Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Recept met polenta?

<<

Anoniem286

Bericht 07 Sep 2013 09:37

Recept met polenta?

Heeft iemand hier een lekker recept met polenta? Ik heb het in huis gehaald voor een recept voor mijn dochter maar nu dus nog een hoop over.
Ik vind wel het een en ander aan recepten op internet maar heeft iemand van jullie een lekker recept ermee?
<<

Anoniem119

Bericht 07 Sep 2013 11:29

Re: Recept met polenta?

Restjes polenta kan je heel goed bakken, dan is het lekker stevig (als het goed koud is geworden). Ik heb geen receptje, want ik heb het nog nooit gemaakt, maar dat lijkt me altijd lekker om met restjes polenta te maken. Soort polenta koek/cakeje (weliswaar hartig) met champignons er bij ofzo.

Zoiets, met kip:
http://www.jamiemagazine.nl/nl/artikel/ ... ekjes.html

Dit lijkt me ook lekker, hartige polenta koekjes met oregano:
http://www.jamiemagazine.nl/nl/artikel/ ... ekjes.html

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers