De keukenmachine
Iemand hier ervaring met de keukenmachine?
Ik wilde vandaag botercreme maken maar ik kreeg de boter en de suiker al niet zo goed gemengd als met een mixer.
Beide waren op kamertemperatuur. Ik heb de suiker langzaam toegevoegd maar ik kreeg het gewoon niet glad. Er bleef zoveel aan de zijkant zitten dat ik het continu los moest halen.
Ik lees verschillende verhalen over de garde gebruiken, of toch de “vlinderhaak”. Die laatste lijkt mij uiteraard de bedoeling.
Iemand een goede uitleg? Ik had er nu veel meer werk mee dan met mijn oude mixer van oma
Ik wilde vandaag botercreme maken maar ik kreeg de boter en de suiker al niet zo goed gemengd als met een mixer.
Beide waren op kamertemperatuur. Ik heb de suiker langzaam toegevoegd maar ik kreeg het gewoon niet glad. Er bleef zoveel aan de zijkant zitten dat ik het continu los moest halen.
Ik lees verschillende verhalen over de garde gebruiken, of toch de “vlinderhaak”. Die laatste lijkt mij uiteraard de bedoeling.
Iemand een goede uitleg? Ik had er nu veel meer werk mee dan met mijn oude mixer van oma
2016