Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Ik wil donderdag trakteren op mijn werk, maar ben er nog niet helemaal over uit wat het gaat worden. Taart en cake enzo ben ik een beetje zat en ben ik zelf niet zo gek op. Iemand nog een idee voor een hartige trakatie om te maken? Wil het morgenavond klaar maken thuis.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
Hartige cake, kaasbroodjes, saucijzenbroodjes, bakjes hummus met mini-soepstengels en rauwkost om te dippen, pizza's van shoarmabroodjes, piccolini's, loempia's, quiche.
Collega trakteerde laatste op witte puntjes met knakworst, was erg geslaagd! Maar dan moet je wel de mogelijkheid hebben om de knakworsten op te warmen.
Die bladerdeeg hapjes klinken er lekker! We eten regelmatig broodjes met knakworst met de kinderen op het werk. Quiche heb ik paar jaar geleden een keer gemaakt, maar werd niet veel van gegeten toen helaas. We hebben een magnetron op het werk, dus ik kan dingen opwarmen.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.