Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


What are the chances?

<<

Anoniem255

Bericht 23 Sep 2018 18:37

Re: What are the chances?

Toen wij een jaar of 11 geleden op Isla Margarita (Venezuela) waren kwamen we een stel uit onze woonplaats tegen tijdens een jeep tocht.
<<

Salome

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5567

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:33

Bericht 23 Sep 2018 19:33

Re: What are the chances?

Ik dacht net: Oja ik moet mam even bellen want mijn jas hangt daar nog.
2 sec later gaat de telefoon is het mijn moeder.
2016
<<

Femme

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 395

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:42

Bericht 23 Sep 2018 20:22

Re: What are the chances?

Ik heb dit echt zo vaak! Ik zal eens goed nadenken maar ik kan ze niet eens allemaal meer exact herinneren.

We besloten last minute een dagje te gaan zwemmen in center parcs wat voor ons echt ruim een uur rijden is. Sta ik in de rij bij een glijbaan staat mn zus 5 mensen voor mij (zij woonde niet meer thuis dus ik had geen idee van haar plannen) :laughcry: als we dat wisten hadden we met 1 auto gekund haha.

Ik ken 5 mensen met exact dezelfde geboortedatum als ik.

Tijdens een reis in zuid-oost azie in Vietnam 4 mensen ontmoet op een boottocht in ha long bay. 3 weken later zijn we op een subtropisch mini eiland bij cambodja en we zitten daar ergens iets te drinken, komen we die 4 weer tegen!

In Amerika in de Walmart een oud klasgenoot van mijn vriend tegengekomen.

Ik reed heel vaak met de trein tussen Amsterdam en Antwerpen. Soms zat ik over de grens in België in een klein oud boemeltreintje in een coupe voor 6 personen en dan kon je soms leuk kletsen met de toeristen die in de trein zaten. Zo heb ik daar eens gezeten met een ouder koppel uit Australië. We raakten aan de praat en een jonger koppel herkende het Australisch accent van het oudere koppel, ze bleken ook uit Australië te komen. Eind van het verhaal: ze kwamen alle vier uit Melbourne en bleken 3 straten van elkaar vandaan te wonen!! Zit je dan in een treintje aan de andere kant van de wereld :)

Op vakantie in Bulgarije op de boulevard de beste vrienden van mijn ouders tegenkomen. Was wel awkward want die zijn vijfig jaar en ik was twintig en aan het feesten op sunny beach. Vraag me niet hoe zij daar terecht zijn gekomen.

Ik zat op de middelbare school in de klas met 4 meisjes met dezelfde voornaam terwijl deze helemaal niet zo gebruikelijk is. Ben daarna bijna nooit meer iemand tegen gekomen met mijn voornaam!

Mijn broer heeft twee keer de loterij gewonnen vlak achter elkaar. Niet de jackpot maar toch meerdere duizenden euro's :shock:
Afbeelding
<<

Anoniem249

Bericht 23 Sep 2018 20:45

Re: What are the chances?

Wij waren op vakantie in Guatemala bevriend geraakt met een meisje van onze leeftijd. We plaatsten een foto op Facebook van ons samen en toen bleek dat haar vader heel goed bevriend is met mijn schoonouders. Zij had mijn schoonouders wel vaker ontmoet en wij haar ouders, maar elkaar dus niet. We hadden de link ook niet gelegd totdat beide ouders ons probeerden te bellen.
<<

Marie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2477

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:32

Bericht 23 Sep 2018 20:50

Re: What are the chances?

Afgelopen vrijdag had ik nog een bijzondere situatie.

We hadden de crematie van een tante van mijn man. We kwamen daar altijd graag en ze betekende heel veel voor ons. Alleen tante was niet heel precies met houdbaarheidsdatums, waardoor het wel eens voorkwam dat bijv. de Fristi voor de kinderen over datum was. Na de uitvaart gingen we met de mensen die het dichtst bij haar stonden wat eten bij een restaurantje. Op een gegeven moment kom ik op de datum van de Fristi aan het kijken, was deze over datum.

En vandaag liepen we even in de AH, hoor ik opeens een nummer op de radio wat tijdens de uitvaart gedraaid is.
2010: Jij hebt ons papa en mama gemaakt!
* * *
2013: Compleet gelukkig en gelukkig compleet!
<<

Loekie

Noob

Berichten: 72

Geregistreerd: 07 Aug 2018 08:23

Bericht 23 Sep 2018 21:12

Re: What are the chances?

Mijn voornaam is niet heel voorkomend. En ik ken iemand die èn hetzelfde heet èn op dezelfde dag jarig is. Echt gek!
<<

Linnie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1892

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:52

Woonplaats: Goeree Overflakkee

Bericht 23 Sep 2018 22:05

Re: What are the chances?

Wij zijn een paar keer naar een camping geweest in Luxemburg (kwam daar als klein meisje al) we spraken met de buren (ouder echtpaar) waar we goed mee op kunnen schieten dat we in Luxemburg op vakantie gaat. Ja zegt hij op een gegeven moment wij gingen altijd naar kautenbach. Juist precies de plaats waar wij ook heen gingen en we hadden het nog niet eens over gehad welke camping we gingen haha.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Chava

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2078

Geregistreerd: 23 Jun 2016 21:23

Bericht 28 Sep 2018 18:49

Re: What are the chances?

Vanmiddag zat ik in het vliegtuig vanuit Istanbul (overstap).
Zit er op de rij achter me een vrouw die ik ontmoet heb op reis naar Canada vorig jaar.
Zij was naar India en Nepal geweest en ik heb de Zijderoute gedaan.
You can pretty lie
And say it's okay
You can pretty smile
And just walk away
Pretty much fake your way through anything
But you can't cry pretty
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9974

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 28 Sep 2018 19:07

Re: What are the chances?

Bijzonder chava. Vooral omdat jullie ook echt uit totaal andere werelddelen komen. Idd een 'hoe groot is de kans'

Ik weet mijn ouders zijn vorig jaar naar Moldavië geweest en op de terugweg volgen ze volgens mij via Polen. Komen ze daar een kennis tegen uit dezelfde woonplaats en waarmee ze veel hebben samen gewerkt voor de kerk. Ze hebben die oude man ( geloof tegen de 80) maar een plekje in de auto aangeboden zodat hij niet met de trein hoefde.
_
BAM
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 12401

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 29 Sep 2018 13:15

Re: What are the chances?

Lejow schreef:Ik was twee weken geleden een weekendje naar de Katjeskelder, last minute geboekt in een huurtent.
We zijn nog geen 5 minuten op het park of mijn dochter roept 'He... is dat nou N??? (klasgenootje)' En ik: Neeee johhhh!!!!!! Tot we 3 meter verder langs haar moeder rijden (ik ging de auto parkeren). Bleken zij een veldje verder te staan met hun eigen caravan :P

De vrouw die in de tent naast ons zat, bleek voor dezelfde stichting als ik te werken als ik, en verder op ons veldje stond een gezin met twee kinderen die weer bij haar in de klas hadden gezeten :P


Haha, dit verhaal krijgt een vervolg!
Afgelopen weekend zag ik een gaaf, groot poppenhuis op FB staan. Die wilde ik graag hebben voor B en haar barbies, voor Sinterklaas. Dus ik stuur een berichtje waar het af te halen was. Krijg ik terug: bekend gezicht!!! Was het dus de buurvrouw van de camping :D (die voor dezelfde stichting werkt).
<<

Brooke

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1173

Geregistreerd: 24 Sep 2016 13:23

Bericht 29 Sep 2018 16:44

Re: What are the chances?

Paar jaar geleden ging ik naar Antwerpen voor een concert van de Backstreet Boys. Pure nostalgie dus. Ik was al fan toen 8 a 9 jaar was, dus toen zat ik op de basisschool. Ik was ook helemaal in die sfeer op dat moment.
Op de terugweg, ik was met de trein, zocht ik een plekje in de trein na mijn overstap vanuit Antwerpen in Breda.
Alle treinstellen waren zo goed als leeg, er zaten maar enkele mensen hier en daar. Dus ging gewoon lukraak ergens gaan zitten. En wie zit daar paar bankjes verderop? Mijn beste vriendin van de basisschool (nooit eerder meer tegengekomen en verder daarna ook niet meer) met ik dus bevriend was in de mijn Backstreet Boys- periode.

Met één vriendin van vroeger had ik wel een speciale band. We waren er altijd voor elkaar. Ook een aantal jaar geleden toen het met ons beiden niet goed ging ivm zwangerschap en bevalling, ook precies in hetzelfde jaar, paar maandjes na elkaar. Wij hebben die periode heel intens samen beleefd, ook omdat haar familie er niet voor haar was en ik als enige voor haar klaar stond. Helaas hield de vriendschap door omstandigheden toch geen stand meer. Afgelopen december was ik net zwanger van mijn tweede kindje en ik had ondanks dat wij geen contact meer hadden, echt heel sterk het gevoel dat zij ook weer zwanger was (ondanks dat het bijna onmogelijk was door haar gezondheid) en had echt heel sterk het gevoel, nee ik wist het zeker, dat ik haar tegen zou komen in de wachtkamer bij de eerste controle in het ziekenhuis (er zijn hier ook meerder ziekenhuizen in de stad). En het was ook gewoon echt zo. Haar daarna nooit meer gezien en gesproken, maar vond het wel heel toevallig, ook omdat we die periode dat we samen de eerste keer zwanger waren, heel intens samen hadden beleefd.
Sterretje december 2012

Mama van 2 prachtige dames 19-10-2013 & 27-07-2018
<<

MissEnergy

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2355

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:46

Woonplaats: Friesland

Bericht 29 Sep 2018 16:52

Re: What are the chances?

Onze kraamhulp is op hetzelfde eiland geboren als mijn moeder. Uit verdere gesprekken bleek dat ze zelfs op dezelfde school hebben gezetten in Rotterdam, net niet dezelfde opleiding. Aangezien ze vanuit de zelfde richting reisden en niet heel veel van leeftijd verschilden, hebben ze ongetwijfeld in dezelfde bus gezeten. Daarnaast hadden ze ook een aantal gemeenschappelijke kennissen (uit het verleden). Qua zorg paste deze dame overigens ook heel goed in ons gezin.
<<

Marie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2477

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:32

Bericht 01 Okt 2018 11:08

Re: What are the chances?

Ik herinner er me nog een paar:

- op de basisschool met nog 2 klasgenoten op dezelfde camping staan
- op vakantie mijn leraar Frans tegenkomen (op een overvol terras midden in Maastricht)
- bekenden tegenkomen in Disneyland Parijs
- onderweg naar vakantie tijdens een pauze op een parkeerplaats erachter komen dat je achter bekenden staat
2010: Jij hebt ons papa en mama gemaakt!
* * *
2013: Compleet gelukkig en gelukkig compleet!
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers