Pagina 1 van 1

Zelfgemaakte taart bewaren

BerichtGeplaatst: 07 Feb 2017 16:00
door Frankie
Hoe lang kan ik een zelfgemaakte taart bewaren?

Als ik hem donderdag maak (cakebodem en afsmeren met botercreme) is hij dan zondag nog lekker? Of kan ik dan beter een taart kopen. Ik heb geen tijd om hem later te maken.

Ik kan eventueel ook alleen de bodem bakken op donderdag en dan het vullen en afsmeren op zondag ochtend doen. Kan ik de bodem 3 dagen bewaren of word dat taai?

Dank!

Re: Zelfgemaakte taart bewaren

BerichtGeplaatst: 07 Feb 2017 16:01
door Elliot
Ik zou denk ik de bodem maken en invriezen en dan zondagochtend afsmeren.

Re: Zelfgemaakte taart bewaren

BerichtGeplaatst: 07 Feb 2017 16:03
door minoessepoes
Ik hou eigenlijk met al het klaar gemaakte eten aan dat het binnen 48 uur op moet, dus dat zou ik persoonlijk niet doen. Nog los van of de slagroom minder stevig kan worden e.d.

Edit: Elliot haar optie kan inderdaad wel!