Pagina 1 van 1

iPad vraagje

BerichtGeplaatst: 04 Sep 2013 09:30
door Anoniem193
Op de iPad zit een shift knop. Wanneer je die 1 x indrukt, kun je 1 hoofdletter of leesteken doen wat bovenaan op de toets zit. Wanneer je 2x snel tikt, dan blijft hij vast staan en kun je allemaal hoofdletters achter elkaar doen, maar wat het rare is op mijn iPad doet hij in die stand allemaal komma,s ipv uitroeptekens.
Ik wilde dus net allemaal uitroeptekens doen, en dat gaat dus niet makkelijk met de shift vast knop. Is dat bij jullie ook zo?

Re: iPad vraagje

BerichtGeplaatst: 04 Sep 2013 11:36
door Anoniem 53
Een geprobeerd, en inderdaad als ik de shift knop vast zet en op de komma/uitroepteken druk pakt hij de komma.

Re: iPad vraagje

BerichtGeplaatst: 04 Sep 2013 11:40
door Jorja
Maar dat is toch logisch. 1 keer inklikken werkt de knop als Shift.
Vaszetten werkt hetzelfde als Caps Lock en dan geldt het dus alleen voor hoofdletters. En dus niet voor de komma/uitroepteken.
Als je snel allemaal uitroeptekens achter elkaar wilt. Dan druk je op de .?123 knop, daar zit een uitroepteken knop.

Re: iPad vraagje

BerichtGeplaatst: 04 Sep 2013 11:41
door Burgemeester Julia
Werkt dat dubbel shift niet net als capslock zeg maar? Als je op het tekentje met .?123 drukt dan heb je een knop met alleen een uitroepteken. Daarmee moet het wel kunnen.

Re: iPad vraagje

BerichtGeplaatst: 04 Sep 2013 11:45
door Anoniem157
Heb het even uitgeprobeerd hier op de ipad, en hier is het precies zo!

Re: iPad vraagje

BerichtGeplaatst: 04 Sep 2013 11:50
door Jorja
De toetsenborden op een iPad zijn juist heel handig. Ze passen zich aan aan het doel waar het voor gebruikt wordt.
Als je een URL moet intypen in safari, dan zijn sommige tekens pas op de 3e pagina zichtbaar, omdat je die toch niet nodig hebt in een URL. Als je een emailadresveld hebt staat er (in principe, als de site goed geprogrammeerd is dat het een emailveld is) het @ en .com op de eerste pagina.

Ook het uitroepteken is logisch. Als moet je twee keer shift in drukken en dan de ,! knop om veel ! achter elkaar te zetten. Sneller is om naar de tweede pagina te gaan en daar de ! knop te gebruiken. Eerste is 3 klikken, tweede is 2 klikken.

Re: iPad vraagje

BerichtGeplaatst: 04 Sep 2013 13:53
door Anoniem193
Haha wat een muts ben ik dan ook. Wist echt niet dat het ook zo werkte bij capslock.
Bedankt voor de antwoorden!!

Re: iPad vraagje

BerichtGeplaatst: 04 Sep 2013 18:08
door Anoniem 53
Burgemeester Julia schreef:Werkt dat dubbel shift niet net als capslock zeg maar? Als je op het tekentje met .?123 drukt dan heb je een knop met alleen een uitroepteken. Daarmee moet het wel kunnen.


Ohja slim, dat had ik ook nog niet eens geprobeerd. :D

Re: iPad vraagje

BerichtGeplaatst: 05 Sep 2013 19:10
door Anoniem193
Auxo schreef:
Burgemeester Julia schreef:Werkt dat dubbel shift niet net als capslock zeg maar? Als je op het tekentje met .?123 drukt dan heb je een knop met alleen een uitroepteken. Daarmee moet het wel kunnen.


Ohja slim, dat had ik ook nog niet eens geprobeerd. :D


Ik ook niet :oops:

Re: iPad vraagje

BerichtGeplaatst: 05 Sep 2013 21:14
door Anoniem 53
Alibi schreef:
Auxo schreef:
Burgemeester Julia schreef:Werkt dat dubbel shift niet net als capslock zeg maar? Als je op het tekentje met .?123 drukt dan heb je een knop met alleen een uitroepteken. Daarmee moet het wel kunnen.


Ohja slim, dat had ik ook nog niet eens geprobeerd. :D


Ik ook niet :oops:

De burgemeester zijn écht goed! ;)