook veranderd nar haar voornaam.

Heel dubbel wel als ik hier de verdrietige verhalen van overleden ouders lees.
Afbeelding
<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6839

Geregistreerd: 19 Jul 2014 16:27

Bericht 14 Jul 2019 15:25

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Wat verdrietig Gympie. Hoe komt het?
Geboren om voor altijd lief te hebben! 08♡02♡2018

Afbeelding
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10634

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 14 Jul 2019 16:30

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Wat heftig om te lezen Gympie en wat een dubbele emoties dan. Verdrietig hoor!
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Gympie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1286

Geregistreerd: 30 Jun 2014 15:48

Bericht 14 Jul 2019 16:47

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Het is altijd wel moeizaam geweest (ze is bipolair). Maar rond de geboorte van D. is ze in een depressie geraakt en heeft ze dingen gezegd en gedaan die ik onacceptabel vind en wat je als kersverse moeder niet van je eigen moeder wenst. Ze kwetst me enorm, al jaren, en nu ik zelf moeder ben, kan ik dat niet meer begrijpen. Zeker niet nu het dingen zijn die niet meer alleen mij treffen, maar ook D.

De afstand die ik nu heb genomen, geeft me wel wat rust. Het liefst zou ik definitief breken, maar de gevolgen daarvan zijn niet best denk ik.
Afbeelding
<<

Marie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2410

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:32

Bericht 14 Jul 2019 18:49

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Gympie, ik lees/hoor dat wel vaker van mensen die dusdanig veel problemen hebben met hun ouders. Een soort verontschuldiging naar mensen van wie een ouder overleden is. Voor mij persoonlijk is dat nooit zo nodig. Als jouw verhouding met haar dusdanig is dat je het liefst zou breken, is ze dan nog wel een moeder voor je? Ik kan me nl. niet voorstellen dat iemand er zo in staat als een ouder alleen maar een verkeerde smaak thee heeft gekocht. Daar zit meer achter en dat is vaak net zo verdrietig :hug:
2010: Jij hebt ons papa en mama gemaakt!
* * *
2013: Compleet gelukkig en gelukkig compleet!
<<

NerdChic

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 764

Geregistreerd: 20 Sep 2013 09:49

Bericht 14 Jul 2019 19:42

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

.. gelukkig gemaakt?
Mijn zoontje. Ik vind het zo een lekker ding en elke dag met hem is een feestje.

.. ontroerd?
Een filmpje op Facebook waarbij een autistische jongen een niet hoorbaar applaus kreeg tijdens zijn diploma uitreiking omdat hij anders overprikkeld zou raken.

.. trots gemaakt?
Mijn zoontje op vakantie. Hij heeft lief geslapen en ondanks dat hij echt erg ziek was heeft hij het zo goed gedaan. Ik vind dat echt onwijs knap.

.. verdrietig gemaakt?
Mijn relatie en mijn schoonmoeder helaas (los van elkaar) . Maar goed dat zijn issues waar we aan moeten werken.
Don't let the fear of striking out keep you from playing the game!
<<

Gympie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1286

Geregistreerd: 30 Jun 2014 15:48

Bericht 14 Jul 2019 22:37

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Lief dat je dat zegt, Marie! Het gaat inderdaad niet om een theetje.
Afbeelding
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2944

Geregistreerd: 11 Sep 2013 17:02

Bericht 15 Jul 2019 08:25

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Dankjewel voor jullie lieve woorden Jada en Elliot.

Jada, ik hoop dat het je snel gegund is! Je hebt al zo hard aan jezelf gewerkt, heel knap!

Elliot, ja.. misschien wel. Over het algemeen ben ik heel blij als vrijgezel hoor maar door dit soort topics krijg ik een beetje fomo geloof ik :)
<<

Dora

Major Yipyapper

Berichten: 4264

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:27

Woonplaats: In het Brabantse land

Bericht 15 Jul 2019 09:04

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Voor iedereen een hele dikke knuffel :hug:
Trotse mama van;
Grote zus: 18-04-2010
&
Kleine zus: 04-07-2011
<<

Lissa

Kwebbel

Berichten: 320

Geregistreerd: 03 Jan 2019 13:26

Bericht 15 Jul 2019 18:11

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

.. gelukkig gemaakt?
Toch wel dat ik me beter voel over mijn zwangerschap en oprecht gelukkig kan zijn nu. Ik heb de negatieve gevoelens nog steeds in mijn geheugen, weet dat het nog niet ver weg is, maar ik ben wel enorm gelukkig dat ik nu blij ben met mijn zwangerschap, het leven wat ik in me voel en de knappe vent die ik op de wereld ga zetten!

.. ontroerd?
Vrienden die op onverwachte momenten voor je klaar staan, hulp aanbieden, of gewoon even 'aanwezig' zijn.

.. trots gemaakt?
Mijn partner die samen met zijn hond examen heeft gedaan voor het politiehonden certificaat. Ze hebben het zo goed gedaan en ik ben zo trots op beiden. Op mijn partner dat hij het doorzettingsvermogen heeft gehad om dit voor elkaar te krijgen met een moeilijker opvoedbare hond, en zeker ook op onze hond die toch maar mooi die oefeningen allemaal perfect uitvoert!

.. verdrietig gemaakt?
Het besef dat mijn opvoeding eigenlijk helemaal niet is geweest wat hij had moeten zijn en dat ik hierdoor heel veel dingen in mijn jeugd gemist heb. Hierdoor voel ik meer afstand van mijn ouders dan ooit. Sowieso ging het met mijn moeder en mij al een beetje minder, omdat ze nogal pusht met het oma-worden. Wat me ook ontzettend verdrietig maakt is dat mijn partner zijn ouders niet naar zijn hondenexamen zijn komen kijken. Dit was in de lijn der verwachting, want zij hechten daar geen waarde aan, maar ik vind het zo pijnlijk om te zien dat op een moment dat iemand wil dat zijn ouders trots op hem zijn, ze gewoon niet op komen dagen. Dit heb ik ook uitgesproken en dan krijg je alleen de reactie 'ja onze kinderen zijn dit gewend, de winkel gaat voor... we moeten altijd werken en kunnen de winkel niet zomaar sluiten'. Maar ik zie wel de pijn die het mijn partner doet.
<<

Isles

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 413

Geregistreerd: 10 Jul 2019 21:00

Bericht 15 Jul 2019 20:43

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

.. gelukkig gemaakt? Het feit dat ik werd benaderd voor een baan. Een erg leuke baan. En hoewel we bezig zijn met ons eigen bedrijf, lijkt het me ook ontzettend leerzaam om ongeveer hetzelfde te doen bij een overheidsinstelling.

.. ontroerd? De serie When they see us. Niet omdat ik het verschrikkelijk vind dat het is gebeurd in het verleden, maar de wetenschap dat het nog steeds gebeurt, is ondragelijk.

.. trots gemaakt? Sommige uitspraken van mijn man zorgen nog steeds voor trotsheid. Weet hij niets van, want ik ben niet zo gul met de woorden 'ik ben trots op je', maar als hij verteld hoe hij denkt, wat hij doet en hoe hij de toekomst voor zich ziet, ondanks dat hij ziek blijft, vind ik hem echt een topper. Nog steeds.

.. verdrietig gemaakt? De dochter van mijn man. Door een fout van één instantie, heeft de andere instantie het op zich genomen om het meisje terug bij moeder in huis te plaatsen. Je zou denken dat het een goed iets is, dan zou moeder iets hebben laten zien dat positief is. Maar ze drinkt nog steeds, gebruikt nog steeds drugs, wisselt nog steeds van mannen, het huis zit altijd vol en ik weet dat dochter gelukkiger was bij haar pleegmoeder. Maar dochter is ontzettend loyaal aan moeder en zal nooit hardop zeggen dat ze terug naar pleegmoeder wil. Morgen hebben we een afspraak met een advocaat, want dit moet stoppen. Ja, weer een beetje mosterd na de maaltijd... Maar ja...
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10634

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 15 Jul 2019 21:26

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Wat vreselijke om dat laatste te lezen Isles en wat fijn dat jullie voor haar blijven vechten.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Marie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2410

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:32

Bericht 16 Jul 2019 11:58

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Wat rot dat dit meisje wéér de dupe dreigt te worden van de instanties. Het blijft maar doorgaan, terwijl stabiliteit zo ontzettend belangrijk is.
2010: Jij hebt ons papa en mama gemaakt!
* * *
2013: Compleet gelukkig en gelukkig compleet!
<<

Burgemeester Puck

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 583

Geregistreerd: 29 Mei 2015 12:59

Bericht 16 Jul 2019 16:24

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Graag even een vraag van de burgemeesters tussendoor!

Zoals jullie gemerkt hebben zijn er wat aanpassingen in de lay-out gemaakt. We willen iedereen de kans geven aan te geven wat wel/ niet prettig is! Je kunt dit met ons delen in het volgende topic; onrust-op-het-forum-t32654.html
<<

Lookie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2599

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:20

Bericht 18 Jul 2019 18:07

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Wat een heftige dingen komen er voorbij. Een dikke knuffel voor iedereen die er een kan gebruiken!

.. gelukkig gemaakt? Nog even knuffelen in bed met mijn zoontje, voordat hij 2 weken met zijn vader op vakantie ging (afgelopen vrijdag). En de ontzettend fijne date die ik van de week had :heart:

.. ontroerd? Het trouwjurk shoppen voor mijn zusje, afgelopen zaterdag. Ze was zo mooi in haar jurk en mijn moeder was ook zo trots! En mijn buurjongetje van 4, die me vandaag kwam helpen met het wassen van de auto en het werken in de tuin.

.. trots gemaakt? Mijn zoon

.. verdrietig gemaakt? De situatie van een goede vriend
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2202

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 11:30

Bericht 21 Jul 2019 19:50

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

.. gelukkig gemaakt?
Heel eerlijk gezegd heb ik niet het idee ooit écht gelukkig te zijn geweest, daar ben ik ook mee bezig, dus deze vraag hoop ik ooit eens te beantwoorden!

.. ontroerd? Onze jongste dochter, we hebben het nogal lastig met onze oudste dochter, ze slokt veel van onze tijd en energie op, en toch is het kind altijd in voor een knuffel. Vannacht waren we met zijn 2en, en dan is het zo'n ander kind.

.. trots gemaakt? Ook onze jongste dochter, ze is 3,5 en kan 3 letter woordjes lezen, ze is dan zo trots!

.. verdrietig gemaakt? Onze oudste dochter, ook al kan ze er niks aan doen. Ze heeft een aandoening, we wisten altijd al dat ze anders is dan anderen, en vandaag ben ik met haar een activiteit gaan ondernemen waar ze zelf al eeuwen om vraagt, maar helaas heeft het niet zo mogen zijn, ze sloeg volledig dicht en durfde niet. Op dat moment maakte het me verdrietig, en naderhand toen ik (toen ik alleen was) mijn man belde maakte het me oprecht heel erg verdrietig.
<<

June

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1398

Geregistreerd: 04 Okt 2017 08:46

Bericht 21 Jul 2019 19:59

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Wat rot om te lezen over je oudste, Parel. Veel sterkte daarmee!

Wat betreft gelukkig zijn: is dat iets waarvan je verwacht dat je het altijd voelt als je het dan bent? Dat lijkt me ook zo'n heftig streven, want er is altijd wel iets. Ik heb zelf wel heel vaak gelukkige momenten. Ik denk dat ik het meer zie als een emotie zoals blij/boos/verdrietig. Dat ben ik ook niet 24/7. Misschien heb je hier niks aan, maar het zette me aan het denken. Wat is gelukkig zijn dan?

Antwoord op de vragen:
.. gelukkig gemaakt?
Heel veel dingen. Ik ben getrouwd met een superlieve en heel grappige, leuke man, we hebben een huis gekocht, ik heb binnenkort een nieuwe baan en ik heb lieve vrienden en familie. Ik heb ook erg genoten van onze fijne vakantie.

.. ontroerd?
Binnenkomst bij de Vierdaagse van een vriendin van mij. Degene met wie ze zou lopen, is helaas onlangs overleden, dus we het was met een lach en met tranen. Ik ben echt supertrots op haar., want ze liep ook nog de 50

.. trots gemaakt?
Mijn man was geslaagd voor een kleine opleiding en dat maakt me trots. Ik ben laatste tijd ook veel trots geweest op ons neefje en onze nichtjes. Ik was ook wel trots, omdat ik het laatste assessment van mijn traineeprogramma goed heb gedaan.

.. verdrietig gemaakt?
Contact met mijn moeder verloopt steeds moeizamer en mijn broer en ik weten niet meer zo goed hoe we contact kunnen hebben zonder er zelf aan onderdoor te gaan, dus dat is wel lastig. Een oud-dispuutsgenootje van mij is vorige maand compleet onverwachts overleden. Niet iemand die ik zelf in mijn dagelijks leven mis, maar verdrietig dat zo'n mooi en inspirerend mens er ineens niet meer is en ik was altijd blij om haar te zien. En die familie, pfff :snik:.
<<

June

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1398

Geregistreerd: 04 Okt 2017 08:46

Bericht 21 Jul 2019 20:00

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Marie schreef:Wat rot dat dit meisje wéér de dupe dreigt te worden van de instanties. Het blijft maar doorgaan, terwijl stabiliteit zo ontzettend belangrijk is.

Dit vind ik ook echt heel erg om te lezen.

@ Lookie: wat leuk dat je mee de jurk mocht uitzoeken met je zusje!
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2202

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 11:30

Bericht 21 Jul 2019 20:30

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

June schreef:Wat rot om te lezen over je oudste, Parel. Veel sterkte daarmee!

Wat betreft gelukkig zijn: is dat iets waarvan je verwacht dat je het altijd voelt als je het dan bent? Dat lijkt me ook zo'n heftig streven, want er is altijd wel iets. Ik heb zelf wel heel vaak gelukkige momenten. Ik denk dat ik het meer zie als een emotie zoals blij/boos/verdrietig. Dat ben ik ook niet 24/7. Misschien heb je hier niks aan, maar het zette me aan het denken. Wat is gelukkig zijn dan?

Antwoord op de vragen:
.. gelukkig gemaakt?
Heel veel dingen. Ik ben getrouwd met een superlieve en heel grappige, leuke man, we hebben een huis gekocht, ik heb binnenkort een nieuwe baan en ik heb lieve vrienden en familie. Ik heb ook erg genoten van onze fijne vakantie.

.. ontroerd?
Binnenkomst bij de Vierdaagse van een vriendin van mij. Degene met wie ze zou lopen, is helaas onlangs overleden, dus we het was met een lach en met tranen. Ik ben echt supertrots op haar., want ze liep ook nog de 50

.. trots gemaakt?
Mijn man was geslaagd voor een kleine opleiding en dat maakt me trots. Ik ben laatste tijd ook veel trots geweest op ons neefje en onze nichtjes. Ik was ook wel trots, omdat ik het laatste assessment van mijn traineeprogramma goed heb gedaan.

.. verdrietig gemaakt?
Contact met mijn moeder verloopt steeds moeizamer en mijn broer en ik weten niet meer zo goed hoe we contact kunnen hebben zonder er zelf aan onderdoor te gaan, dus dat is wel lastig. Een oud-dispuutsgenootje van mij is vorige maand compleet onverwachts overleden. Niet iemand die ik zelf in mijn dagelijks leven mis, maar verdrietig dat zo'n mooi en inspirerend mens er ineens niet meer is en ik was altijd blij om haar te zien. En die familie, pfff :snik:.


Wat lief dat je reageert hierop. Ik heb ook niet de illusie dat iemand 24/7 gelukkig is of kan zijn, maar zelfs de norm tevreden heb ik al eeuwen niet aangetikt. Het is alsof ik/wij altijd pech hebben en de donderwolken boven ons hoofd meereizen. Echt heel naar!

En wat naar dat de band met je moeder zo verslechterd, is daar een reden voor?
<<

June

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1398

Geregistreerd: 04 Okt 2017 08:46

Bericht 21 Jul 2019 20:34

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

***

Ik hoop voor je dat er snel zonnigere tijden voor je komen en dat je je tevreden/gelukkig kunt voelen!
Laatst gewijzigd door June op 21 Jul 2019 21:05, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Jada

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1233

Geregistreerd: 19 Apr 2015 15:48

Bericht 21 Jul 2019 20:38

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Exo, Elliot en Feline nog bedankt voor jullie reacties!

Parel wat verdrietig van je oudste dochter!

June wat moet dat zwaar en moeilijk zijn! Sterkte met het vinden van een balans!
<<

June

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1398

Geregistreerd: 04 Okt 2017 08:46

Bericht 21 Jul 2019 20:50

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Dat is lief, dankjewel! Ik heb verder heel veel geluk momenteel, dus ik heb weinig reden tot klagen en ben me ook bewust daarvan.
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2202

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 11:30

Bericht 21 Jul 2019 21:03

Re: Wat heeft jou afgelopen tijd..

Ik hoop dat jullie snel een manier kunnen vinden om er mee om te gaan! ♡
VorigeVolgende

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers