Wie heeft er zelf kapsalon gemaakt?
Heb al gezocht hoe het moet. Houden jullie je aan de standaard ingredienten? Of doen jullie het wat anders?
Misoe schreef:Ik heb het gemaakt met vega kipstuckjes. Vond het wel lekker, maar eet het toch liever allemaal los, omdat ik niet hou van die slappe friet.
Tabbie schreef:Nou ja, ik vind een hamburger niet Vega idd. En Vega nep vlees vind ik verder stom. Dat is mijn mening. Of je eet vlees of niet.
Tabbie schreef:Nou ja, ik vind een hamburger niet Vega idd. En Vega nep vlees vind ik verder stom. Dat is mijn mening. Of je eet vlees of niet.
Tabbie schreef:Dat mag jij ook zo zien. Ik zelf vind gewoon dat je dan ook gewoon zonder die 'nepsmaak' moeten kunnen.
Tabbie schreef:Dat mag jij ook zo zien. Ik zelf vind gewoon dat je dan ook gewoon zonder die 'nepsmaak' moeten kunnen.
Tabbie schreef:Dat mag jij ook zo zien. Ik zelf vind gewoon dat je dan ook gewoon zonder die 'nepsmaak' moeten kunnen.
Bazinga schreef:Ik heb wel s een soort kipsalon gemaakt, met aardappelblokjes, reepjes kipfilet en dat samen in de oven met wat kaas erover. We aten het met ijsbergsla met tomaat en komkommer en zelfgemaakte knoflooksaus (gemaakt van beetje mayo, yoghurt, verse bieslook, gembersiroop en beetje worcestersaus) Hier viel het redelijk in de smaak
Tabbie schreef:Cola light vind ik toevallig ook flauw ja maar ik kan mij sowieso minder goed voorstellen dat je geen hamburger wilt eten vanwege diere leed, maar dan alsnog zin hebt in een hamburger.. Of dat nu qua smaak is of niet.
Ik kan het gewoon niet uitleggen. Het is een gevoel.
Lexi schreef:CBL, ik heb die beyond burger op van de week en ik vond hem echt niet lekker. Ik heb hem zelfs niet opgegeten maar aan m'n man gegeven omdat ik het niet weg kreeg.
Voor je kapsalon zou ik de shoarma van Vivera nemen. Denk dat die erg lekker is daarvoor.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers