Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Zieke baby, wanneer dokter bellen?

<<

Anoniem241

Bericht 17 Okt 2018 11:16

Re: Zieke baby, wanneer dokter bellen?

Lief dat je er aan denkt. We zijn alledrie flink ziek geweest en L werd daarna ook nog heel erg verkouden (is ze nog steeds). Maar ze is weer vrolijk en eet en drinkt weer beter. Slapen is nog steeds een ramp, maar afgelopen nacht maar 3x eruit, dus ik houd gewoon de hoop dat het zo blijft ;).
<<

Anoniem253

Bericht 17 Okt 2018 12:14

Re: Zieke baby, wanneer dokter bellen?

Ell schreef:Lief dat je er aan denkt. We zijn alledrie flink ziek geweest en L werd daarna ook nog heel erg verkouden (is ze nog steeds). Maar ze is weer vrolijk en eet en drinkt weer beter. Slapen is nog steeds een ramp, maar afgelopen nacht maar 3x eruit, dus ik houd gewoon de hoop dat het zo blijft ;).


Ah gelukkig! Hopelijk is ze snel weer helemaal fit, miss helpt een ui op haar kamertje nog? Stinkt enorm maar je luchtwegen blijven er wel open van.
<<

Anoniem241

Bericht 17 Okt 2018 16:16

Re: Zieke baby, wanneer dokter bellen?

Ja er ligt idd elke dag en nacht een nieuwe ui. De eerste dag dacht ik serieus dat de buurman soep aan het koken was door de geur. Maar het helpt wel! Vooral de rode uien doen het hier goed.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Indigo, sokpop