Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Gezocht zonwering idee voor lichtkoepel

<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10626

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 26 Mrt 2017 10:12

Gezocht zonwering idee voor lichtkoepel

Wij hebben in de bijkeuken een grote lichtkoepel heel fijjn. Alleen in de zomer niet dan word het te heet in de bijkeuken en dat is niet handig voor de koelkast die er ook staat. Nu doen we nu altijd een laken ervoor maar dat staat zo raar.

Wie weet waar je iets ervoor kan vinden ?
Afbeelding
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3701

Geregistreerd: 22 Feb 2015 14:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 26 Mrt 2017 10:30

Re: Gezocht zonwering idee voor lichtkoepel

Er bestaan jaloezieën voor lichtkoepels, die zal je dan wel op maat moeten laten maken denk ik. Ik zou het eens vragen bij een speciaalzaak voor zonwering/raambekleding als ik jou was.
If you never try, you'll never know!

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers