Pagina 1 van 1

Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 06 Jul 2017 17:40
door Dolphinne
Onze paksoi moestuintjes doen het erg goed.
Dus we kunnen ze oogsten, maar ik heb geen idee wat ik ermee kan koken.

Het liefst een kind vriendelijk recept.

Wat zouden jullie maken?

Re: Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 06 Jul 2017 17:42
door Urban Naked
Roerbakken met wat soyasaus!

Re: Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 06 Jul 2017 17:50
door Marin
Roerbakken inderdaad. Of grillen, zeker als ze niet zo groot zijn.

Afbeelding

Lekker met wat zelfgemaakte pindasaus of chilisaus oid.

Re: Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 06 Jul 2017 18:23
door Susan
Ik doe dat altijd door de gado gado.

Re: Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 06 Jul 2017 19:19
door Han1987
Ik doe het door de surinaamse bami

Re: Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 06 Jul 2017 19:43
door Soleil
Wij eten het met woknoodles en sojasaus, vaak met kip en bijvoorbeeld paprika erbij. Erg makkelijk en heel snel klaar.

Re: Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 06 Jul 2017 20:05
door sonly
Roerbakken en dan met tagiatelle en gehakt. (En bv een uitje oid)

Re: Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 06 Jul 2017 20:49
door MissEnergy

Re: Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 08 Jul 2017 21:54
door Dolphinne
Bedankt voor alle reacties!
Het zijn geen compacte stengels, maar juist vrij lang en dun.

Ik denk dat ik ze ga roerbakken met wat kip, rijst en een woksaus morgen

Re: Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 08 Jul 2017 22:09
door anoniem203
Ik doe het door de nasi

Re: Recept met paksoi

BerichtGeplaatst: 03 Aug 2017 21:17
door Ilovethe90s
Cajunschotel voor 2 personen:

* 200 gr gehakt
* 1 ui gesnipperd
* 100 gr courgette (in blokjes)
* 2 teentjes knoflook (geperst)
* 1 tomaat (in blokjes)
* 100 gr paksoi (wit en groen, gesneden)
* cajunkruiden

Gehakt rul bakken in olijfolie. Ui, courgette, knoflook, tomaat en paksoi toevoegen. Cajunkruiden naar smaak toevoegen en 5 a 10 minuten roerbakken. Lekker met (koolhydraatarme) pasta.

***

Wij strooien de cajunkruiden er ook vaak pas op ons bord op.